Tipparade

week 27 (2 juli 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


17 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
heb vandaag de nieuwe van tiesto gehoord op de radio bij Q klinkt niet super slecht maar ik denk dat the motto dan toch net iets beter is/was misschien moet ik deze nog wat vaker horen? ook ik vind het jammer dat solo para ti nog in de tip rondwandelt maar tja geen streams :( en in de airplay top 40 staat hij ook laag deze vrijdag alarmschijf? :) (ha ha ik denk het niet eerlijk gezegd)
Top 40 profiel van Valerie Verschelde
Valerie Verschelde  - 
Ik vind het echt jammer en onbegrijpelijk dat het geweldige nummer Solo Para Ti van Alvaro Soler nog niet in de Top 40 is binnen gekomen. Hopelijk gebeurt dit wel volgende week
Top 40 profiel van Martijn Tibben
Martijn Tibben  - 
Hitline * Imagine Dragons- sharks * Calibre 50- míranos ahora * Deyaz- bleed * Yungblood & Willow- memories * Kim Kaey- el ritmo * Metallica- bleeding me (gespeeld op Pinkpop) * Florence + The Machine- free * Sigala- melody * Post Malone 7 Doja Cat- i like you (a happier song) * Sofia Reyes & Jason Derulo & De La Ghetto- 1,2,3 * David Dallas- runnin' * Son Mieux- multicolor * Black Eyed Peas & Shakira & David Guetta- don't you worry
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ah dus het bestaat wel dat liedjes na 1 week uit de tip kunne floppen dat wist ik niet ik ging er altijd maar blindelings vanuit dat liedjes na 1 week tip gewoonlijk door waren als ze de lijst uit gingen
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Lol xd op het antwoord van je vraag Sia - bird set free is na 1 week geflopt omdat de greatest als sterkere single is verkozen is ook bij Anouk,s what have you done gebeurt
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Verrassend: Angèle met Libre is verkozen tot 3FM Megahit. Fijn dat dit zomers plaatje - die wat lijkt op Vanessa Paradis' Joe le Taxi - een goede kans krijgt om een notering te krijgen in de Top 40. Zou de Alarmschijf dan wellicht 'Naar de Maan' gaan of wordt het Rosa Linn met SNAP, of meer voor de hand liggend: Tiësto met Charli XCX?
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Alvaro Soler had er allang in moeten staan? Met 0 komma 0 streaming en een beetje airplay (Q B en SLAM! A)?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Hartstikke leuk dat de Belgische Angèle binnenkomt. Zij maakt ècht leuke muziek en stond zelfs al met Dua Lipa in de Londonse O2! Hopelijk dat zij nu doorbreekt in de polder NL. Ook bij de andere binnenkomers een aantal leuk: Rosa Linn met het mooie en ingetogen Snap, verder Maan & JVT, Meau & Racoon en Tiësto & Charlie als potentiële hits! Met stomme verbazing geconstateerd dat Alvaro Soler nog steeds niet in de LdL staat. Geheel onterecht. Qua cijfers zou die er allang in hebben moeten staan. Volgende week dan eindelijk?! Had ook verwacht dat BEP/Shakira/DG al door zouden zijn. Ook dit is een fantastische zomertrack. PDM heeft trouwens ook een fijne zomertrack, maar die komt nog niet echt los. Paolo Nutini komt langzaam op stoom. Dit is zo ene geweldig nummer, gewoon een pareltje dat door moet. Bastille en Chef'Special, beide sterke tracks, vallen tot op heden wat tegen. Erg jammer. Hopelijk volgende week wat meer vaart. De rest boeit niet zo. Overigens, heel blij met de nieuwe Alice Merton in de stemlijst. Dijk van een plaat! Trof daar ook Arcade Fire en Alan Walker aan. Verbazingwekkend dat die nummers nog niet in de tip staan. En ook de Duitse Lena heeft weer eens wat uitgebracht: Looking for love. Leuke zomers plaatje.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
