Tipparade

week 21 (27 mei 2023)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
24
-
1
Details Meau - 22
-1
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


33 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Valerie Verschelde
Valerie Verschelde  - 
De nieuwe single 'Muero' van Alvaro Soler is een echte topplaat! Een nummer waar je 100 keer na elkaar kunt na luisteren, zonder het beu te worden! Muero moet echt gauw in de Tipparade komen, en daarna in de Top 40!
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
moet wel zeggen dat engelbewaarder al weken op #1 in de sterren NL 25 staat niet zeker war die lijst op gebaseerd is maarja zal vast wel wat airplay op de nederlandse zenders hebben.
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
@Menno, klopt ja, en een bepaalde muzieksmaak hebben is natuurlijk ook volledig prima. maar loop geen onzin te verspreiden die objectief gezien gewoon nergens op slaan, .. en dan al helemaal geen complottheorien graag... zoals dat bijvoorbeeld de radio alles bepaald, wat natuurlijk niet zo is, het is 50/50. anders zou een hit als Engelbewaarder nooit de top 10 behaald hebben, laat staan dat het daar 4 of 5 weken blijft hangen
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@erik #16 zou echt wel zomaar op de radio kunnen de #11 betwijfel ik dus @Q lezen jullie deze comments ook even? @538 moet ik jullie ook even taggen?
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Jammer dat de songfestivalhits die op 11 en 16 staan te weinig op de radio worden gedraaid, anders hadden ze deze week al in de Top40 gestaan. Ook opvallend: waar blijft toch de notering voor The Indien met 'Be Yours'? Ook mis ik een andere erg goede NL-zangeres: Anna-Rose Clayton met 'nEw Me'. Anyway zie wel een aantal andere goede nieuwe binnenkomers van Thirty Seconds To Mars (supergoed!), Meau, Dua Lipa, Onerepublic, Sofi Tukker en zelfs het solodebuut van Nick Schilder klinkt heel lekker. Verder fijn dat Sam Smith en Froukje doorstijgen (mag nog wel wat harder) en hoop toch echt dat Only the Poets komende week eindelijk de Top40 ingaat. Ook Ilse DeLange gun ik het zeer.
Top 40 profiel van Erik Bolks
Erik Bolks  - 
Als verwacht, blijven de Songfestivalbijdragen van Finland en Noorwegen nagenoeg stil staan. Dus mogelijk dat Loreen morgen ook weer de nummer 1 moet inleveren?
Top 40 profiel van Menno de Jong
Menno de Jong  - 
Sander moet wekelijks hier zijn ei kwijt om te zeuren over de Nederlandse muziek die volgens hem de voorkeur krijgen boven de wat oudere artiesten van over de grens. Tja.... muzieksmaak verschilt nu eenmaal met die van 10 of 20 jaar geleden van de luisteraars van populaire hitstations.
Top 40 profiel van Jetze Jan
Jetze Jan  - 
@Sander Ik snap je punt ook niet helemaal. Wil je nu dat artiesten met een grote naam uit het buitenland worden voorgetrokken, zelfs als de platen van lage kwaliteit zijn (niet perse de nummers die nu in deze lijst staan)? Maar als het bij een Nederlandse artiest gebeurt, zijn jullie helemaal in rep en roer?
Top 40 profiel van André Kooij
André Kooij  - 
Niets mis met de nieuwe binnenkomers deze week, maar als ik zie wat voor wansmaak er soms binnenkomt zou het me niet verbazen als Aperolletje er binnenkort ook in staat.
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
@sander en zelfs als je het onmiskenbare succes dat zowel Shakira als Ellie Goulding hebben gehad met respectievelijk Don't you worry en Miracle. Probeer Linkin Park te ontkennen dan... oh wacht dat gaat niet. Elton John dan?? nee? ook niet?
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
@sander kijk maar op de namenlijst.. eens kijken ja ja, ik zie Black Eyed Peas... eens verder kijken... oh ik zie ook David Guetta... en wie is daar nog meer??? SHAKIRA??? nee toch
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
Don't you worry is zowel een Black Eyes Peas nummer, als een David Guetta nummer als een Shakira nummer. als je dat ontkent ben je disrespectvol naar zowel David Guetta en Shakira
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@questrequested Don't you worry is een Black Eyed Peas nummer. Ik wil nummers van haar eigen albums in de lijst zien. Geld ook voor Ellie Goulding. Maar hun eigen werk word niet opgepakt door zowel Q als 538
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
@Sander en wederom is dat objectief gezien gewoon niet waar. nogmaals, Don't you worry, blijft nog steeds een track van Shakira. Ellie Goulding heeft nu ook een megahit met Miracle. Linkin Park heeft een hitje met Lost gehad. ( het is geeneens een samenwerking) ik kan ook nog wel Elton John noemen, die niet 1 maar 2 best wel grote hits heeft gehad (Cold Heart en Hold me Closer).
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@Tom De smaak van Nederland is bagger. Artiesten die voorheen hit na hit scoorden worden nu aan de kant gezet.
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
Ilse mag volgende week wel door van mij. Niet alles wat Nederland maakt is slecht (best een hoop is heel goed eigenlijk)
Top 40 profiel van Jacco Koudijs
Jacco Koudijs  - 
Jaded van Miley Cyrus stijgt nu enorm in de tipparade. Gaan ze hem bij Q dan ook draaien denken jullie?
