Top 40

week 26 (25 juni 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
18
15
6
Details Måneskin - Supermodel
156
 
15
135
27
20
16
Details S10 - De Diepte
2016
1
520
29
36
2
Details OBZ - Ik Ben Kachel
362
29
17
30
18
18
Details Sigala - Melody
1818
10
352
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


20 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
kachel was niet alleen foute entum bij Q top1500 van foute uur maar kwam ook nog eens nieuw binnen daar op nr.3 heb ene stuk gehoord van de plaat niet slecht maar geen top 40 waardig
Top 40 profiel van Dick Pluim
Dick Pluim  - 
Is dat ook een record voor Tom Grennan? 10 weken en slechts 26 punten.
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
In The Stars en Green Green Grass opgeschroefd naar A-rotatie (bij Q), netjes, misschien dat Grass dan top 10 wordt? Late Night Talking en I ain't worried opgeschroefd naar B-rotatie. dus misschien ook top 10 voor Late Night Talking dan? In The Dark van de A-rotatie afgehaald, zal dus wel uit de top 10 vallen. Bambam is ook uit de rotatie gehaald, dus die zal waarschijnlijk ook wel nr 2 verliezen volgende week. en natuurlijk Kachel van de rotatie, kan dat ook weer de top 40 uit
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
De top 4 zit muurvast had verwacht dat Flemming wel een plekje zou winnen en dat Ferrari dan eentje in zou leveren helaas niet het geval edje en camilla al een heel x aantal weken muurvast op #2 knappe prestatie olivia zou een opvolger kunne worden hoewel ik meer fan ben/was van hallo (kwam binnen op #9 na een week alarmschijf steg toen via #2 naar #1) jammer dat rondé zakt hoop dat de band nog wel ff in de top 10 blijft harry stijgt een plekje dichter bij top 10 volgende week sws 2x harry top 10 green green grass word de plaats vervanger van anyone for you beide goede nummers van hem trouwens kate +1 verwacht niet dat ze boven de 6 komt heeft 0 airplay (kan een plaat uberhaupt wel #1 worden zonder airplay?) 5sos blijft staan dat is in ieder geval beter dan zakken... shawn zakt daar in tegen wel 1 plekje en s10 valt de dipte in ava blijft hangen die mag ook wel omhoog een saaie stip for OBZ gaat nog wel zakken nu de foute 1500 voorbij is :) dan ineens een hard eval voor melody niet verwacht dat die plaat ineens weg gegooid zou worden lady gaga mag wel HOGER HOGER iets mer richting de linker kant aub numb terechte nieuwe binne komer (ookde hoogste is prima) kid laroi hoeft van mij part nog NIET weg had verwacht dadat questiosn wel een stip zou krijgen en dan is eindelijk rolf binnen maar waar is solo mar ti? zit die dan nog in de tip opgesloten? en nog veel belangrijker WAAR IS SPACEMAN VAN SAM RYDER?! :( :( en gaat tom nou ook een record pakken voor langste op #40? (ik verwacht dat hij die al heeft toch?) tevens mag harry nog wel ff op #1 blijven hoor prima plaat voor #1 en staat op #2 in mijn persoonlijke top 40 van deze sit net onder spaceman van sam ryder verder is de lijst vrij stilhoudend met maar 3 lage binnenkomers en geen super stippen ik zal maar een sin de tip duiken of dat daar anders is
Top 40 profiel van Sander Hindriks
Sander Hindriks  - 
Leuke Alarmschijf goed nummer ook
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
Alarmschijf is Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta met Don't you worry
Top 40 profiel van Sander Hindriks
Sander Hindriks  - 
Ik denk Beyonce Alarmschijf
Top 40 profiel van Mark Engel
Mark Engel  - 
Jaaaa de eerste Top40-hit van Son Mieux is een feit! Ik ben heel erg blij en vooral heel erg trots. Ik heb ze van heel ver zien komen en altijd volgehouden dat ze ooit de Top 40 zouden gaan halen!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Gaat Olivia ooit de opvolger van As It Was worden? Of zijn er nummers die meer kans maken om Harry van de troon te stoten?
Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique  - 
@Tim Westra - Zal vooral komen doordat het dé foute hit van 2022 is geworden bij Q-music.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Vaste saaie lijst de top 40 en tipparade mogen weleens flink verschoond worden. Op basis waarvan komt Rolf binnen weet iemand dat. Over 29 heb ik het verder hoop alleen dat deze onzin zo snel mogelijk het archief in gaat. Harry blijft voorlopig op 1 helaas oké nummer maar helaas veel te lang al. Top 10 vrij vast. Hopelijk de alarmschijf voor Imagine Dragons.
Top 40 profiel van Tim Westra
Tim Westra  - 
Hoe kan ik ben kachel nu weer stijgen, wat een slecht lied
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Son Mieux eindelijk in de lijst :)
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
De positie van Harry Styles op nummer een wankelt nog steeds niet, wie moet hem daar ook af krijgen? Opvallend verder koorddanser Tom Grennan: al 10 weken op het randje van de Top 40 balancerend.
Top 40 profiel van Martijn Poortvliet
Martijn Poortvliet  - 
@Erik R: Op basis van wat hadden Ferrari of Bam bam op #1 moeten staan? As it was staat nog altijd zowel top 3 op streaming als top 3 op airplay. Dat krijgen die andere 2 niet voor elkaar.
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
Een met Erik R voor wat betreft de lichtpuntjes. Alarmschijf voor Willem & Jan of Joji?
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Hoewel de lijst wat vastgeroest lijkt en bijvoorbeeld Ferrari of Bam Bam op #1 had moeten staan, zie ik wel een aantal lichtpuntjes. Ben erg blij met de eerste Top40 hit voor Son Mieux, Di-rect en Onerepublic stijgen lekker door en La Fuente heeft ook een dijk van een hit te pakken. Ook SHM is weer wat in de lift, nu op #25. Voor mijn gevoel zakt S10 te snel en mag Zara Larsson wel wat hoger. Super dat Tom Grennan nog steeds in de Top 40 staat:)
Top 40 profiel van Kees
Kees  - 
Schot voor de boeg. Alarmschijf LF System.
Top 40 profiel van Sander Hindriks
Sander Hindriks  - 
Wat een slechte lijst. De hele lijst zit totaal vastgeroest. Terwijl er in de tipparade genoeg nummers zitten die allang in de top 40 hadden kunnen staan. Zoals bijv Alvaro Soler
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Wauw, Remind Me is wel heel hardnekkig