Coverafbeelding Bebe Rexha - Last Hurrah
  • Statistieken
  •   6 weken
  •   26 piekpositie
  •   55 punten
  •   2019

Artiestinformatie

Geboortedatum   30-08-1989
Land   Verenigde Staten

De Amerikaanse songwriter en zangeres Bieta Rexha begint haar muzikale loopbaan in de band Black Cards die in 2010 wordt gevormd door Pete Wentz van Fall Out Boy. Met diezelfde Wentz brengt ze in 2011 haar eerste single uit, Dr. Jeckyll And Mr. Fame. De samenwerking loopt op de klippen en in 2013 krijgt Rexha een platencontract voor haar eigen werk.

Ze is in één klap wereldberoemd als ze meeschrijft aan The Monster van Eminem en Rihanna. Later scoort ze met Take Me Home, de samenwerking met Cash Cash, zelf een hit. De single bereikt de vijfde plaats in de Britse hitlijsten. Terwijl de zangeres met onder meer David Guetta werkt aan haar debuutalbum verschijnt in het voorjaar van 2014 de single I Can’t Stop Drinking About You. De Zweedse dj- en producer nam het nummer later onder handen en maakte er een meer dansbaar nummer van.

In 2015 is ze te horen op Hey Mama van David Guetta, Afrojack en Nicki Minaj, waarna ook That's How You Know (met Nico & Vinz) in de Top 40 komen. In 2016 komt ze via de tracks van G-Eazy (Me, Myself & I) en Martin Garrix (In The Name Of Love) opnieuw in de Top 40. Op 6 november presenteert ze in Rotterdam de MTV Europe Music Awards.

Op 17 januari 2017 verschijnt de eerste van twee All Your Fault-ep's waarvan de track I Got You als voorloper is verschenen. In juli is ze te horen op de eerste solotrack van Louis Tomlinson, Back To You. Met Meant To Be, de samenwerking met Florida Georgia Line, scoort ze in maart van 2018 haar derde top 10-hit. Girls, de track die ze met Rita Ora, Charli XCX en Cardi B maakt, wordt uitgeroepen tot Alarmschijf.

In februari 2019 brengt ze de single Last Hurrah uit dat haar negende Top 40-hit wordt. Drie maanden later is ze te horen op Call You Mine, een samenwerking met The Chainsmokers. Harder is daarna een samenwerking met de Britse dj en producer Jax Jones. Voor de Disney-film Maleficent: Mistress Of Evil maakt Bebe de track You Can't Stop The Girl.

Baby I'm Jealous is als single de voorloper van het tweede album van Rexha. Op het nummer krijgt ze gezelschap van Doja Cat waar in de clip ook Nikita Dragun, Charli D'Amelio en Avani Gregg te zien zijn.

Het tweede album genaamd Better Mistakes wordt verwacht in mei 2021. De tweede track daarvan afkomstig is Sacrifice en is vanaf maart 2021 te beluisteren. In juni 2021 werkt ze samen met Topic en droppen ze de track Chain My Heart. In oktober weet DJ David Guetta haar en de rappers Ty Dolla $ign en A Boogie Wit Da Hoodie te strikken voor de track Family. In 2022 volgt een nieuwe samenwerking met David Guetta op I'm Good (Blue), gebaseerd op de hit van Eiffel 65. In februari 2023 brengt ze de single Heart What It Wants uit. Het nummer is de eerste single van haar aankomende album.

Songtekst

I'm done with the drinking
I'm done with the smoking
I'm done with the playing
I'm done with the joking
I'm done with the ladies
I'm done with the fellas
Just saying

Farewell, tequila
So long, margarita
And Lady Sativa
I hate to leave ya
Don't want the pressure
I don't need a lecture
No, thank you, honey
God bless ya

I know
I've said it all before
But it won't hurt
To do it all once more

This is my last hurrah
Once I start
I ain't gonna stop till I go too far
Last hurrah
And it's okay
Maybe tomorrow I won't feel this pain
Last hurrah
Last hurrah

I'm done with the heartache
I'm done with the demons
Can't wait to be normal
Right after this weekend
I'm done with the drama
I'm fixing my karma
One more night of pure nirvana I know

I know
I've said it all before
But it won't hurt
To do it all once more

This is my last hurrah
Once I start
I ain't gonna stop till I go too far
Last hurrah
And it's okay
Maybe tomorrow I won't feel this pain
Last hurrah
Last hurrah

Maybe I'll never change
But I'm still glad I came
Try again another day
But for now

This is my last hurrah
Once I start
I ain't gonna stop till I go too far
Last hurrah
And it's okay
Maybe tomorrow I won't feel this pain
Last hurrah
Last hurrah

Songinformatie

ArtiestBebe Rexha
Titel Last Hurrah
Lengte 2:30
Componist(en) Bleta Rexha · Lauren Christy · Andrew Wells · Nick Long
Producer(s) Andrew Wells
Engineer(s) Andrew Wells, Devon Corey
Mixage Andrew Wells
Platenlabel Warner Bros.
Catalogusnr digital download
Releasedatum 15-02-2019
Hoogste positie UK 50
Hoogste positie US 98


Positieverloop