Calm Down nu 10 weken meest gestreamd

- Hitlijsten

 Rema Selena Gomez
Calm Down nu 10 weken meest gestreamd

Voor de tiende achtereenvolgende week is Calm Down van Rema de meest gestreamde track van ons land.

Daarmee laten Rema en Selena Gomez, want ook de versie met de Amerikaanse zangeres telt mee, opnieuw I’m Good (Blue) van David Guetta en Bebe Rexha achter zich op nummer 2. Wel doemt er een volgende concurrent aan via Unholy. De track van Sam Smith en Bebe Rexha wist vorige week, kort na de release, al een plekje af te dwingen in de Streaming Top 40. Deze week klimt de track met 25 plaatsen winst naar nummer 3. Een dergelijke stijging is niet bijzonder want eind augustus wist Katnuf met Van Mij Zijn zelfs een recordsprong van 36 plaatsen vooruit te maken.

Het overlijden van rapper Coolio zorgt er deze week voor dat zijn grootste hit, Gangsta’s Paradise, ook in de Streaming Top 40 weet te komen. De track met L.V. is meteen de hoogste van vijf nieuwe binnenkomers in de lijst op nummer 10. Bij die nieuwelingen zien we drie Nederlandstalige tracks en ook Cuff It van Beyoncé.

Vorige week wist JoeyAK met Blijf Soldaat 24 plekken winst te pakken en daarmee ook de snelste stijger te zijn. Deze week gaat het nog een stuk sneller weer naar beneden want de track levert in de derde week 26 plaatsen in op nummer 32. Tom Odell, met Another Love inmiddels 33 weken in de lijst, is de langst genoteerde track.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) CALM DOWN- Rema / Rema & Selena Gomez

10 (--) GANGSTA’S PARADISE- Coolio featuring L.V.

19 (--) SWIM DEEP- Yade Lauren ft. Cho & Kevin

27 (--) CHANCE PAKKEN- Glades x Lijpe x Boef

38 (--) CUFF IT- Beyoncé

39 (--) BLIND OP ZOEK- Jinho 9