Tipparade

week 45 (10 november 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


23 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Silento123
Silento123  - 
Uhm, Thank U, Next is in Europa wel degelijk op zondag uitgebracht, maar in de VS was het nog zaterdag, dus misschien dat daar ook een beetje de verwarring ligt. Het werd namelijk minder dan een uur voor SNL uitgezonden en SNL wordt om 23:30 ET uitgezonden, dat is half 6 's ochtends bij ons.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Geacht hitcollege, K zie dat Halsey (Without me) bij Sony music is geparkeerd? Is dat geen Universal Music (Capitol) en Ava Max (Sweet but psyko) is toch geen Sony Music maar Warner Music? Ere wie ere toe komt, toch?
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
Haar track is zondag 5 november op spotify gelanceerd maar die streams tellen pas een dag later. Het gaat niet alleen om streams in de tipparade zoals je al zei (ook airplay en social media -) Haar nieuwe single is niet 'in de markt' gezet verscheen vrij geruisloos die van Martin Garrix ging vast met meer tamtam al was ie nog niet te streamen. Zo werkt het wel een beetje. La Grande heeft helemaal geen tipparade nodig als zij met iets nieuws komt.
Top 40 profiel van Sander Timmerman
Sander Timmerman  - 
Frank, thank u next had voor het eerst een score op zondag, niet op maandag. Dat is dus nog de week ervoor. Daarnaast is het hebben van een score niet eens een noodzakelijke voorwaarde om in de Tipparade te komen, neem Martin Garrix' Ocean die al in de Tipparade stond voor het überhaupt uit was
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
Correctie .Haar streams waren niet vanaf 5 november ingegaan voor de streamingcharts , maar 4 november. Je hebt gelijk. Ik heb die dag eerder over mijn hoofd gezien. Dan moeten de datagegevens zondag al aangeleverd zijn en waren ze te laat voor haar nieuwe single in de tip.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
@Sander dat de Top 40 en tipparade dinsdag wordt samengesteld betekent dat nog niet dat de datagegevens tot maandag gewogen worden. Het betreft altijd de datagegevens van de week daarvoor. De track van Ariana Grande was maandag pas opgenomen in de streaminglijsten.Volgende week staat ze vast in de Top 40
Top 40 profiel van Sander Timmerman
Sander Timmerman  - 
Het is natuurlijk niet waar dat de Tipparade al was samengesteld toe thank u, next uitkwam. Kwam zondag uit en de Tipparade werd dinsdag samengesteld. Beetje raar dat ze niet binnenkomt
Top 40 profiel van Sander Hindriks
Sander Hindriks  - 
@silento123 het nummer is Zaterdag uitgebracht en is direct mega veel beluisterd en Maandag word de lijst samengesteld dus het zou prima kunnen.Waar is Baby van Clean bandit op gebaseerd dan staat niet in de Spotify 200 of de airplay Chart ?
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers  - 
5 heerlijke nieuwe binnenkomers in de Tipparade. Alleen "Voorbij" mag van mij voorbij gaan! Vreselijke "muziek". Mis nog steeds MK ft Jonas Blue & Becky Hill, Dua Lipa & BlackPink, Sigala ft Meghan Trainor, Ella Eyre + French Montana en André Hazes Jr met "Anders" !!!
Top 40 profiel van Silento123
Silento123  - 
@Sander Hindriks, misschien volgende week. Deze week zal zeer onwaarschijnlijk zijn, aangezien het nummer pas zondag is uitgebracht.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
Zoals ik al zei. De track is pas enkele dagen bekend en beschikbaar .
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper  - 
@Roy Zo is het!
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
De nieuwste track van Ariana Grande was deze dagen paa voor het eerst pas beschikbaar.De Top 40 was toen al samengesteld. Komt wel de Mega Top 50 binnen.
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
*Volgende week
Top 40 profiel van Nick de Rooij
Nick de Rooij  - 
Goede binnenkomers weer volgende Say My Name in de top 40!
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer  - 
Naar de Top 40: Sweet But Psycho (zonder eerst op 1 te staan in de tip), Close To Me & Happy Now. Allemaal leuke binnenkomers! @Martijn Schipper ik zou er zo ook geen 1 kunnen bedenken. Ik laat me dan maar gewoon verrassen. ;-)
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper  - 
Is er nog een nummer waarvan jullie denken dat ie de Tipparade overslaat, zoals bijvoorbeeld vorige week Mia? Gebeurt de laatste tijd best veel. Ik kan zelf in ieder geval niets bedenken
Top 40 profiel van Tim
Tim  - 
Leuke binnenkomers in de tipparade. @Peter Nieuwe Ariana Grande staat in de stemlijst, dus die zal niet direct naar de Top 40 gaan denk ik.
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper  - 
Leuke binnenkomers in de top 40: Close To Me, Sweet But Psycho en Happy Now! Verder verlaten Lil Mama, Ik Zie en This Is Love (?) de top 40. Leuke binnenkomers in de tip ook!
Top 40 profiel van Peter Elmers
Peter Elmers  - 
De nieuwe ariana grande zie ik nog wel de tipparade overslaan
Top 40 profiel van Sander Hindriks
Sander Hindriks  - 
weet bijna wel zeker dat Ariana Grande direct doorgaat naar de top 40 anders klopt er iets niet. top dat say my name zo snel stijgt volgende week top 40
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
3 goede binnenkomers. Close to me blijft hangen in je hoofd, happy now is best oké en sweet but psycho had deze week al airplay en streaming, waarom wachten, hup er direct in!? Vreemd dat Shine niet erin komt (airplay aanwezig), en baby, perfect to me en dreamer zijn de favo nieuwe
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper  - 
He leuk dat we een keer een ex-Alarmschijf op 1 hebben staan! Sweet But Psycho dus meteen naar de top 40