Tipparade

week 45 (9 november 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


18 Reacties


Log in om te reageren.

MrMusicSteijl  - 
Waar blijft Freya Ridings met Castles?!?!
Niels Vernooy  - 
wattttt fijn om een van de vijf beste mannelijke solo artiesten weer eens in de tip te zien (George Michael) maar waarom maakte ze hem geen alarmschijf! Kensington red het zonder ook, leuk om vanvelzen weer terug te zien
Guido Janssen  - 
Rescue van Lauren Daigle moet alarms schijf worden!!!
Martin van Dam  - 
Treurig, of hilarisch zoals u wilt, dat Blackbird (tell your mama) niet eens in dit lijstje wordt opgenomen. Wat een ongeïnspireerd slap commercieel concessie geschreeuw is dit eigenlijk. Guus Borsato en van Velzen, o en weerrrrrr Kensington.
Peter Broekstra  - 
Wat mij betreft wordt de nieuwe van George Michael de nieuwe alarmschijf. Mooi nummer van hem.
Dennis Dekker  - 
Deze Tipparade sla ik maar even een weekje over :) De Alarmschijf zal hoogstwaarschijnlijk wel voor de nummer 28 zijn. Vanochtend waren ze trouwens ook te gast bij Mattie in de Q-ochtendshow.
Chapsie X  - 
@ Wesley, de nummers van Guy & Matt zijn toffe remixen van hun laatste (geflopte )singles
Chapsie X  - 
@ Wesley, de nummers van Matt en Guy zijn toffe remixen van de laatste (geflopte) singles
Wessel Veenman  - 
@Wesley ik
Chris Swijnenberg  - 
Frikandel Speciaal staat dan ook al dik 1,5 week in de Viral top 50 Nederland van Spotify!
Vernon Nab  - 
I Feel Love niet in de Spotifylijst en bij geen van de grote stations in rotatie, zeker niet naar de Top 40. De andere 4 uiteraard wel. Volgende week Good As Hell en misschien Unlove You, hopelijk What Am I niet.
Lazzaranzo  - 
Dua Lipa, Martin Garrix, Snelle, Selena Gomez & Sam Smith met I Feel Love morgen nieuw denk ik, dus 5 binnenkomers verwacht ik morgen.
Sander Hindriks  - 
The black Eyed Peas hadden er ook al wel in moeten zitten. verder blij dat Dua Lipa en Selena Gomez door zijn. Van die derde binnenkomer weten jullie vast mijn mening wel.
Wesley Steenbergen  - 
X, ik wist niet dat zij ook nieuwe releases hadden, maar dan wil ik ook Guy, Matt en Michael hier hebben. Kensington vind ik niet zo erg. Goede band, en de radio's bepalen wel of het een hit wordt
Wesley Steenbergen  - 
OMG wat een slechte binnenkomers met als dieptepunt Frikandel speciaal, nog erger als fuifje (doemaardave) van een paar maanden terug, wie houdt daarvan? En My bebe, Roxanne en Dior Money zijn weer van dat soort nummers: NEXT! Gelukkig een goede George Michael binnen en zijn de 3 die binnen moeten komen nu al beter als de 4 bagger tracks. Gek dat Sheppard en Armin nog niet door zijn, evenals What Am I en takeaway, die 4 moesten al binnen zijn. Garrix gaat sowieso nog even door met weken scoren
Chapsie X  - 
Super de "nieuwe "George Michael binnen, ben benieuwd hoe de nieuwe Guus klinkt, een beetje wat Marco met een DJ kan kan ik ook ?? Elke scheet die Kensington laat komt in de tips, tja als je goed ligt bij de samenstellers heb je geluk, jammer want er zijn zo veel leuke artiesten en nummers, waar blijven de nieuwe van Guy Sebastian, Kate Ryan , Jenifer & Kylie Minogue, Matt Simons, Michael Schulte, Sonia !!
Wesley Steenbergen  - 
Hendrik, mee eens, al vind ik het jammer van Phantom, maar die heeft nu ook geen streaming meer
Hendrik Ritskes  - 
Door naar de top 40: Snelle, Selena Gomez, Dua Lipa en Martin Garrix.