Fred Again.. in november naar AFAS Live

- Concerten

 Fred Again..
Fred Again.. in november naar AFAS Live

Met de aankondiging van zijn nieuwe studioalbum Actual Life 3 kondigt Fred Again.. ook een nieuwe reeks Europese shows aan. Op vrijdag 25 november staat de Britse artiest in AFAS Live in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 23 september om 11.00 uur.

De grensverleggende producer en artiest bracht twee eerdere, zeer persoonlijke, albums uit in zijn Actual Life-serie, waarmee hij zich prominent op de kaart zette. Na uitverkochte shows in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, een plek in de top 10 van beste live acts van 2021 van het tijdschrift Mixmag en een fantastisch optreden op Lowlands vervolgt hij zijn tour dit najaar met een aantal nieuwe shows in Europa.

View this post on Instagram

A post shared by Fred again.. (@fredagainagainagainagainagain)

Om de aankondiging van het nieuwe album te vieren heeft Fred again.. vandaag ook het nieuwe nummer Danielle Smile On My Face) uitgebracht. Op het nieuwe album vervolgt Fred zijn kenmerkende dagboekachtige benadering van produceren waarin hij intieme voice notes van vrienden samenvoegt met video’s van Instagram en samples van de belangrijke platen in zijn leven. Het album dient als persoonlijk verslag van zijn levenservaringen en geeft inzicht in zijn wereld van het afgelopen jaar.

FRED AGAIN
Vrijdag 25 november 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/fredagain
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 23 september om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).