Tipparade

week 25 (19 juni 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
22
26
3
Details A7S - Nirvana
263
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


11 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Gelukkig zijn we dat vergeten. Hopelijk niet door!
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Het lijkt wel of iedereen Hyperventilatie alweer vergeten is! Die is waarschijnlijk ook gewoon door, net als Little Mix, David, John en Dua
Top 40 profiel van Bram Linders
Bram Linders  - 
10 mooie plekken gestegen voor Alan Walker en Imanbek hopelijk stijgen ze volgende week nog verder, want dit is toch een lekkere zomerse plaat die gewoon in de top 40 thuishoort.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Noizu wederom helaas niet door. Geldt ook voor PDM. Zeer opmerkelijk. Volgende week dan eindelijk?! Ik hoop toch werkelijk dat Voilà door is. Dit nummer is buitengewoon prachtig, heeft airplay en is meer dan TOP-40-waardig. Zeker met in het achterhoofd dat die EK-meuk nu de Tip gaat bevolken en dat Snelle weer wat eentonigs te neuzelen heeft. Kwaliteit geldt kennelijk niet. Verder zou ook idd Dinero vlekkeloos naar de Lijst der Lijsten kunnen. Evenals Topic. Verder een wat magere lijst. Qua binnenkomers Dinero heel goed, zoals gezegd, en verder benieuwd naar Lorde en Tate. Helaas veel bagger.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Little Mix wel, heeft airplay bij 538 & Q
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Hmm Dua en John door, Little mix en pravi betwijfel ik. Van de nieuwe mogen Dinero, The moment, Solar power door en ik denk (maar nog niet gehoord) let them know ook. Triest dat zulke EK-nummers in de tip komen. Slechte remake van Kroes. Frank&Frank weet ik niet wat ik erover moet zeggen. Topic, Tesher en Ava maken ook nog kans maar moeten opschieten. Sweet dreams en bobo zouden nog kunnen maar dan moet de zomer doorzetten. Noizu, PDM, Schulz, Williams en Vinai kunnen wel naar de prullenbak (vrees ik voor sommigen)
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
Morning Parade haalde overigens 337 punten.
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
@lbert E.: Denk het niet, Under The Stars van Morning Parade stond maar liefst 16 weken in de Tipparade en zal hoogstwaarschijnlijk ook meer punten hebben gehaald, ik zou het kunnen nakijken, maar heb er nu even geen tijd voor.
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
Dat is vast een record, zijn ze dan ook de act met de meeste Tipparade punten ?
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@nour, ja het viel mij ook op! ik denk het wel
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Noizu 4 weken op 1! Is dit een record?