Dance Valley 2019

- Concerten

 dance valley David Guetta feat. Sia - Titanium KrisKrossAmsterdam Jebroer Bizzey
Dance Valley 2019

Harde wind, stiekem gevaarlijk zonnetje, zeer divers aanbod aan muziek, acht stages en héél véél mensen die zin hebben in een goed feestje. Wij waren hier natuurlijk bij om samen met de aanwezige Top 40 artiesten een mooi feestje te bouwen!

“Moeder van de dancefestivals”
Wat maakt Dance Valley nou zo bijzonder? Hierover spraken wij DJ Mike S en tevens host van de Crazyland stage, een van de drukstbezochte stages van Dance Valley. “Dance Valley is toch wel de moeder van alle dancefestivals hier in Nederland. Hier kwam bijvoorbeeld ook de house op en het was ook nog eens mijn eerste festival dat ik bezocht. Dat blijft dan toch een bijzonder gevoel geven.”

Kont tot de grond
Toch kun je op Dance Valley niet alleen terecht voor de dancemuziek zoals je die zou verwachten. Op de Xite stage verscheen bijvoorbeeld ook Bizzey, waarbij je natuurlijk met je kont tot de grond helemaal los kunt gaan. Of Jebroer voor wie zin heeft om een potje keihard te stampen, maar dan anders dan bij de hardstyle/hardcore stage wel met lyrics.

Thuiswedstrijd Kris Kross Amsterdam
Dit jaar nieuw op de mainstage waren de mannen van Kris Kross Amsterdam, voor hun een echte thuiswedstrijd daar in Spaarnwoude. En o o o, wat maakten zij er een feestje van! Tijdens hun set kon je compleet uit je plaat op de grootste hits, beste meezingers en vetste klassiekers. Zo zongen we met het hele veld “Leef”, dansten we op “Crazy Frog” en kwamen uiteraard hun grootste hits voorbij.

#Nathanscrazydancemoves
Voor degene die even niet zo goed weet hoe die moet dansen was er ook zaterdag weer een oplossing. De door de scene benoemde dance choreograaf #nathanscrazydancemoves was namelijk ook van de partij! En dansen met Nathan is iets wat bij vele festivalgangers op de bucketlist moet staan, weer iets wat we kunnen afstrepen dus!

David Guetta was Titanium
Deze (al) 51-jarige succesvolle Dj heeft wel 47 Top 40-Hits en is wat uitzonderlijker voor zijn leeftijd nog altijd even relevant binnen de hitlijst en energiek op het podium. Dance Valley 2019 had zich dan ook bijna geen betere afsluiter kunnen wensen dan dit feest der herkenning bij David Guetta. Van het begin tot het eind wist hij met zijn giga knal set het hele publiek vast te houden en te laten dansen tot de voetjes om 23:00 toch echt op waren. En traditiegetrouw eindigden we de dag met prachtig vuurwerk! Tot volgend jaar.

View this post on Instagram

Happy 25th anniversary @dancevalley 🎉🎉

A post shared by David Guetta (@davidguetta) on

Check hier de aftermovie van Dance Valley 2019!

(Foto: Instagram)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!