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
@Sander Dat is nou eenmaal de smaak van Nederland ;)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
goed nieuws voor de nick fans nick gaat de track vandaag rond dit tijdstip primeren in de Q middag show dus een C'tje op de Q lijst is gegarandeerd en als ik domien mag geloven is het een rammer top 40 moet dus haalbaar zijn.
Top 40 profiel van Masis Safaryan
Masis Safaryan  - 
Top dat Becky G eindelijk weer eens een top 40 hit scoort. Dik verdiend! Ook mooi om Marshmello & Farruko weer in de top 40 te zien. Hopelijk gaan de volgende acts door: Fifty Fifty . Miley Cyrus . Rita Ora . Maroon 5 . Dua Lipa . One Republic. Fijn dat Krezip, Frenna & DJVT zijn geflopt. Hopelijk volgende week ook een flop voor Ilse Delange, Trobi, Jonna Fraser & Armin van Buuren.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Alvaro Soler - Maroon 5 - Jason Derulo allemaal gekraakt bij 538. Wat mankeert Nederland
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Ik stem deze week op: 1- Foo Fighters / Under you 2- Blur / The Narcissist 3- Alan Walker / Hero 4- Kylie Minogue / Padam padam 5- Shouse & David Guetta / Live without love
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Mijn stemlijst voor deze week 1 Alan Walker - Hero 2 Alvaro Soler - Muero 3 PNAU - Stars 4 Jason Derulo - When Love Sucks 5 Khalid - Favorite Song
Top 40 profiel van Sun & Snow top 50
Sun & Snow top 50  - 
Becky G, heeft een beetje streaming en airplay bij 538 en zit in Repeat of Niet bij Q
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Kan iemand mij uitleggen, zodat ik het begrijp, waarom Becky G dan door is?
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Het wordt zelfs dubbel Spaans in de Top 40: ook Esta Vida is sowieso door. Top dat Farruko dit keer wel weer de Top 40 haalt nadat dat met Nazareno niet lukte
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Becky G en S&F door, gaaf om weer wat Spaans in de top40 te zien. Entry's zijn een goede lijst aan artiesten, kan zomaar de helft of meer van doorgaan
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Verdwenen uit de lijst: Broski's, Esta Vida, All nighter, de Jeugd van Tegenwoordig, Krezip, Jason Derulo, Becky G, Suzan & Freek. Welke hits zijn door naar de LdL?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
mia & dion 32>40, duncan 38>39 (helaas zijn er geen andere keuzes echt jammer dat duncan er uit gaat), padellen 35>35? of is claude 30>33 de 3de? ok word het toch direct 27>31? ik geloof niet dat het heratbeat 26>30 of rommel 24>29 word.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ilse nog niet door? volgende week dan maar? op basis vsn wat stijgt die #3? zakt in de streams. jump! is inderdaad weel een prima plaat kan er mee door!! miley gaat het ook wel redden gelukkig. graag nog een zetje van Q erbij. cha cha maar +1? die kwam hoog in de st40 binnen. harry gaat ook de goede kant op. #16 had wel mogen stijgen heeft heel wat streams gewonnen. meau zou zomaar weer een hitje kunne pakken gun het haar wel. benieuwt nar de #27 en #30 en #29. 3 entry's? esta vida, arranca (op basis van wat??) en S&F.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@MrMusicSteijl alvaro Soler is jammer genoeg gekraakt in 538 snap niet waarom. Verder bestaat alweer het grootste gedeelte van de binnenkomers uit Nederlandse acts. Met Jammer genoeg Snelle en Kraantje Pappie als hoogste binnenkomer. Meau is de enige die nog echt mooi zingt en teksten met inhoud heeft dat mis ik heel erg bij veel Nederlandse muziek. Wat ik bij Jinek heb gehoord van Nick Schilder ben ik erg benieuwd naar de rest van het nummer. Ook erg benieuwd naar de nieuwe Dua Lipa hoop dat ze snel komt met een nieuw album.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Wat ain boudel weer! Dij koijen binnen aalmoal oet de ket! Ze binnen net verwaaid en binnen gek in de kop. Dua heur nije ploate kompt oet en op de koijenepp hemmen ze dat lezen. Ze binnen knettergek. HJB is wat onverstan båar hold din bek messchain haait je?Wat unvrundewlke toal veur zon schier wicht as Emmoa. Dat wicht van Twente is ook weer terogge mit ain nije. Mit dij 538u boyz naait slecht. Nick ist naait beter das gaist vaarven mien jong! Onze kat is wild van Miau. 22 joar alweer. Ik vroag mie oaf luu of dij Kroantje Deddy wel ruggengroat het? Der is aaltied nog aain ontspanningsmeugelekhaid: ain repoubliek is ain mooije plaote. De Zwadde mien jong hest dien best doan dizz moal
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Ilse de Lange en Only the Poets nog niet door?! Volgende week dan hopelijk. Fifty-fifty mogen zij dan ook meenemen als ook Harry Styles, Miley Cyrus, Armin en Rita Ora. Best wel goede binnenkomers deze week! Zeer benieuwd naar de nieuwe Dua Lipa en One Republic. Mooi dat 5SOS en Sofi Tukker er bij zijn. Kunnen direct naar de LdL. Ook in de Stemlijst staan een aantal goede kanshebbers: Alvaro Soler, Bertolfmet Ilse de Lange, Rema en de nieuwe Blur.