Tipparade

week 14 (4 april 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


9 Reacties


Log in om te reageren.

Herman Koers  - 
Bijna allemaal goede nieuwe binnenkomers in de Tipparade. Zelfs die van Lil Kleine . Ik ben alleen bang dat het niet om aan te horen is als hij deze live zou doen (wanneer dat ook moge zijn). Er is maar 1 super slecht track en die is van de talentloze Boef!
Frank Zweers  - 
Soldiers had de afgelopen dagen een streamingnotering en rotatie bij 538 en radio 2 . Die zal dan wel net door zijn ;
Wesley Steenbergen  - 
Ik hoop op Dua Lipa, The Script, Mabel, Rita Ora, Lucas & Steve, Little Mix, Danny Vera, Zon en Nothing but Thieves (maar allemaal in 1x lukt toch niet)
Vernon Nab  - 
Correctie: Jongen Van De Straat zou nog wel een hit kunnen worden! Lijkt stabiel op streaming en ook iets radiovriendelijker. Hopelijk volgende week Break My Heart ook door.
Frank Zweers  - 
Anderhalf, Rode Wijn, en In Your Eyes door.
Vernon Nab  - 
Di-Rect denk ik idd wel door (nieuw op de playlist bij 538). Volgende week Venus en Boyfriend? Tussen de nieuwkomers zie ik nl geen hits staan volgensmij (al zou Love Song door wel heel tof zijn)
Wesley Steenbergen  - 
@Hendrik, ik denk Goulding niet, die ging langzaam omhoog maar de laatste tijd
Hendrik Ritskes  - 
Kraan & Maan, The Weeknd en Anderhalf zeker door naar de top 40, Di-rect en Ellie Goulding misschien ook? Dan zouden er vijf nieuwkomers in de top 40 zijn. Helaas voor Mabel en The Script nog steeds niet door, als dat nog wat gaat worden tenminste. Over de nieuwkomers kan ik nog niet oordelen, moet ze allemaal beluisteren. Anouk komt morgen pas.
Wesley Steenbergen  - 
Sure dat 1.5, In your eyes en Rode wijn door zijn, Soldier on someone? Is everybody going crazy, Hold on to let go, Break up song en Zon goede nieuwe tracks, rest mwoah. Helaas 2 en 4-8 niet echt goed bezig, 18 en 19 moet ik vaker horen om te oordelen