Calm Down nu 11 weken meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Rema
Calm Down nu 11 weken meest gestreamde hit

Rema weet van geen wijken aan de top van de Streaming Top 40. Zijn Calm Down staat nu voor de elfde achtereenvolgende week op nummer 1.

De vorige nummer 1 in de Streaming Top 40 met 11 onafgebroken weken op nummer 1 was Dance Monkey van Tones And I. Die hit keerde later voor nog eens twee weken terug op nummer 1 en bracht het totaal aantal weken bovenaan zelfs op 13.

De afgelopen twee weken leek I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha de grootste concurrent om de leiding over te nemen. Vanaf deze week doen Sam Smith en Kim Petras een poging want Unholy staat nu op nummer 2 waar I’m Good (Blue) een plekje zakt naar nummer 3.

Ook Jinho 9 kent een serieuze opmars richting die bovenste positie. Blind Op Zoek, de snelste stijger van deze week, was vorige week nieuw op nummer 39 en klimt nu 34 plaatsen naar boven om op nummer 5 te komen. Het is de tweede keer in korte tijd dat een Belgische act zo’n sprong voorwaarts weet te maken. Eind augustus maakte Katnuf een sprong van 36 plaatsen naar nummer 2.

De Alarmschijf van deze week, How Do I Say Goodbye, heeft ook op het vlak van streaming nu succes. Dean Lewis is met How Do I Say Goodbye op nummer 18 de hoogste nieuwe. In 2018 stond hij met Be Alright in de top 10 van de Streaming Top 40. Die hit kwam toen tot plek 9 en de kans is groot dat de 34-jarige Australiër dat gaat overtreffen.

De hoogste nieuwe van afgelopen week, Gangsta’s Paradise van Coolio en L.V., is nu één van de drie snelste zakkers. De track levert, op nummer 22, twaalf plaatsen in. Ook Swim Deep (van Yade Lauren, Cho en Kevin) en I Want You (van La Fuente) zakken twaalf plekken naar nummer 31 en nummer 33.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) CALM DOWN- Rema / Rema & Selena Gomez

19 (--) HOW DO I SAY GOODBYE- Dean Lewis

39 (--) SWEATER WEATHER- The Neighbourhood

40 (--) GI-GA-GROEN- Kinderen voor Kinderen