Throwback Thursday: Ariana Grande in Ziggo Dome

- Overig

 Rita Ora Ariana Grande Simon Keizer ThrowbackThursday
Ariana Grande 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 16 mei? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 16 mei zijn gebeurd.

Op 16 mei in 1929 vond de eerste oscar-uitreiking plaats en vond in 2009 op 16 mei de finale van het Eurovisie Songfestival in Rusland plaats. Maar nog belangrijker, wat deden de Top 40-artiesten op 16 mei? Check het in een nieuwe Throwback Thursday.

Simon jarig!
Op 16 mei in 1984 is Simon Keizer geboren. Simon vormt samen met Nick een duo en hebben inmiddels al 16 Top 40-hits gescoord. Happy Birthday Simon!

Check de songtekst van Nick en Simon's nummer 1-hit in de Top 40 Julia

Ariana Grande in Ziggo Dome
Op 16 mei in 2017 stond Ariana Grande met haar Dangerous Woman Tour in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze zong onder andere de Top 40-hits  Focus, Break free en niet te ontbreken One Last Time. Deze zomer staat Ariana Grande weer in de Ziggo Dome met haar nieuwste album Thank U, Next. 

Check de songtekst van Ariana Grande haar Top 40-hit 7 Rings

Rita Ora verontschuldigt zich
Vorig jaar op 16 mei heeft Rita Ora zichzelf verontschuldigt vanwege de inhoud van haar track Girls. ''Ik heb in mijn leven romantische relaties gehad met mannen en vrouwen. Het spijt me dan ook dat het mensen pijn doet in de manier waarop ik mijzelf laat zien met het nummer. Ik zal nooit met opzet iemand uit de LGBTQ-gemeenschap of wie dan ook willen kwetsen”, zo deelde ze vorig jaar op Twitter. Check hier het hele artikel.

Check de songtekst van Rita Ora haar Top 40-hit Girls

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!