Airplay Top 40

week 31 (26 juli 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
16
26
20
Details Suzan & Freek - Goud
2620
 


6 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
@Nour: Het is gekscherend bedoeld: ik heb veel liever ook nieuwe hits en nog liever dat de airplay van minder beluisterde zenders zwaarder gaan meetellen. Bij 3FM hoor ik veel meer echt nieuwe hits, vaak van artiesten of groepen die nog niet zijn doorgebroken, maar wel die status verdienen. Meer nieuwe goede muziek en graag ook meer rockhits in de hitlijsten a.u.b!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Kan je ergens de rotatie van Sky zien? Ik ben wel benieuwd.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Erik 3FM en SLAM! hebben weinig luisteraars en zie je dus weinig terug. Veronica wordt meegeteld. 10 draait nummers maximaal 10 keer per week, dat zie je niet terug. Deze week inderdaad veel Sky vanwege themalijsten bij 538 en Q; daarom stijgen alle recurrents zo veel. Snap niet dat je blij bent dat Hypnotized en STY terugstijgen en meer oudere hits wil zien, het gaat om de hits van nu.
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Mooi zo, het nummer Stay zakt van 1 naar 26. Blij om te zien dat Hyponotized van een opleving geniet. Zelfs Someone to You stijgt wederom ook een aantal andere 'oud gedienden'. Lijkt erop dat deze Airplay lijst alleen rekening houdt met Sky Radio en veel minder met 3FM of SLAM. Tja, zo komen de nieuwe goede nummers er maar bekaaid van af. Er zijn trouwens grote radiozenders als Radio 10 en Veronica die vaak nog oudere hits draaien. Kunnen deze zenders voortaan ook worden meegenomen in de Airplay Top? Dan krijg je vast een heel ander beeld. Of moet er opnieuw eens naar gekeken worden zodat de Airplay Top diverser kan worden samengesteld...?
Top 40 profiel van Jetze Jan
Jetze Jan  - 
@Wesley Verruckte 500 op 538, Top 500 van de zomer op QMusic.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Oké, wie heeft er een themaweek gehad? Zoveel vreemde jumps