Tipparade

week 36 (4 september 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


22 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Han Oomen
Han Oomen  - 
Hard to say goodbye is een geweldige track. Hoop dat ie snel binnenkomt in top 40⚡️👊🏻
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
Wat een fantastisch nummer van Rag'n'bone man en NbT!!
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@MrMusic: ja dat hoop ik ook. Maar zou Q het aandurven? Ze kiezen nu zelfs voor Elton John en Dua Lipa, een nummer dat deze week al is binnengekomen in de Top 40. Leuk nummer, maar niet dat je zegt van wat super bijzonder, moeten deze artiesten nu echt nog een extra duwtje in de rug? Terwijl er zulke goede andere platen nu in de Tipparade staan. In elk geval blijft het zo niet eenvoudig om te raden wat de nieuwe Alarmschijf wordt, haha :)
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Erik: The Vaccines ontbreken inderdaad. Hopelijk pakt Q die op. Gaaf nummer!
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Rag'n'Bone is al verkozen tot 3FM Megahit, dus denk dat Rondé nu wel erg goede kans maakt om Alarmschijf te gaan worden. Overigens heb ik nu ook de nieuwe van Tom Grennan, Jason Derulo en Riton x Raye kunnen beluisteren. Die vind ik ook wel in de smaak vallen. Met name de nieuwe van Tom Grennan. Ook dit nummer kan nog kans maken op de Alarmschijf. wat voor mij nog ontbreekt aan deze best wel goede Tippparade is de nieuwe van The Vaccines met Alone Star. Die plaat was vorige en deze week veelvuldig te horen op 3FM en Kink, maar mogelijk nog niet ontdekt door andere muziekstations?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Fijne binnenkomers deze week: RnBM is inderdaad een geweldig nummer, Ronde ligt ook heel prettig in het gehoor, eindelijk ook Liam met Sunshine binnen en de andere ook prima in orde. Het valt op dat Mr Ed nog niet door is, PDM terecht als een speer en hopelijk volgende week in de Lijst der Lijsten. Eigenlijk had destijds Fireworks makkelijk de Top 40 moeten kunnen halen. Dragonette en Kygo-Wees mogen ook door. Lorde en Bastille zouden naar mijn idee sneller omhoog kunnen. Als AS zou het leuk zijn als Q eens niet voorspelbaar is en dus niet Rodrigo tot AS bombardeert, maar bijvoorbeeld ABBA of PDM.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Wow, wat vind ik de nieuwe single van Rag'N'Bone Man krachtig en prachtig. Misschien wel de nieuwe Alarmschijf? Al vind ik de nieuwe van Rondé ook eentje die supergoed is. Liam Payne straalt ondertussen ook veel zonne-energie uit. Klinkt goed! Al denk ik dat het waarschijnlijk toch Olivia Rodrigo gaat worden. Weer een topproductie, al vind ik deze minder verrassend dan haar eerdere nummers. Niettemin: weer een aantal pareltjes als nieuwe binnenkomers in de Tipparade. En Abba + de hype rondom hun nieuwe ballad I Still Have Faith In You zien we vast volgende week terug, of stoot Abba met deze single gelijk door naar de Top 40? Net als wat weken terug met Måneskin gebeurde? :-) haha, we gaan het zien!
Top 40 profiel van Michel Soffers
Michel Soffers  - 
Zou Purple Disco Machine nu eindelijk een nummer hebben met een snellere passage hebben naar de lijst der lijsten? Eyelar van TVOH 2012 helpt daar vast bij :)
Top 40 profiel van Jacket
Jacket  - 
Rondé eindelijk in de tipparade. Volkomen terecht. Ze maken al jaren hele goede platen maar tot nu toe is een grote hit uitgebleven. Tijd om dat te veranderen.
Top 40 profiel van Robin Kolmus
Robin Kolmus  - 
Misschien is bliksem ook wel door...
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
@Luud een sensatie met 800 volgers op Instagram en nog geen 100.000 streams op haar grootste nummer op Spotify? Volgensmij kun je je vraag zelf beantwoorden. Waarom elke week weer de discussies over waarom bepaalde artiesten die door bijna niemand beluisterd worden niet in de Tip staan? Nona zou ik nog snappen, heeft een eerdere hit gehad en Better Than Ever komt regelmatig voorbij op o.a. Radio 2, maar de rest...
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Ja Cold Heart is uiteraard ook door, die was ik even vergeten😁 en ja ABBA Alarmschijf zou wel een stunt zijn, maar ik denk dat die 'gewoon' naar Olivia gaat
Top 40 profiel van Luud Vd Eertwegh
Luud Vd Eertwegh  - 
Waarom zie ik de nieuwe country single "Marry Myself" van de nieuwe nederlandse country sensatie Angie Flare niet in de tipparade? Zo ook de nieuwe zonnige zomer single Contigo van Belle Perez en de nieuwe single van de Udense zangeres NONA met Better than ever.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
de nieuwe single van Rondé is super goedd dit gaat een hit worden!!!
Top 40 profiel van Tim Jansen
Tim Jansen  - 
23 ronde hard to say goodbye ❤❤❤❤
Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique  - 
Denk dat Cold Heart ook wel door is.
Top 40 profiel van Rudy Roelandts
Rudy Roelandts  - 
De nieuwe ABBA alarmschijf dan?
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@Thijs (Trending Top 30 :)) ik denk ook Cold Heart
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Paper Planes, Out Out en I Want It All door. Volgende week waarschijnlijk ook wel Dopamine en Visiting Hours. Olivia Rodrigo zal wel weer de Alarmschijf gaan pakken
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Liam Payne binnen op 26 leuk vrolijk zomernummer, maar helaas wel gefaald op qmusic hopelijk kan die wel mee in de tipparade en niet alleen voor de geschiedenisboeken in de tip. Ronde binnen op 23 leuk nummer. Benieuwd naar de nieuwe Jason Derulo. Kygo mag veel harder omhoog had al richting de top 5 moeten staan.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Jaa topp!!
Top 40 profiel van Harry Denekamp
Harry Denekamp  - 
... en daar is-tie dan...