David Guetta en Bebe Rexha voor de tweede week op 1 in de Top 40

- Hitlijsten

 David Guetta Bebe Rexha Rema Rosa Linn Meduza James Carter Fast Boy Kris Kross Amsterdam Ronnie Flex Zoë Tauran
David Guetta en Bebe Rexha voor de tweede week op 1 in de Top 40

David Guetta en Bebe Rexha hebben voor de tweede achtereenvolgende week de grootste hit van ons land in handen.

Afgelopen week wist de Franse dj en producer eindelijk een nummer 1-hit te scoren. Dat was hem met de 58 voorgaande hits niet gelukt. Zijn nieuwste succes, I’m Good (Blue), brengt zijn totaal aantal weken in de top 10 op 225 weken en daarmee passeert hij deze week het aantal van Rihanna. Als I’m Blue (Good) ook de komende vijf weken in de top 10 weet te verblijven dan kan hij het record van Marco Borsato overtreffen en een volgend record op zijn naam schrijven. Calm Down van Rema staat voor de vierde week op nummer 2 en Snap van Rosa Linn voor de vierde week op nummer 3.

Meduza passeert Gigi D'Agostino
Bad Memories van Meduza, James Carter, Elley Duhé en Fast Boy stijgt naar nummer 4. Voor Meduza is dat, na Paradise en Piece Of Your Heart, de derde hit die op die positie weet te komen. De Italiaanse act heeft tot nu toe nog geen top 3-hit weten te scoren. Wel is het trio, dat Luca, Mattia en Simone vormen, nu de meest succesvolle act uit Italië. Met de score van hun vijf hits overtreffen ze deze week de score van Gigi D’Agostino.

Adrenaline dendert door
Adrenaline van Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex en Zoë Tauran was afgelopen week op nummer 30 de hoogste nieuwe. Deze week klimt de track 15 plaatsen naar nummer 13 en dat maakt het de snelste stijger in de lijst. Kris Kross Amsterdam komt dankzij dit succes bij de 4 meest succesvolle Nederlandse dj’s achter Tiësto, Armin van Buuren en Martin Garrix.

Binnenkomers
De lijst telt deze week drie binnenkomers onder aanvoering van Unholy. De Brits-Duitse samenwerking van Sam Smith en Kim Petras is nieuw op nummer 28. Lees hier alles over de nieuwkomers. 

De complete Top 40 bekijk je hier.

Foto: YouTube