Airplay Top 40

week 38 (17 september 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
24
15
19
Details Daddy Yankee - Dura
1519
 


7 Reacties


Log in om te reageren.

Martijn Schipper  - 
Wat bedoel je met ‘high rotation’ @Frank Zweers? En ‘plussen en minnen’ is stijgen en dalen in factoren zoals dus AirPlay?
Martijn Schipper  - 
Shotgun blijft zoals verwacht op 1. Grote stijgingen van Rise en In My Mind een een grote binnenkomst van Electricity! Verder stijgen Whenever, Youngblood (zal misschien ook nog wel even een heel klein beetje stijgen in de top 40), Born To Be Yours (blijft er nog een weekje in denk ik) en Natural. One Kiss er bijna uit haha. Opvallende binnenkomst van Girls Like You, had dat danneerder gedaan!
Frank Zweers  - 
In de Mega Top 50 tellen streams airplay en downloads aangevuld met youtubestreams even zwaar. Een grote radiohit als Hurt Somebody eindigt daardoor veel hoger .In de Top 40 weegt streams het zwaarst maar de hits moeten wel bij de radio bekend zijn. Het is elke week plussen en minnen. Hurt Somebody kwam enkele weken aan de ondergrens en de Top 40 doet niet aan re-entries. Anders had je er bijna wekelijks wel eentje gehad. De rek is er i.i iig nog niet uit bij Hurt Somebody ( high rotation)
Wesley Steenbergen  - 
@Julian @lgameslol @Lucas Helemaal mee eens. Airplay zou meer kracht moeten hebben in de top40. Hurt Somebody en girls like you moeten een re-entry en de top10 van hier mag in de top40 zeker allemaal hoger. Daarentegen blijven er ook een aantal knallers wel wat achter zoals Natural en mag youngblood wel in de top40 stijgen. One kiss lijkt wel klaar te zijn in de top40 nu
lgameslol  - 
Nu word girls like you een grote hit wtf
Julian  - 
Girls Like You eindelijk binnen! Afgelopen week een re-entry in de Mega Top 50, hoort in de top 40 ook gewoon aangezien Streaming nog heel sterk is.
Lucas  - 
Wow! Rise! Chill!