Artiestafbeelding Wulf

Wulf

Land Nederland

Geboortedatum 25-11-1987 (35 jaar)

Officiële websitehttp://www.wulf-music.com/

  • Statistieken
  •  3Alarmschijf
  •  79 weken in Top 40
  •  1.271 punten
  •  #524 aller tijden
  •  7 Top 40-hits

Biografie

Liewe Albertsma plaatst op zijn YouTube-pagina geregeld covers, waaronder die van Triggerfinger (I Follow Rivers) en Rihanna (Disturbia). Hij wordt tweede in de internationale zangcompetitie van Ryan Seacrest, waar hij Sing van Ed Sheeran covert. Samen met Ramon de Wilde vormt hij het duo Wulfie & Nomar. In 2014 maken de twee hun eerste nummer, Arrow. Een jaar later verschijnt hun eerste single, Everybody.


Als Wulf is hij in de zomer van 2016 te horen op Summer On You, de track van Sam Feldt en Lucas & Steve. Een jaar later wordt zijn solotrack Mind Made Up veelvuldig gedraaid op de Nederlandse radio. Begin 2018 wordt All Things Under The Sun zijn volgende single. Na een clubtour kenmerkt de zomer zich, voor Wulf, door de grote hoeveelheid festivals waar hij te zien zal zijn. Later in 2018 verschijnen de singles Switching Gears, Watch Me Go en Frontrowticket. 
 
In 2019 brengt Wulf een duet uit met Miss Montreal, Scared Of Love. Later verschijnen de singles Anyone Out There, Half Of What You Do en Lonely Door.
 
Wulf doet mee in 2020 met de Beste Zangers en zingt onder andere het nummer Blauwe Dag van Suzan en Freek.

Met de single I’m Not Going Anywhere laat hij in februari 2021 weer van zich horen. Halverwege het jaar levert de samenwerking met Nicky Romero en MARF de single Okay op. Tegen het einde van het jaar dropt hij de kerstsingle Xmas Time.


Top 40-hits

Sorteer op:
ABC
Datum
Meeste punten
Hoogste positieSocial media


Twitter

Facebook