Throwback Thursday: ophef rond Jebroer's Kind Van De Duivel

- Overig

 ThrowbackThursday Jebroer
Jebroer 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 11 april? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 11 april zijn gebeurd.

Op 11 april 1888 opende het Concertgebouw in Amsterdam en trad Napoleon af in 1814 en werd hij ook nog eens verbannen naar Elba. Dit zijn zeker erg interessante feitjes, maar jij wilt natuurlijk weten wat de Top 40-artiesten deden op 11 april! Check het hier:

Joss Stone geboren
It's a girl! Dat mochten de ouders van Joss Stone op 11 april 1987 in Engeland zeggen. De RnB-zangeres werd eind 2003 beroemd na de release van haar platina debuutalbum, The Soul Sessions. Joss Stone scoorde maar liefst zes Top 40-hits waaronder Tell Me 'bout It en You Had Me

Check de songtekst van Joss Stone haar Top 40-hit Tell Me 'bout It

Paaspop 2004
We gaan even érg ver terug in de tijd.. naar 2004. Toen was het namelijk Pasen! En wanneer het Pasen is betekent dit ook gelijk dat het popfestival Paaspop van start gaat. In 2004 speelde onder anderen Anouk, Di-Rect en Within Temptation op het festival. De laatsgenoemde act staat tijdens de aankomende editie van Paaspop ook op het festival!

Check de songtekst van Within Temptation's grootste Top 40-hit Ice Queen

Ophef Jebroer in 2017
Een aantal inwoners van Hardinxveld heeft er in 2017 voor gezorgd dat het optreden van Jebroer en Paul Elstak werd geschrapt. Dit kwam door de inhoud van de tekst van de Top 40-hit Kind Van De Duivel. Lees het hele artikel hier terug.

Check de songtekst van Jebroer's Top 40-hit Kind Van De Duivel

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!