Tipparade

week 9 (27 februari 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


13 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Veel nieuwe nummers hé, en de nummers die er al stonden hebben ook allemaal potentie; vooral Iann Dior en Rag'n'Bone man. Nieuwe van Bilal is ook erg lekker zeg, met dit weer ook top.
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
@Thijs is een foutje, was afgelopen week ook toen I Hope nog op 1 stond in de oude Tip
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Op de homepage van de Top 40 staat nu "Alarmschijf: Higher - Clean Bandit ft. Iann Dior" Is dit een fout omdat het de nummer 1 van de Tipparade is of is de Alarmschijf per ongeluk uitgelekt??
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker  - 
@ Sun & Snow Top 40: ik hoop ook dat de Top 40 op tijd is, anders raakt Domien in paniek :)
Top 40 profiel van Ray Willems Willems
Ray Willems Willems  - 
wulf klinkt lekker Schulz doet t weer goed ..lekker nummer ..
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
Drie maal David Guetta in de Tip. Als ze alle drie komende week binnen komen is dat een evenaring van een record. DG heeft dan meer dan 50 hits en nadert de koplopers Madonna en BZN (beiden 55 hits).
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@freek haha ik had wel een beetje hetzelfde, hopelijk is morgen om 06.00 de top 40 er wel op tijd
Top 40 profiel van Robin Kolmus
Robin Kolmus  - 
7 nummers die nog uit moeten komen? Ben benieuwd!
Top 40 profiel van Freek Luiten
Freek Luiten  - 
Met het gedoe van vanmorgen en de perfecte lijst van @harry kreeg ik wel weer een flashback naar begin/mid jaren 90. Elke vrijdag avond, net na 18uur de Top40lijn bellen met pen en papier bij de hand: Tipparade van week 9, 27 februari 2021: 1 komt van 5, 2 van 3, 3 van 15, 4 van 11 enz enz.... De telefoon rekening van mijn ouders was in die tijd redelijk aan de hoge kant!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Door: Cover me in sunshine, Lockdown L*L?! (O nee he), miss miss you? Teveel binnenkomers om nu snel even doorheen te gaan (geen tijd), maar André en PDM mogen sws door. Higher, RagNBone. Big, Douwe, Skin, Stronger en Fake A smile mogen ook door van de bestaande
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Ietwat verlaat, maar dan toch eindelijk daar. Op het oog een lijst met beweging en dat is goed! Teleurstelleng dat Rag 'n' Boneman en Shakira nog niet door zijn naar de Lijst der Lijsten. Maar liefst 10 nieuwe binnenkomers, waarbij ik heel blij ben met Purple Disco Machine. Ook André van Duin is top, want dat ik een mooi luisterliedje. Vele malen beter dan al die blatende Nederhopprut. Corry/Guette mag er zeker ook zijn! Als ook de nieuwe Robin Schulz. Opvallend en tevens opmerkelijk feit is dat van de nieuwe binnenkomers er vele bekende en daarmee vast leveranciers, DJs (maar liefst 4 entries) zijn. Ben benieuwd naar de nieuwe Wulf en wat zou Spaceman zijn? Helaas wederom geen Foo Fighters en ook geen Dancing in the Dirt. Volgende week dan hopelijk?!
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
volgende week sowieso door: ragnbone man, 1 op een miljoen en big en waarschijnlijk ook wel wat nieuwe tracks die nog niet uit zijn
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Yes hij is er!