Fresh: Kygo en Rita Ora droppen hete track

- Releases

 Jayh Brace Beyoncé Garibay Armin Van Buuren Travis Scott The Weeknd Sza Snelle G-Eazy Nicki Minaj Chris Brown Maluma Madonna Rita Ora Kygo
Kygo

Zoals iedere week zetten we de heetste nieuwe releases voor je op een rij, die deze week zijn verschenen. Je wordt verblijd met nieuwe muziek van onder anderen Kygo en Rita Ora, Beyoncé, Paul Sinha en Armin van Buuren.

CARRY ON – Kygo and Rita Ora

Kygo is het afgelopen jaar goed bezig geweest. Hij scoorde hits met Happy Now en ex-Alarmschijf Think About You en heeft alweer een nieuwe track klaarstaan. Waar hij op zijn vorige hits nog samenwerkten met Sandro Cavazza en Valerie Broussard, is het nu de beurt aan Rita Ora om met de Noor een hit te gaan scoren. Carry On is de soundtrack van de Pokémon-film Detective Pikachu, met Ryan Reynolds en Justice Smith.

EARTH – Lil Dicky

Voor Earth verzamelde Lil Dicky rond de dertig andere artiesten, waaronder Justin Bieber, Shawn Mendes, Ariana Grande en Hailee Steinfeld. Ook Halsey, Zac Brown, Brendon Urie, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Sia, Miley Cyrus, Lil Jon, Rita Ora, Miguel, Katy Perry, Lil Yachty,Ed Sheeran, Meghan Trainor, John Legend, Backstreet Boys en Psy zijn te horen. De clip bij het nummer moet je zeker checken, want die is hilarisch. Zo zie je The Biebs als aap voorbijkomen en is Ariana een zebra…

SAMEN – Snelle

De EP De Terugkeer is een samenwerking tussen het Veteraneninstituut en Snelle, F1rstman, Kempi en I Am Aisha. Op deze EP check je nummers die eigenlijk de verhalen van een aantal veteranen zijn. Het grote doel hierachter? Nederland bewust maken van de bijdrage van veteranen aan onze vrijheid. Samen is een indrukwekkend verhaal, dat je nog meerdere keren wil beluisteren.

BLOEMEN – Paul Sinha

Afgelopen donderdag straalde hij nog als Petrus in The Passion. Maar Paul Sinha heeft veel meer in zijn mars en pakt meteen door met een nieuwe track: Bloemen. Lekker toepasselijk bij de lente, maar het nummer heeft wel een serieuze ondertoon, want het gaat over een relatie waarvan Paul maar wat graag wil dat-ie stand zal houden.

BODY – Zefanio feat. Gio, Mael, Brace, Jayh, James Watss, Lina Ice, Deemer & KIMONO

Met een foto van de singlecover en de tekst ‘We do this for R&B!’ maakte Gio afgelopen woensdag bekend dat Body eraan zat te komen. Een samenwerking met een flink aantal zangers die het genre een warm hart toedragen. Bereid je dus voor op een stomende track, die een mix is dus de R&B van nu en die van eind jaren ’90.

BEFORE I LET GO – Beyoncé

Met Homecoming verraste Beyoncé onlangs haar fans. Het album hoort bij de gelijknamige documentaire, die je op Netflix kunt checken. Het is een registratie van het concert dat Queen Bee vorig jaar op Coachella gaf. Één van de tracks die ze daar ten gehore bracht was Before I Let Go. Een opzwepende track, die je niet laat stilzitten.

PHONE DOWN – Armin van Buuren ft. Garibay

Dik twee jaar geleden scoorde Armin van Buuren samen met Garibay een hit met I Need You. Het nummer kwam tot nummer 13 en stond 14 weken in de Top 40. Op Phone Down doet Armin het opnieuw met de Amerikaanse producer, die eerder werkte met sterren als Lady Gaga en Enrique Iglesias.

POWER IS POWER – SZA, The Weeknd & Travis Scott

Games Of Thrones-fans zitten nu waarschijnlijk iedere avond weer voor de televisie om de nieuwe afleveringen van hun favoriete serie te zien. SZA, The Weeknd & Travis Scott maakten een track om het nieuwe seizoen te vieren. SZA is geen onbekende voor The Weeknd: zij was ook te horen op zijn hit All The Stars.

WOBBLE UP – Chris Brown feat. Nicki Minaj & G-Eazy

Chris Brown kan er geen genoeg van krijgen. Vorige week bracht hij nog de track Back To Love uit en nu is daar de samenwerking met Nicki Minaj en G-Eazy. Wobble Up werd geproduceerd door J.R. Rotem. Deze Zuid-Afrikaanse producer heeft een ongelofelijke erelijst. Zo was hij verantwoordelijk voor SOS van Rihanna, Better In Time van Leona Lewis, Whatcha Say van Jason Derulo en Replay van Iyaz.

MEDELLÍN – Madonna with Maluma

Medellín van Madonna en Maluma is de voorloper van het nieuwe album van de Queen Of Pop, dat Madame X zal gaan heten. Madge lijkt opnieuw te kiezen om een hippe stroming te volgen: de Zuid-Amerikaanse klanken, die J Balvin, Daddy Yankee en Luis Fonsi zo succesvol maken. Helaas wordt de track niet overal positief ontvangen. In de middagshow van Top 40-host Domien Verschuuren werd Medellín met 98 % niet gerepeat in Repeat of niet.

Bekijk hier de complete releaselijst of check voor meer nieuwe tracks onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency