Tipparade

week 7 (16 februari 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


20 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Als je tegenwoordig op één staat in de Tip, dan ga je niet meer naar de Lijst der Lijsten. Komt dat deze week goed uit! Verder helemaal eens met Herman Koers. Ter aanvulling: die nieuwe Chaka Kahn is inderdaad heel goed, net zoals de voorganger Like Sugar, maar die wist opmerkelijk genoeg de Tipparade niet te halen. Schande! De nieuwe binnenkomers zijn redelijk. Ben heel blij met Ilse de Lange. Zij kan zo door naar de Top 40, net zoals Aya Nakamura, Zedd & Perry, Kygo & Valerie, Alvaro Soler (wederom een leuke zomerhit!), Sigrid, A Boogie Wit Da Hoodie en Bob Sinclair & Robbie Williams. Ook Billie Eilish kan zeker mee. Het ziet er naar uit, dat Dua Lipa eens niet de Top 40 haalt, jammer, en Sam Smith evenmin. De rest is het noemen niet waard.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Gestemd op: Bones (nu al op TV bij Fox Sports, heerlijk nummer), on my way, make up, 100 bad days en Sola (Yes Fonsi is back)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Goede stijgers vna Bury a friend, loca en think about us. Mogen Top40 echt wel halen. Lie to me eruit als gevolg van Who do you love (beiden 5SOS), had dan eigenlijk daarvoor wel Anxiety verwacht. Bury a friend gedraagt zich hier best zoals con calma: redelijk hoog erin, dan naar top5, dan top40? Jammer dat Hazes jr. niet veel stijgt
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Eerlijk, why Scars wel en Bury a friend niet? Nu ben ik geen fan van beide, maar deze vind ik toch wel vreemd. BTW 9(!) binnenkomers waar er 3 van nog uit moeten komen. Wordt steeds gekker met aantal nieuwe kanshebbers
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Roy, ik snap niet wat er zo mooi is aan Bury A Friend. Allemaal die rare samples en chit. Ik vind het heel slecht!!
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
@Sander Met welk nummer? Break up with Your girlfriend?
Top 40 profiel van Nick
Nick
Zo goed dat Snelle door is, gun het hem zo!! Nieuwe Lucas & Steve wordt vanavond gepriemeurd bij Barend op 538 in de avondshow. Verder lekker veel binnenkomers, jammer dat King Of My Castle maar 4 plekjes stijgt. En eigenlijk had Dua Lipa ook al in de Top 40 moeten staan denk dat ie helaas gaat floppen.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Ariana Grande direct door naar de top 40. Verder niet veel bijzondere binnenkomers
Top 40 profiel van Sander
Sander
@Marijn Schipper zag dat dat nummer nog in de stemlijst staat. Maar inderdaad dat dacht ik eerst wel
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Hopelijk komt Bury A Friend nog in de Top 40
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Con Calma, Scars, Who Do You Love & misschien Wow naar de top 40?
Top 40 profiel van Valerie Verschelde
Valerie Verschelde
Ik hoop echt dat het nieuwe nummer Loca van Alvaro Soler zo snel mogelijk in de top 40 komt. Het is een geweldig nummer met een coole beat, een heel originele muziekstijl en heel mooie lyrics. Ook mijn broer en zijn vriendin vinden het fantastisch, en spelen Loca voortdurend af in hun wagen, ook al begrijpen ze geen Spaans. Alvaro's nieuwe nummer sleept iedereen mee, en heeft een heel groot hitpotentieel, en ik vind dan ook dat het volledig bovenaan in de Top 40 hoort te staan.
Top 40 profiel van Gaatze Wijma
Gaatze Wijma
Beste Herman Koers, Gelukkig worden die nederlandse rappers bijna nergens gedraaid. Vandaar ook NEP hits.
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Wat een op lijst! 9 nieuwe! 4 denk ik de top 40 in (Wow ook) op volgorde van hoog naar laag: Scars (klapeerrrr, Con Calma, Who Do You Love en Wow) denk ik. How You Love Me, Breathe, Lie To Me, Im Still Here en Hello My Love de Tip uit. Wel jammer dat Ewa Ewa ipv Expose The Game van Chivv binnenkomt. Van de nieuwe mag Im So Tired er zeker in! Samen met Bury A Friend, Power Over Me, Someone You Loved en Don’t Call Me Up.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Jammer dat de streams van Bury A Friend eind vorige week weer terugliepen. In de Mega Top 50 stijgt ze naar 14 maar de track moet het alsnog van hun eigen goede airplay hebben.
Top 40 profiel van top40fan
top40fan
zedd ft katy perry wordt morgen de as daar heb ik geen twijfel aan echt een topplaat
Top 40 profiel van top40fan
top40fan
@marco gerritsen die van kygo is al te beluisteren lkkr nummer en zedd ft katy perry ook ergens rond 2 a 3 uur dacht ik
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Tipparade wordt ook steeds sneller met ASen die direct door gaan naar de Top40 en zoals vandaag zelfs 3 tracks die nog moe(s)ten verschijnen. Billie Eilish nog geen top40, tja balanceerde op het randje. Maar zou wel een Top40 hit moeten worden.
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers
Het is "muziek" van nu, maar wat een Polder meuk zijn de binnenkomers van Chivv, Sven Alias en Jebroer. Altijd een zap moment in de auto of waar dan ook!. De overige binnenkomers zijn allemaal best ok (Top40 waardig). Jammer dat CamelPhat, Hardwell en 5SOS & Julia Michaels geflopt zijn. En onbegrijpelijk dat Westlife het niet heeft gered! Ik mis de nieuwe van Chaka Kahn (Hello Happiness) in de tipparade!! Tip voor een iets actuelere, meer wereldse Top 40 op: www.buzzjack.com - forums - Personal Charts (Sven10)
Top 40 profiel van Guy Henkinet
Guy Henkinet
jammer dat de titels die omhoog gaan niet langer rood gemarkeerd zijn en de stip in rood transparant