Tipparade

week 42 (19 oktober 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


17 Reacties


Log in om te reageren.

MrMusicSteijl  - 
En oh ja...volgende week hopelijk Blackbird met Tell your Mama in de Tipparade?
Vernon Nab  - 
Kim Petras maakt wel leuke muziek @Dennis maar ik denk niet dat er hits inzitten op dit moment.
Nick de Rooij  - 
@Martijn, klopt de Top 40 site had een rare bug ofzo en daarom stonden er (super)stippen.
Nick de Rooij  - 
@Dennis, Pump It Up wordt geen Dance Smash want zit vandaag pas in maak t of kraak t. Ik denk Meduza of Regard DS
Dennis Dekker  - 
538 Dance Smash gokje: Endor - Pump it up / Meduza - Lose control. De volgende drie platen verwacht ik volgende week o.a. als nieuwe binnenkomers in de Tipparade: Duncan Laurence - Love don't hate it / Katy Perry - Harleys in Hawai en de nieuwe Galantis samen met Dolly Parton en Mr. Probz - Faith. Iemand wel eens gehoord van Kim Petras? Ik vind Icy een leuke single met dito videoclip. Geen idee of die plaat wat in NL gaat doen!
Dennis Dekker  - 
Een uitermate saaie lijst qua binnenkomers. Domien draait de nummer 30 al een aantal weken in zijn middagshow op Q. Harry Styles heeft maar kort in 'Repeat of niet' gezeten. De nummer 24 is de huidige 'Repeat of niet' Wel een paar leuke verschuivingen waaronder de nummer 10 Blackbear. Misschien wel een Alarmschijfje waard!
Vernon Nab  - 
Eindelijk Outnumbered, hopelijk volgende week Takeaway en Lose Control door. Volgende week sowieso Graveyard. What Am I hoeft van mij niet en Hot Girl Bummer al helemaal niet (zou ik ook totaal niet snappen).
Martijn Schipper  - 
@MrMusicSteijl NF in de Tip, ook ik zou dat geweldig vinden. @Nick Ik ben het met je eens over Be Honest, mag er zeker in. Van mij mogen van de nieuwe Outnumbered en Lights Up naar de top 40. Waarom deze week trouwens niet als vorige week stoppen en superstippen? Leuke binnenkomers vind ik, maakt de top 40 toch ietsje frisser. Heel blij dat Takeaway eindelijk doorbreekt en What Am I ook. Hot Girl Bummer mag er ook wel. Ben benieuwd wat Travis Scott gaat doen!
MrMusicSteijl  - 
En o ja... Castles van Freya... Waar is die?! 🤔
MrMusicSteijl  - 
Zowaar een beweeglijke Tipparade! 👍 Heel jammer dat Ava Max, Major Lazor, Miley Cyrus en Guetta/Silveig nog niet in de Top 40 staan, hopelijk volgende week, want het zijn fijne nummers! Een aantal mooie stijgers, maar had wel verwacht dat Travis Svott al in de Lijst der Lijsten zou staan. The Chainsmokers stomen lekker door, John Mayer mag wat sneller evenals Liam Payne. Fijne binnenkomers ook, behalve dan Frenna, maar dat maakt de binnenkomst van Jansen/Poort en Heesters/Sanchez des te leuker. Volgende week hopelijk Sophie Tukker met Pink Hat, rapper NF met Time en Angèle met Balance ton quoi in de Tipparade.
Sander Hindriks  - 
wat een saaie tipparade na mijn mening geen 1 leuke binnenkomer deze week
Nick de Rooij  - 
Nee ik heb het over Only You @Frank
Frank Zweers  - 
Frenna staat op 20 in de tipparade.
Nick de Rooij  - 
South of the border komt gewoon binnen, want hij staat in de rotatie bij 538 & Q
Nick de Rooij  - 
Bieber, Niall Horan, Regard! En Ed Sheeran morgen binnen. Miss nog Frenna maar dat hoeft niet van mij. Jammer dat Liam Payne niet scoort gewoon een heel goede plaat! The Chainsmokers (onverwachts) hard omhoog en Why Don't we ook. Zedd gaat binnenkort ook binnenkomen en Meduza natuurlijk ook (kan best weleens ds worden). En hoop dat Jorja Smith & Burna Boy het ook nog halen, dat is echt zo'n nummer die je een paar keer moet horen en dan denkt ja wel lekker. Mede met support van 3FM kan ie het miss nog net halen. Goede lijst wel denk ik
Wesley Steenbergen  - 
Ik denk Nice to meet ya, ride it en 10.000 hours (waar ik nog geen fan ben van ride it), SOTB zou me verbazen eigenlijk. Weer de Plus-commercial in de tip(#30) en 2 goede binnenkomers in de tipparade van beste Zangers. Die 2 + What Am I en Takeaway door komende week. Ook een stap terug, hot girl bummer en Good thing zijn goed bezig
Dddddddz  - 
South Of The Border, 10.000 Hours, Nice To Meet Ya en Ride It naar de top 40? Takeaway volgende week?