Fresh: Duet Wulf en Miss Montreal

- Releases

 Ellie Goulding Geike Arnaert Pharell Williams Jonas Brothers James Arthur Martin Jensen Rita Ora Rondé Zara Larsson Tom Walker Miss Montreal Wulf
Wulf | Miss Montreal

Vrijdag. Dat betekent dat we weer flink wat nieuwe muziek voor onze kiezen krijgen. De belangrijkste nieuwe tracks zetten we weer voor je op een rij.

SCARED OF LOVE- wulf/miss montreal
Deze week is Frontrowticket van Wulf na 7 weken buiten de Top 40 gevallen. Mooi moment voor een nieuwe track dus. Scared Of Love is een samenwerking met Miss Montreal en al een half jaar geleden liet Sanne Hans los dat ze dolgraag een samenwerking met hem zou willen maken. Het resultaat is vandaag verschenen.

FLUX- ellie goulding
Het laatste solosucces van Ellie Goulding stamt inmiddels uit 2016 toen ze met Still Falling For You de Alarmschijf wist te pakken. Daarna volgden samenwerkingen met Kygo (First Time) en Diplo (Close To Me). Op nieuwjaarsdag deelde ze mee dat er een nieuw en vierde album aan zit te komen. Vooruitlopend op dat album brengt ze de single Flux uit.

OFF SHORE- geike
Met Off Shore keert Geike Arnaert weer terug naar haar eigen karakteristieke sound. En wellicht dat er nu voor de Belgische, die ooit de zangeres van Hooverphonic was, nu ook solosucces in het verschiet. Vorig jaar scoorde ze een onverwacht debuut in de Top 40 nadat ze met Zoutelande 11 weken op nummer 1 stond.

BLAST OFF- gesaffelstein feat. pharrell williams
Na 5 weken is Lost In The Fire verdwenen uit de Top 40. De 31-jarige Fransman heeft klaarblijkelijk een sterke stapel samenwerkingen klaarliggen. Op zijn nieuwste track, Blast Off, is The Weekend ingeruild voor Pharrell Williams.

SUCKER- jonas brothers
Het is inmiddels dik tien jaar geleden dat we de Jonas Brothers in de Top 40 zagen met S.O.S. Sindsdien verschenen er nog verschillende singles maar de broers gingen daarna elk hun eign weg. Nu maken ze officieel hun comeback met een nummer dat een eerbetoon is aan de vrouwen in hun levens. In de clip zijn dan ook Priyanka Chopra Jonas, Daniielle Jonas en Sophie Turner te zien.

NOBODY- martin jensen & james arthur
Samenwerkingen zijn niet vreemd voor James Arthur. De 30-jarige Brit werkte eerder al samen met Rudimental en scoort momenteel een dikke hit samen met Anne-Marie op Rewrite The Stars. Voor zijn nieuwste track werkt hij samen met de Deense dj en producer Martin Jensen die je wellicht nog kent van Solo Dance dat in 2017 in de Top 40 stond.

ONLY WANT YOU- rita ora & 6lack
De fans van Rita Ora kennen Only Want You al want die track stond op het album Phoenix. De single die ze nu heeft uitgebracht is een remix met 6Lack. De 26-jarige Amerikaan, die T-Pain en Usher als zijn belangrijkste inspiratiebronnen noemt, werkte eerder al samen met acts als Offset, Khalid en Ty Dolla $ign en helpt nu Rita Ora een handje. Deze week staat zij met Let You Love Me op nummer 24 in de lijst.

ANYONE- rondé
Volgende week verschijnt Flourish, het tweede album van Rondé met daarop twaalf tracks. De afgelopen weken stond Be Mine in de Tipparade. Deze week dropt de Utrechtse band een volgende track als voorloper van het album met Anyone.

NOW YOU’RE GONE- tom walker feat. zara zarsson
Deze vrijdag brengt Tom Walker een nieuw album uit: What A Time To Be Alive. Op het album staat Walk Alone, de track die hij met Rudimental maakte. Onder de 14 nummers van het album staat nog een samenwerking; Now You’re Gone. Op die track hoor je Zara Larsson. De 21-jarige Zweedse stond eerder dit jaar in de Tipparade met Ruin My Life.

Meer nieuwe tracks spotten? Check dan ons overzicht of luister de nummers op Spotify