Tipparade

week 37 (11 september 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


18 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Erwin Hovens
Erwin Hovens  - 
Wat als van Joe Buck is echt een prachtig nummer met een diepgaande tekst, over dementie. Wat mij betreft een nummer voor de uitvaarttop 10 :). Ben uitvaartverzorger.
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Ik moet zeggen dat ik ook ergens wel gecharmeerd ben van het liedje van Jan Smit. Rondé gaat helemaal goed komen die staan volgende week in de lijst. Ik ben toch wel zo verzot op het nummer van Rag'n'Bone met de Thieves, fantastisch! Nu kijken of dit nummer van beide muzikanten wel een keer de waardering krijgt die het verdient.
Top 40 profiel van True MasterMind
True MasterMind  - 
Shivers zal wel weer een dikke hit worden. Hold on van Davina en Armin zie ik ook graag hoog eindigen. Vrees dat de comebackhype van Abba van korte duur is. Don't shut me down zal het nog wel lekker gaan doen maar daar blijft het bij.
Top 40 profiel van Sun & Snow top 50
Sun & Snow top 50  - 
@Raplh, nee niet mee eens! Shivers is een hele goeie track!
Top 40 profiel van Ralph Reijnders Reijnders
Ralph Reijnders Reijnders  - 
Net als je denkt dat het niet meer mogelijk is, lukt het Ed wederom een nog slechter nummer te produceren. Bravo.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Eric airplay is nauwelijks aanwezig, audiostreams zijn niet indrukwekkend en dalende; de YouTube-streams zijn prima, maar dat is een veel kleiner platform dan Spotify en daarnaast staat de hogere van de twee op YouTube lager op Spotify (en uiteraard andersom). Voorspel weinig tot geen kans op binnenkomst.
Top 40 profiel van Eric Verheijen
Eric Verheijen  - 
Ik ben heel benieuwd of ABBA een eerlijke behandeling gaat krijgen op basis van streams, AirPlay etc. Het zou heel normaal moeten zijn dat ook ouderen scoren in de hitlijsten….binnen komen op 23 in de tipparade doet mij het ergste vrezen….
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Toch nog Heat Waves binnen, die ik begin dit jaar heel veel luisterde, nu helemaal vergeten was en dan opeens nu wél in de tipparade verschijnt. Leuk dat Racoon weer terug is na de flop van Hee Joh Jip, en benieuwd wat Armin & Davina en Ed te bieden hebben. Ik denk dat Visiting Hours hierdoor gaat blijven steken, nu Shivers zo hoog binnen komt. Ik heb ook geen vertrouwen meer in Kygo, die (als hij flopt) al 2 keer dit jaar is blijven steken in de Tipparade met 2 hele goede nummers. Love Runs Out hoop ik heel erg dat die door is, alhoewel die afgelopen vrijdag van de playlist was gegooid bij 538, dus veel vertrouwen heb ik daar niet in. Als je kijkt naar streams en airplay zou ik zeggen dat Lorde is blijven steken, maar na 2 weken al? Shane Codd zou ook door kunnen zijn, eigenlijk de enige die ik zeker weet is Dopamine. We zullen morgen zien. Alvast een heel fijn zonnig weekend!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@MrMusic Mee eens, gevolg dat de Top40 nog sneller ververst en tracks nog minder kunnen scoren? Als er zoveel goede muziek uitkomt gaat moeten ze overwegen het de Top50 te maken ;-D
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Een best wel frisse lijst met een beperkt aantal plakkers. Welkom terug ABBA! An sich ook leuke nummers. ABBA is generatie-overstijgend, want je kunt zeggen wat je wilt, iedereen kent hun nummers. En waarom zou oud überhaupt "slecht" zijn?! Als of al het "nieuwe" nou zo overtuigend is. Dat moet nog maar eens zien of die nummers over 40 jaar nog volop meegezongen worden. Hopelijk beide nummers naar de Lijst der Lijsten. Zeker ook blij met de overtuigende stijging van Rondé, die we volgende week hoogst waarschijnlijk ook in de LdL zullen aantreffen. Mr Ed krijgt van zichzelf de "shivers" nu dat nummer zijn andere potentiële hit overtreft. Rag 'n' Thieves klimt ook lekker, die plaat kan ook zo de LdL in. Kygo/Wees mag wel wat sneller omhoog. Liam Payne en Bastille zouden toch ook wel wat meer vaart mogen krijgen. Verder benieuwd naar Buuren-Michelle en Racoon. Eindelijk weer eens goede muziek in de Tip.
Top 40 profiel van Pim
Pim  - 
@ Richard van den Heuvel: ABBA is voor alle generaties en er is zeker ook heel veel "jeugd" die de muziek van ABBA geweldig vindt. De streaming cijfers zijn niet alleen van ouderen die uit pure nostalgie nog eens een clipje van ABBA bekijken. @Top40: Overigens klopt de afbeelding van de "hoes" bij het nummer Don't Shut Me Down niet. Dit moet de "x-ray-achtige" afbeelding van de hand zijn.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Tom kijk de Streaming Top40 van gisteren, @Richard laat maar komen, ik ben in de categorie 18-24 en vind de meeste tracks van de 70-80's prima. Dus why not? Klinkt als ABBA = ABBA
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Op basis waarvan komt Heat Waves ineens binnen in de tipparade? Is dat nummer (alweer) ergens opnieuw opgepakt?
Top 40 profiel van Richard van den Heuvel
Richard van den Heuvel  - 
Flink de bezem door de Tipparade. Leuk dat ABBA terug is, maar zit de jeugd hierop te wachten? Voor de wat ouderen onder ons is het pure nostalgie. Maar is dat genoeg om een flinke hit te scoren?
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
Zou Lorde na twee weken al gewipt zijn? Dat doen ze toch nooit?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Veel nieuws hoog binnen, veel eruit maar veel door betwijfel ik. ABBA DSMD gaat wel door komende week
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Dopamine sowieso door, misschien ook Always On My Mind nog...
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
Super twee nieuwe ABBA singles in de Tipparade , bijna alle ABBA singles werden top 5 hits, duimen dat het met minimaal één van deze twee gaat lukken !!