Streaming Top 40

week 50 (7 december 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
21
24
21
Details Rosa Linn - Snap
2421


4 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ik gok dat rihanna later misschien nog wel wat A'tje gaat pakken op de radio dat versterkt dan weer haar positie maar inderdaad zijn de meningen verdeeld
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
De meningen zijn duidelijk verdeeld over Lift Me Up, dat blijkt wel hieruit en uit de top 40-lijstjes van @lol XD. Ik zit wat die track betreft ook in het nee-kamp: voor de Black Panther-film zal het perfect zijn maar voor de radio vind ik het te simpel. En ik verwacht ook dat ze het niet lang meer vol gaat houden in de top 20. Hoe lang ze in de Top 40 blijft staan durf ik niet te voorspellen, dat hangt echt af van de aanwas van nieuwe hits (die er nu echt nauwelijks is)
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
nah, ik zei vorige week ook al, rihanna mag wel zakken. is zoooo saai
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
nast wat kersthits die terug keren (valt nu nog wel mee) zien we een nieuwe #1 aanstaande vrijdag geen maan&goldband maar claude de #2 en #3 zijn voor guetta&rexa en maan&goldband respectievelijk. tom odel gaat het vrijdag ook goed doen. unholy+1 blijf ook nog hoog plakken. calm down terug op #4? ik snap er niks van 3>2>7>4? mariah carey volgende week al #1??? jammer voor claude. noodgeval plust ook ineens lekker. escapism naar de top 40? of mooie stijger in de tip. snap automatisch en as it was ook ineens in de + vreemd. waarom rihanna -7? moet nieuwe nummer 1 worden of in ieder geval top 10 zo gat ze die nooit halen steengoed nummer.