New Releases: Duncan Laurence brengt nieuwe single uit

- Releases

 Coldplay Krezip Khalid Major Lazer Duncan Laurence
Duncan Laurence 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks zodat je niets kunt missen!

LOVE DON'T HATE IT - Duncan Laurence
De langverwachte opvolger van Arcade is uit! Love Don't Hate is de eerste single die Duncan Laurence uitbrengt na het winnen van het Songfestival. 

ORPHANS - Coldplay
Bij Coldplay duurde het wél iets langer dan bij Duncan Laurence, hun laatste album is namelijk al vier jaar oud! Deze week kwamen ze dan eindelijk met de eerste twee tracks van hun nieuwe album. Eén daarvan is Orphans. 

COME BACK WITH ME NOW - Krezip
Donderdagavond was de eerste show van de drie concerten in de Ziggo Dome van Krezip. Tijdens hun show deed de band wel iets heel opmerkelijks. Om 22:00 uur gingen alle lichten uit, alle schermen op zwart en werd duidelijk dat Krezip met een nieuw album komt! Na het concert kon je meteen de plaat bij de merchandise stand kopen. Come Back With Me Now is één van de tracks van het album Sweet High.

TRIGGER- Major Lazer & Khalid
Deze week in New Releases kan er natuurlijk geen samenwerking ontbreken. Major Lazer en Khalid doken samen de studio in, waar de track Trigger uit ontstond. 

Natuurlijk zijn er de afgelopen week nog veel meer nieuwe tracks uitgekomen. Check ze hier in Single Releases. 

(Foto: BSR Agency)