er zijn 6 tracks in de top die misschien wel de lijst uit gaan allereerst: kachel, de plaat mag van mij part wel er uit nu de foute 1500 achter de rug is, melody heeft vorige week al een flinke klap gehad verwacht dat die niet lang meer in zal blijven dancing feet staat al een x aantal weken in de lijst en nu vrij laag thousand miles ik hoop dat deze rack nog niet weg gaat maar ben er bang voor s10 tja haar beste tijd gehad? ik hoop dat ze nog wel 1 of 2 weken kan blijven voordat ze in de diepte gaat remind me tja hoe lang kun je het vol houden op plek #40?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
dont you worry klinkt niet slecht heb hem afgelopen week een paar x als alarmschijf gehoord bij Q mag van mij wel naar de top volgende week solo para ti NOG STEEDS niet door :(((( nog geen mening over de nieuwe binnenkomers misschien maar eens ene keer beluisteren verder zijn er 7 verdwijners we could be toghter zal denk ik wel door zijn als je bij me blijft heeft geen airplay ,maar wel streaming dus weet niet zeker kevin is denk ik niet door ik hoop dat meau door is maar ik ben er heel erg bang voor bts zal denk ik niet door zijn na 3 weken nog maar op #22 en dan al uit de lijst beyoncé end imagine dragons zijn sws door is er uberhaupt ooit een liedje na 1 week uit de tip verdwenen en NIET in de top beland?
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Eens met Anne Age, Snap heeft zeker hitpotentie, hoop ook dat het gaat lukken. Zou ook mooi zijn als Krystian Ochman met River ook nog in de Tipparade komt, al past deze plaat qua sfeer meer in de herfst/winter. Wie weet. Fijn om te zien dat Paolo Nutini weer in de lift zit; vind ik persoonlijk een prachtig nummer. Had ook gehoopt op de nieuwe tipnotering van Inhaler met 'These are the Days', maar misschien dat deze talentvolle band met de zoon van Bono's U2 als zanger, wellicht volgende week binnenkomt? Maar er staan in deze tip wel een paar andere interessante binnenkomers: die van Meau/Racoon, Tiësto en Jeugd van Tegenwoordig met Maan. En qua nummers die door zijn naar de Top 40 vind ik vooral top dat Imagine Dragons met Shark binnenkomt. Verder verwacht ik dat Beyoncé en Gabry Ponté door zijn.
Top 40 profiel van Robin van der Veen
Robin van der Veen  - 
@Bram Maar in het geval van Dua en Ed gaan het om (promo)singles. Welke track van Imagine Dragons moet dan binnenkomen als er geen andere single loopt dan Sharks en er ook geen uitspringt op streaming?
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Had tevens ook niet een nummer van het nieuwe album van Imagine Dragons binnen kunnen komen of mogen alleen de dua's en de ed's met meer platen de lijst in. Als ze die week na week uitbrengen.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Robin SNAP is erg populair op TikTok en ze is gisteren inmiddels ook de top 50 van Nederland op Spotify binnengekomen, dus vandaar
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Opschonen weer zoveel zittenblijvers. Jammer dat Bastille maar 1 plaats stijgt. Solo Para Ti weer niet ipv 10 weken zo'n nummer dan te laten zitten verfris de lijst. Opnieuw ook geen Alan Walker. Alleen benieuwd naar de nieuwe Tiesto. Opfrissen volgende week !
Top 40 profiel van Robin van der Veen
Robin van der Veen  - 
Heb ik iets gemist? Vanwaar die opleving van Snap ineens? Heb er zelf helemaal niets mee overigens. Saai nummer.
Top 40 profiel van Anne Age Van der Wier
Anne Age Van der Wier  - 
Zou er dan toch nog een songfestivalhit uit dit jaar komen?🤩 Hopelijk wordt Snap opgepikt door de radio, heeft zeker de hitpotentie!