Tipparade

week 43 (23 oktober 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


26 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
Måneskin hoog in de streaming. Tja Van 49 naar 104 in de tweede week Spotifychart. Feiten feiten feiten.
Top 40 profiel van Hans Koet Koet
Hans Koet Koet  - 
Wel erg veel Nederlandse crap... 😒.. Gelukkig zijn we vandaag de dag niet meer afhankelijk van FM... 😊 Nrj.no is nog steeds een verademing... Lang leve de Scandinavische popzenders!
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
@Arjan Z, Wij stemmen alleen Top 4000 😁
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Ik zou eens een lans willen breken voor een fantastische artieste uit Frankrijk: ZAZ. Zij timmert al tien jaar aan de muzikale weg met vele hits behalve natuurlijk weer in Nederland. Er is een nieuwe song uitgebracht genaamd "Imagine", een heel leuk, vrolijk en opgewekt nummer. Op naar de Tip dit maal?!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Q en 538 zouden niet zo een dikke vinger in de pap moeten hebben. Q was vroeger gevarieerder qua muziekstijl.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Arjan ja dat moeten we zeker doen, vorig jaar kwam Impossible binnen op plek 180 dus Alone moet de top 2000 zeker kunnen halen
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
mee eens Erik, echt zonde. Dan maar in de top 2000 zien te stemmen daar wordt goede muziek wel gewaardeerd.
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
@yutrezza volledig mee eens. RIP Rag'n'Thieves
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
@Pim: Nou ik zie Maneskin gelukkig wel hoog terug in de streamings, dat moet toch hoop geven. Ik zou het ook heel fijn vinden als Dermot Kennedy het gaat halen, want die prachtige plaat is mogelijk beter te pruimen voor Q en 538 dan Rag'n'Thieves? Is ook echt een nummer dat goed bij de herfst past. En verder gaan volgende week SHM&The Weeknd door en Stomae. Mogelijk ook nog een Nederlandstalige track?
Top 40 profiel van Pim Van Hooren
Pim Van Hooren  - 
Blij dat Who's in Your Head door is, had vorige week wel gemogen ipv Racoon, want wie had daar nou om gevraagd. Aangezien Q IWBYS niet de top 40 in heeft gelaten, zal het ook wel niet gebeuren met Mamma Mia. Al zou Maneskin het wel verdienen.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Ik vrees wel dat we volgende week een Stopparade eerste klas gaan krijgen, van de top 9 gaan waarschijnlijk alleen Stromae en misschien nog Becky en Topic door naar de Top 40 en de rest blijft allemaal in de lijst staan, waardoor er nauwelijks beweging aan de top is
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Erik daar sla je de plank volledig mis: Alone werd juist wel gedraaid op Q maar werd vorige week pas gecanceld toen duidelijk werd dat ie het niet zou gaan halen. Maar ik ben het wel helemaal met je eens dat het zonde is dat ze het niet gered hebben
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
En het steengoede Alone van Rag'n'Thieves niet eens door naar de Top40, puur omdat dit nummer bij QMusic en 538 niet of nauwelijks wordt gedraaid. En op basis van 'luistercijfers' zou het bereik van zo'n plaat te weinig zijn. Maar een suf nummer van 'who is in your head' van Jonas Bros is wel door. Jammer....
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Valt me op dat de Dolly Dots na 2 weken Tipparade er al uit zijn. Waarom die keuze? Ze hadden al iets te vroeg gepiekt, maar van de week zaten ze nog aan tafel bij Sophie Hillebrand op televisie. Dan geef je deze dames toch nog zeker het voordeel van de twijfel?
Top 40 profiel van Yutrezza
Yutrezza  - 
Heel jammer dat Alone waarschijnlijk niet door is, prachtige combi van 2 van mijn favoriete artiesten. Hopelijk gaan Stromae en Kygo volgende week door en komen ze ook hoog binnen. En eindelijk staat Money in de Tipparade, het verrast me dat dat zo lang heeft geduurd.
Top 40 profiel van Hans Kegge
Hans Kegge  - 
Als ze nu echt ballen hebben maken ze de nieuwe ABBA Alarmschijf.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Erik: ik sluit mij er volledig bij aan! :-)
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Aimzique ja voor de Alarmschijf gaat het denk ik tussen Santé en Moth To A Flame, vooral omdat die laatste zo groots is aangekondigd en ook op Q al regelmatig is behandeld (zowel tijdens de radioshows als in de app)
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Dat The War on Drugs alweer op 10 blijft plakken, begrijp ik niet. Een prachtig nummer, dat qua gitaarspel ook in de lijn ligt van John Mayer. En Maneskin mag toch ook wel hoger? Beide platen zijn Top 40 waardig, net als die van Demot Kennedy, die gelukkig opnieuw goed doorstijgt. Ook Kygo heeft een nummer in handen die top is en terecht flink in de tip stijgt. Stomae gaat volgende week zeker door naar de Top 40. De nieuwe van Maan vind ik ook heel mooi en krachtig. Ben benieuwd naar de samenwerking tussen The Weeknd en SHM, maar ook die van Sean Paul met Sia. Op het moment dat ik dit schrijf, is het nog niet mogelijk om deze singles te beluisteren.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Eigenlijk slechts één binnenkomer van top niveau: Stromae! De rest kan niet bekoren, wellicht Sean & Sia en SHM. Zou het SHW nu wel lukken om te scoren met hulp van The Weekend? De vorige 2 flopten. Hopelijk "Rag 'n' Thieves" toch nog door?! Had toch eindelijk wel eens Mellenkamp & Springsteen verwacht, Remme ontbreekt ook nog, de nieuwe Gavin James, de nieuwe Tears for Fears, Super-Hi X Neeka en Glockenbach mogen ook wel in het spotlight gezet worden. En natuurlijk de nieuwe ABBA, ja weer een, Just a Notion. De kruikenzeikers kunnen er weer op los gaan!
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Als het Olivia Rodrigo lukt (prima liedje, maar een geheel onbekende artiest die in een klap op 1 binnenkomt), moet het Adele natuurlijk ook lukken met een flinke come-back. Ik vond Hello persoonlijk beter, maar het is wel mooi om Adele weer eens in de Top 40 te zien. Ik denk dat we 4 nieuwe binnenkomers hebben morgen: Who's In Your Head, Don't Break The Heart, Easy On Me en Dromen In Kleur. Alarmschijf gaat denk ik naar Stromae, die een beetje het zelfde effect heeft als Adele, ook hij is weer terug na een flinke pauze.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Thijs en @S&S, blunder van de top40? Zag het wel aankomen maar het nu al weggeven....Zo had je na 2015 tot 2020 0 entries op #1 en zo 2x in een jaar. @Thijs, 3 goede binnenkomers sws, miss 4. Vrees heet ergste voor RagNThieves. Stromae mag van mij ook komende week de top10 van de Top40 in
Top 40 profiel van Sander Hindriks
Sander Hindriks  - 
Weer bijna alleen maar Nederlandse nummers nieuw binnen.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@Thijs, ja ik zag het ook al! Maar wel echt bizar en heeel erg gegund :))
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
En Adele staat op deze site al in het lijstje van nieuwkomers op nummer 1, dus die gaat sowieso op 1 binnenkomen
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Don't Break The Heart, Easy on Me en Dromen In Kleur sowieso door, misschien ook Who's In Your Head nog...