Tipparade

week 49 (7 december 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


20 Reacties


Log in om te reageren.

Wesley Steenbergen  - 
NEE JOH AVICII OP 30, vang me op
MrMusicSteijl  - 
Eindelijk in de stemlijst: Adel Tawil f/Peachy met Tu m'appelles. Frans en Duits door elkaar heen, leuk gedaan en een fijn ritme. Ik zeggen stemmen en volgende week in de Tipparade!
Vernon Nab  - 
@John de luisteraars hebben niet direct invloed op wat er gedraaid wordt. Heartless heeft de Airplay niet, Blinding Lights komt er volgende week wel in. Fades Away is een leuke verrassing, mag van mij de AS wel worden. You Can't Stop The Girl zie ik misschien nog wel een klein hitje worden.
John  - 
@Nick.... de DJ's maken de hits niet met hun Airplay.... de luisteraars doen dat !
Frank Zweers  - 
Bebe Rexha heeft vandaag haar eerste entry in de Nederlandse Spotify-chart. Iets van aanhouders en winnen.
Nick de Rooij  - 
Nummer 30 is daar! Avicii!!! Is vanavond ook Tribute Concert in Stockholm
Nick de Rooij  - 
@John Bebe Rexha heeft airplay nu van Q. En bij 538 is ook gemaakt vd week
John  - 
Lewis Capaldi en Coldplay naar de Top 40.... misschien Lucas & Steve ook.... The Weeknd had er al in moeten staan...
John  - 
The Weeknd had met beide tracks al in de top 40 moeten staan.....
John  - 
Bebe Rexha al 12 weken in de tipparade.... is al 11 weken geflopt !
Lazzaranzo  - 
Ik denk en hoop dat Volgt Later Vandaag met Volgt Later Vandaag de Alarmschijf gaat pakken en een dikke hit gaat worden. Verder hoop ik dat Frank Zweers gelijk heeft, want dan zijn SYL en HHD er waarschijnlijk uit morgen. Denk (serieus) dat The Weeknd de Alarmschijf zal pakken.
Vernon Nab  - 
4 binnenkomers, allemaal geen hoogvliegers maar lekkere opschudding. Volgende week Blinding Lights, lekker nummer, misschien AS? #30 inderdaad vreemd maar wel leuk om een verrassing te hebben haha.
Frank Zweers  - 
Door naar de Top 40. Perfect, Die Young, Everyday Life en Before You Go
Hendrik Ritskes  - 
De Grote Verrassing op 30...heeft zeker met Sinterklaas te maken. Ik ben benieuwd wat het is en hopelijk iets moois. Bebe Rexha is op weg naar een record lijkt het...
Martijn Poortvliet  - 
Officiële publicatie is pas om 18.00 uur, nu een voorproefje, dus wat dát betreft niet gek dat nummer 30 nog niet bekend is. Ik krijg eerder het idee dat er nog een heel belangrijke release aan zit te komen, waarvan de artiest bekend is, maar de titel nog niet...
MrMusicSteijl  - 
Trouwens, de binnenkomers die we dan wel nu kennen, zijn leuk, behalve dan die lijpe zooi op 22. Zou mooi zijn als Castles dit jaar nog naar de Top 40 gaat. Evenals Robbie Williams, Bastille, Stormzy/Sheeran en Trevor Daniel.
MrMusicSteijl  - 
Uiterst merkwaardig dat de 30e positie niet ingevuld is! Mag ik hem invullen? Heb erb lijstje met internationale hits die hier maar niet gedraaid willen worden. In de plaats daarvan komen er steeds van die flops binnen die dan weken lang die Stopparade bevolken en de doorstroom belemmeren. Wie zou het zijn? Sinterklaas wellicht? 🤔😊
Wesley Steenbergen  - 
Coldplay en Lewis Capaldi sowieso door, hoop op Sheppard maar weet niet of die een beetje scoort op airplay en streaming. Deze The Weeknd is wel goed en Family heel benieuwd naar. Kersthits lijken me duidelijk: Leuk maar geen top40
Henk Sants  - 
Moi luu, kinnen ie even bellen npar Erik de Zwart: Het ha het haait kregen mit dij nummer 30 -Nooeit heurt van de groepe Volgt later vandaag. Heb al op Joe tjoeb keken moar gaain aain kint hom. Wat ain boudel...moa goud Oet de tip Lucas en Stiev, Krezip (sneu), Blieven van LLil Kleine ook flopt, en Dior Monnie van Freser ook. In de top 40 binnen: Sheppard (37), Coldpleyy (29), Lewis Kepeldi (Before you go) en dat ist weer. Moar goud het de Zwart hey wiite van de ogen zaain draiien veur zien kont? Kin toch naait.
Ray Willems  - 
Onbekend op 30.. voor t eerst in 55 jaar zeker..