Calm Down 13 weken meest gestreamd

- Hitlijsten

 Rema
Calm Down 13 weken meest gestreamd

Rema’s Calm Down weet ook voor een 13e week de Streaming Top 40 aan te voeren.

De marge op de huidige nummer 2, Unholy van Sam Smith en Kim Petras, is wel minimaal maar nog steeds voldoende voor Calm Down om ook deze week de leiding te behouden. Calm Down nadert nu het record van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey die met Hij Is Van Mij de Streaming Top 40 voor 14 weken wisten aan te voeren. Of Calm Down dat aantal kan bereiken is overigens de vraag want al na een paar dagen weet Anti-Hero van Taylor Swift al een plek af te dwingen bij de 40 meest gestreamde hits van ons land.

Hadden we vorige week een ongewijzigde top 6 dan wordt dat deze week overtroffen door een top 7 die gelijk is aan die van vorige week. De laatste keer dat de complete top 7 van de Streaming Top 40 bleef zitten was op 23 november 2019.

Anti-Hero is één van de vier binnenkomers in de lijst. De hoogste nieuwe is voor Antoon met Meteoriet. De track is, na titeltrack Klop Klop, het populairste nummer van de ep van Antoon en komt binnen op nummer 20. De snelste stijger komt op naam van Oliver Tree en Robin Schulz die met Miss You acht plaatsen klimmen naar nummer 9. De snelste zakker levert 6 plaatsen in waardoor I Want You van La Fuente op nummer 39 komt.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) CALM DOWN- Rema / Rema & Selena Gomez

10 (--) METEORIET- Antoon & Dopebwoy

30 (--) ANTI-HERO- Taylor Swift

36 (--) THE LONELIEST- Måneskin

37 (--) HOLD ME CLOSER- Elton John & Britney Spears