Tipparade

week 49 (4 december 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
30
-
1
Details Maan - Leven
-1
 
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


16 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
@Harry - Nummer heeft best veel streaming over de wereld wel meer dan In Nederland, heb hem al op verschillende radiozenders gehoord in Nederland en zie het nummer ook veel voorbij komen op social media.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Daar zijn ze dan: Ed & Elton! Ongetwijfeld de kersthit van dit jaar, ben heel benieuwd. Maar het staat al wel vast dat we het nummer de komende jaren stevast zullen gaan horen. Nummer 1 in de LdL? Het zou zo maar kunnen. Bij de overige nieuwebinnenkomers zitten wel wat vreemde platen: Ka ft S10, K3 en Mart H. Zitten we hier nou werkelijk op te wachten?! Emmy Meli, Alan Walker en Shawn Mendes zeker prima. Ariana lijkt mij interessant, maar nog niet gehoord en ook Maan kan goed klinken. Ik mis dan wederom Di-Rect en Remme, maar verder ook Alicia Keys, Purple Disco Machine, Mellencamp/Springsteen, ZAZ (solo) en ZAZ met Till "Rammstein" Lindemann. Sam Fender had ik toch wel hoger verwacht. Tate McRae ook. Sera, Duncan, Ian, Ewa, Imagine Dragons en Joel Corry moeten eigenlijk ook door. Het zijn gewoon goede hits!
Top 40 profiel van Harry Denekamp
Harry Denekamp  - 
@Bram - Welke cijfers zeggen dan dat Imagine Dragons in de Top 40 moet? @Hans - Constructief wel
Top 40 profiel van Hans Kegge
Hans Kegge  - 
Alle 30 verschrikkelijk. Er is zoveel betere mooiere muziek.
Top 40 profiel van Wim Wijburg
Wim Wijburg  - 
Weet iemand of Oh my god van Adele uitgebracht is. En zo ja, waarom staat deze niet in de tipparade.
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Ik denk dat de analyse van Thijs wel eens correct zou kunnen zijn, vind het wel een van Bilals mindere nummers dit. Alleen denken jullie dat ze nu al een kerst AS zouden doen? En zoals al terecht genoemd, Joel Corry had ook al wel door gemogen. Helaas is dit het einde voor de hoop voor Yade Lauren... die gaat het niet meer redden. Ik snap de Imagine dragons hype niet helemaal, geen top nummer. Sam Fender daarentegen heel lekkere plaat!! Ook benieuwd naar de nieuwe Ariana Grande, een originele combinatie van artiesten.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Abcdefu, Vluchtstrook, Streken van een Duivel en Ghost Town door, waarschijnlijk gaan ze ook in die volgorde de Top 40 binnenkomen. Alarmschijf moet wel naar Merry Christmas gaan, die is zo ontzettend overhyped
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Jonathan, Duncan op 14. @Freek, gedurfd maar ik zou er niet van staan te kijken, heb je ook toevallig een glazen bol die vertelt wat er gebeurt na Kerst op #1?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Vluchtstrook, ABCDEFU en Streken van een duivel door. Ik snap het, maar behalve KKA hoefden ze niet van mij. Jammer van Boone. Walker zeker Top40 materiaal weer, van Hoogkamer wel dit verwacht maar beter dan dat hip-hop dus ga maar door. BBC versie dacht ik al te zien floppen. . Sanchez, Dior, Duncan en Sera stijgen goed door, Schulz en Corry mochten al door. Enemy niet mijn ID track vanwege LoL gameserie. Entry op 6 van de tip is niet eens zo slecht, maar kwam Adele ook niet in de tip op 3 binnen voor de release? Just saying...
Top 40 profiel van Jonathan Hellenthal
Jonathan Hellenthal  - 
Prima lijst. Gelukkig geen erge stopparade
Top 40 profiel van Freek
Freek  - 
We wisten het natuurlijk al paar weken dat Ed & Elton met een kerst single zouden komen, maar met het succes van de twee apart in de Top 40 durf ik nu wel te zeggen: We krijgen weer een Kerst nummer 1 hit!!
Top 40 profiel van Jonathan Hellenthal
Jonathan Hellenthal  - 
Duncan, benson en fender door. Bilal ook.
Top 40 profiel van Patrick Lam Lam
Patrick Lam Lam  - 
@Rob, de tipparade is geen verkooplijst voor zover ik weet. De lijst is vrij subjectief samengesteld. Ik vind het altijd een vrij ondoorzichtige lijst.
Top 40 profiel van Hit Zound
Hit Zound  - 
Tuurlijk wel: vrijdag 3 december komt de Kerst single uit.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Alan Walker weer binnen op 27 mag door naar de top40 top album. Imagine Dragons nog niet door ivm cijfers had dat al lang moeten zijn. Of gaat de top40 afwachten wat die in repeat of niet doet. Dus als die gerepeat word gaat die volgende week door en als die geniet wordt kan die het archief in??
Top 40 profiel van Rob Halbe
Rob Halbe  - 
Een singel die nog niet uit is kan niet in de tipparade op 6 nieuw binnen komen!!!