Streaming Top 40

week 42 (12 oktober 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
20
20
7
Details Makar - Mood
207
27
24
21
Details FMG - Boot
2421


5 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
Daarnaast telt de Streaming Top 40 ook nog eens videostreams mee wat Calm Down nog eens op de nummer 1 houdt.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@thijs ja maar tracks kunnen toch re-entry's in de tip krijgen of is die regel veranderd?
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Verder heb ik hier nog even een tip voor deze lijst (misschien staat hij morgen al wel in de Tipparade en anders sowieso volgende week): Robin Schulz is weer terug naar zijn roots gegaan (het remixen van tracks zoals bijvoorbeeld Prayer In C en Waves waarmee hij ooit doorbrak) en hij heeft Miss You van Oliver Tree onder handen genomen, en die remix gaat nu als een raket op Spotify (zondag stond hij op 53, maandag op 31 en gisteren al op 19). Dat zou best wel eens de volgende Top 40-hit van Schulz kunnen gaan worden
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@lol XD Calm Down staat nog bovenaan omdat de scores van het origineel en de remix met Selena Gomez bij elkaar worden opgeteld, dan komt hij nog net boven de concurrentie uit. Blind Op Zoek varieert al bijna een week tussen plek 2 en 3 in de Spotifylijst dus een Top 40-hit is absoluut mogelijk, zeker als je ziet dat hij op Spotify nu veel beter scoort dan Van Mij Zijn dat ook nog in de lijst staat. How Do I Say Goodbye gaat vrijdag sowieso de top 10 in en kan absoluut op termijn nummer 1 worden. Tom Odell staat niet in de Tipparade omdat het elf jaar geleden al een Top 40-hit geweest is, die zal alleen in de Top 40 komen als hij daarvoor genoeg scoort, en dat is niet het geval want hij heeft ruim onvoldoende airplay. En KvK gaat de Top 40 absoluut niet halen want hij had een kleine week geleden even een piek in de streaming, maar hij valt nu alweer terug.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
is de nieuwe #1 al weer onderweg ala dean lewis? prachtige plaat voor de #1 positie echt waar maar ik will guetta nog niet kwijt daar ;p. maar even he hoe kan calm down nu NOGSTEEDS bovenaan staan?! wordt dit een record om zo laat naar #1 te gaan en dan daar gewoon even zo'n 11 weken staan. blind op zoek gaat unholy even na doen. KKA gaat ook stijgen in de top. grijs krijgt eindelijk zijn verdiende streams op gang. as it was -1 das jammer. S&F mag ook wle meer streams pakken. tom odel moet nu toch echt wel de tip in komen met al een paar weken op #9 hier ik snap niet wrom hij de tip niet in gaat @top 40 leg dit eens uit hij heeft al weken hoge streams. en op #40 KVK gaat dit thema dan toch de top 40 in? dat hoeft van mij echt niet het is wel grappig zon kinder koor maar ik zie liever andere platen in de top 40.