Follow You van Imagine Dragons is Alarmschijf

- Nieuws

 Imagine Dragons
Follow You van Imagine Dragons is Alarmschijf

Dik 10 jaar zijn de mannen van Imagine Dragons al bij elkaar en dat leverde 12 Top 40-hits op. Nummer 13 lijkt onderweg, want de komende week is Follow You de Alarmschijf bij Qmusic.

Deze week liet frontman Dan Reynolds met een liefdevolle boodschap op social media weten dat er nieuw materiaal van zijn band aan zat te komen. “We zijn nu meer een decennium samen en nog steeds zijn Wayne Sermon, Ben McKee en Daniel Platzman (de andere leden van Imagine Dragons, red.) mijn beste vrienden. Ik ben nog steeds heel er blij dat ik met hen in een band zit. En ja, deze week begint het allemaal weer opnieuw.” Vervolgens verschenen er verschillende filmpjes op de accounts van de Amerikanen, met daarin verschillende hints naar hun nieuwe tracks Follow You en Cutthroat.

Eerste track sinds 2019
De band is op weg naar de release van het eerste album, sinds het in 2018 verschenen Origins. Daarop staan onder andere de Top 40-hits Natural en Bad Liar. Op de later verschenen deluxe edition is ook Born To Be Yours (met Kygo) en Birds te vinden. Dat is ook tot nu toe de laatste track waarmee Imagine Dragons in de Top 40 stond. De single kwam op 1 juni 2019 de Top 40 binnen en zou het uiteindelijk 5 weken volhouden, met de 34e stek als piekpositie.

Follow You is na On Top Of The World (2013), It’s Time (2013), Demons (2014), I Bet My Life (2014), Whatever It Takes (2017) en Bad Liar (2018) de zevende Alarmschijf voor de band van Dan Reynolds.

Check in onze playlist op Spotify bijna alle Alarmschijven sinds 2000. 

Foto: cover single