Rita Ora zegt ‘sorry’

- Nieuws

 Rita Ora
Rita Ora 2018

Kort na de release van haar nieuwste single Girls heeft Rita Ora zich verontschuldigd richting iedereen die aanstoot neemt aan de hit.

Afgelopen vrijdag verscheen de nieuwste single van Rita Ora, Girls. De track, waarop ook Cardi B, Charli XCX en Bebe Rexha te horen zijn, werd door Radio 538 al uitgeroepen tot Alarmschijf. Maar of Ora daadwerkelijk zo enthousiast is met alle reacties die ze kreeg na de release is de vraag. Ze verontschuldigde zich namelijk voor de inhoud van het nummer.

“Girls is geschreven en laat mijn ware ik zien. Ik heb in mijn leven romantische relaties gehad met mannen en vrouwen. Het spijt me dan ook dat het mensen pijn doet in de manier waarop ik mijzelf laat zien met het nummer. Ik zal nooit met opzet iemand uit de LGBTQ-gemeenschap of wie dan ook willen kwetsen”, zo deelt ze op Twitter.

Rita Ora hoopt dat het blijven tonen van zichzelf uiteindelijk kracht geeft aan haar fans en dat ze zich net zo trots gaan voelen nu Ora zelf voelt hoe ze is. “Ik heb er naar gestreefd te kunnen bijdragen aan de LGBTQ-gemeenschap tijdens mijn hele loopbaan en ik zal dat blijven doen.”

(Foto: BSR Agency)