Rema nu 9 weken meest gestreamd

- Hitlijsten

 Rema Selena Gomez
Rema nu 9 weken meest gestreamd

Calm Down is ook deze week de meest gestreamde hit van ons land. De hit, die inmiddels ook een succesvolle remix heeft in de versie met Selena Gomez, staat voor de 9e week op nummer 1.

I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha wist afgelopen week al de eerste plek in de Nederlandse Top 40 te bereiken maar op het vlak van streaming moet de Frans-Amerikaanse samenwerking in Rema nog steeds de meerdere erkennen. Katnuf lijkt met Van Mij Zijn wel af te haken. Die track stond de afgelopen vijf weken op nummer 2 maar zakt nu een plaatsje naar nummer 3.

Afgelopen week was Blijf Soldaat van JoeyAK de hoogste nieuwe op nummer 30. De rapper weet deze week flink wat positiewinst te pakken want als snelste stijger zien we zijn track nu op nummer 6. Ook Noodgeval van Goldband belandt deze week in de top 10 en stijgt met 9 plaatsen winst naar nummer 7.

Tiësto en Charli XCX moeten de meeste plekken inleveren. Hot In It wist het niet verder te schoppen dan plek 26 in de Streaming Top 40. Deze week zakt de track het snelst van allemaal en met 9 plaatsen verlies is het, op nummer 40, ook de hekkensluiter.

De Streaming Top 40 telt vier nieuwe binnenkomers. Adrenaline van Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex en Zoë Tauran kent een voortvarende start en komt binnen op nummer 21. Ook weet Unholy, de hit die vorige week op donderdagavond verscheen, al binnen te komen in de lijst. De track van Sam Smith en Kim Petras is nieuw op nummer 28.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) CALM DOWN- Rema / Rema & Selena Gomez

21 (--) ADRENALINE- Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x Zoë Tauran

24 (--) SHUT DOWN- Blackpink

28 (--) UNHOLY- Sam Smith & Kim Petras

35 (--) FORGET ME- Lewis Capaldi