Tipparade

week 8 (23 februari 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


18 Reacties


Log in om te reageren.

Valerie Verschelde  - 
Ik ben heel blij dat Loca van Alvaro Soler 8 plaatsen naar omhoog is gegaan in de Tipparade! Dit is echt een enorm goed nummer! Niet enkel ik, maar ook mijn broer en zijn vriendin luisteren er vele keren per dag naar; en het speelt ook dagelijks op vele Belgische radiozenders. De nieuwe van Alvaro heeft een coole muziekstijl en is heel meeslepend, en Alvaro's heel mooie stem treft je altijd diep. 'Loca' heeft een groot hitpotentieel, en verdient het om heel gauw in de top 40 te komen.
Arnout de Vries  - 
@Erik: Billie staat op 14 in de Mega Top 50, 22 in de Single Top 100. Het zal wel weer het gebrek aan airplay zijn (op 3FM na). Eén van de artiesten die het meest leeft onder de jeugd, dus het voelt voor mij ook vrij bizar.
Erik Smit  - 
Bizar dat Billie Eilish maar niet de top 40 binnenkomt. Toptien-hit in Engeland, uitverkocht concert in Nederland, grote 3FM-special, ik verwacht al twee weken dat dat nummer hoog in de top 40 binnenkomt.
Nick de Rooij  - 
Garrix zal wel DS worden maar goeie plaat weer
Roy Spijkerboer  - 
@Frank, vind ik ook jammer
top40fan  - 
lekkere plaat weer de nieuwe martin garrix
Frank Zweers  - 
Bury a Friend heeft duidelijk niet geplust afgelopen week. Op airplay is het ook minimaal (enkel3FM ) toch wel jammer.
Frank Zweers  - 
Een nieuwe John Legend of een nieuwe P!nk hebben toch altijd meer kans om te scoren zowel op airplay als op streams.
Martijn Schipper  - 
@Ray Willems Daar kan ik me wel in vinden. Pink wordt echt overgehyped, is maar een saai nummer als je t mij vraagt. Ben benieuwd naar de nieuwe Martin Garrix en Bonn
Martijn Schipper  - 
Pfoe Ewa Ewa erin, echt!? Zeer matig. Someone You Loved wel mooi opzich, mua... Ook jammer dat we niks horen van 100 Bad Days. Terug Naar Toen, Fire On Fire, Undecided, Wazabi, Copines, Lollipop en Electrico Romantico floppen allemaal denk ik. En wederom 9 nieuwe binnenkomers. Telleurstellend lijst deze week moet ik zeggen, zoveel nieuwe binnenkomers maakt het naar mijn mening ook wel een beetje onoverzichtelijk. Van deze lijst mogen John Legend, Yungblood en Halsey, Lauv & Troye Sivan, Lucas & Steve, Mabel, David Guetta, Ariana Grande en Dermot Kennedy door naar de top 40. De rest mag wat mij betreft floppen.
Ray Willems  - 
Pink alarmschijf..? Garrix dance smash?
Sander Hindriks  - 
en niet te vergeten pink natuurlijk
Sander Hindriks  - 
Veel mooie binnenkomers deze week Ariana Grande direct in de top 10 word volgende week top 40.Ook erg blij met Cardi B ft Bruno Mars en Bebe Rexha. Alvaro Soler en Zedd ft Kate Perry make ook een hele mooi sprong omhoog hop dat die volgende week ook binnenkomen in de top 40
Wesley Steenbergen  - 
Ewa ewa, why? Someone you loved, best mooi nummer, de andere? Nah nee. Ook jammer van veel nummers die erin hadden gemogen amper stijgen (Little mix, Hazes jr. Dermot Kenedy), AS op 1(!) Dat was lang geleden, ook mooie jumps van say something, 365, loca en dus AS. Volgende week graag allen in de Top40. Binnenkomers: Last Hurrah, Preach, Lonely for you zijn goed, rest niet echt. Wel weer 9 entries!
Nick de Rooij  - 
Denk dat Lollipop helaas flopt heeft namelijk 0 airplay streams weet ik niet. Wazibi denk ik ook niet omdat ik weet uit andere lijsten dat dat soort nummers meestel floppen
Nick de Rooij  - 
@Roy, beter wat een zeik plaat zeg
Roy Spijkerboer  - 
Bury A Friend gaat de Top 40 waarschijnlijk niet halen, door de dalende streams.
Roy Spijkerboer  - 
Naar de Top 40: Someone You Loved,, Ewa Ewa. En Lollipop & Wazabi misschien??