Global Top 40: Rockstar 6 weken op 1

- Hitlijsten

 Roddy Ricch DaBaby
Global Top 40: Rockstar 6 weken op 1

Ook voor een zesde week is Rockstar de grootste hit in de Global Top 40.

De track van DaBaby en Roddy Ricch is alle andere tracks in de wereld de baas. Ricch is ondertussen ook te horen op The Woo dat op plek 31 weet binnen te komen. Blackpink, dat vorige week nog vol optimisme wist binnen te komen op nummer 2 blijft daar nu zitten met How You Like That. Ook de nummers 3 en 4 blijven zitten. Dat maakt Harry Styles de eerste stijger in de lijst op plek 5. Watermelon Suger bereikt daarmee in de 16e week de hoogste positie.

Life Is Good is duidelijk aan een tweede leven begonnen. Vorige week pakte de track van Future en Drake al tien plaatsen winst en deze week is de track zelfs 13 plekken gestegen. Dat maakt Life Is Good op nummer 10 de snelste stijger. Ondertussen staat de hit van het duo nu een half jaar in de lijst. Drake drukt ondertussen zijn eigen track, Toosie Slide, tot net buiten de top 10.

Een fikse duikeling is er voor Gooba. De track van 6ix9ine levert 13 plaatsen in en is daarmee, op nummer 32, de snelste zakker. Verder twee binnenkomers waarbij Ozuna met Caramelo op plek 26 de hoogste nieuwe is. Met The Woo maakt Popsmoke zijn postume debuut in de lijst op nummer 31. Net een plekje hoger staat Someone You Loved waarmee Lewis Capaldi nu 61 weken in de lijst staat en ruimschoots de langst genoteerde track in de Global Top 40 is. Voor het absolute record moet Capaldi het overigens nog wel wat langer weten vol te houden; Shape Of You van Ed Sheeran vertrok na 90 weken uit de lijst.

De volledige Global Top 40 staat hier. Kijken via YouTube en luisteren op Spotify kan natuurlijk ook.

1 ( 1) ROCKSTAR- DaBaby feat. Roddy Ricch

10 (23) LIFE IS GOOD- Future feat. Drake 

26 (--) CARAMELO- Ozuna 

31 (--) THE WOO- Pop Smoke feat. 50 Cent & Roddy Ricch