Calm Down nu 14 weken meest gestreamd

- Hitlijsten

 Rema Selena Gomez
Calm Down nu 14 weken meest gestreamd

Rema heeft met Calm Down het record van 14 weken op 1 in de Streaming Top 40 weten te evenaren.

De track wist op 6 augustus van dit jaar de eerste plek van de lijst te bereiken en is sindsdien niet meer van die plek vertrokken. Daarmee evenaart Calm Down nu Hij Is Van Mij. De hit van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey kwam in 2019 ook tot 14 weken op de eerste plek van de Streaming Top 40. De top 4 van de Streaming Top 40 is ook deze week ongewijzigd en daarmee staan de hits op de plekken 1,2,3 en 4 nu voor de vierde week op die posities. Unholy van Sam Smith en Kim Petras is, op nummer 2, voorlopig de grootste kanshebber de eerste plaats van Rema over te gaan nemen.

Snel gaat het ook met Miss You. De versie van Oliver Tree en Robin Schulz, die afgelopen week een eigen clip kreeg, klimt door naar nummer 5. Daarmee overtreft Robin Schulz zijn grootste succes in de Streaming Top 40 tot nu toe want All We Got kwam in februari van 2021 niet hoger dan nummer 7.

De snelste stijger is, zoals we konden verwachten, voor Taylor Swift. Anti-Hero is de eerste single van het Midnights-album en daarmee klimt de 32-jarige Amerikaanse deze week met 22 plaatsen winst naar nummer 8. Ook Bejeweled, afkomstig van datzelfde album, is nieuw in de lijst op nummer 24. De hoogste nieuwe is echter van Rihanna. Afgelopen vrijdag bracht ze na een lange periode van afwezigheid weer een eigen nieuwe track uit. Lift Me Up weet nu al binnen te komen in de Streaming Top 40 op nummer 22.

Twee tracks leveren deze week 7 plaatsen in. Dat maakt zowel Meteoriet (van Antoon en Dopebwoy, op nummer 27) en Mood (van Makar, op nummer 33) de snelste zakkers.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) CALM DOWN- Rema / Rema & Selena Gomez

22 (--) LIFT ME UP- Rihanna

24 (--) BEJEWELED- Taylor Swift

31 (--) JONGEN ALS MIJ- KA

39 (--) MOCKINGBIRD- Eminem