Zara Larsson en MNEK scoren Alarmschijf

- Nieuws

 Zara Larsson MNEK

Zara Larsson is deze week nieuw op 34, met Never Forget You. En dat is nog niet het enige goede nieuws: ze pakt ook nog eens de Alarmschijf met haar samenwerking met MNEK.

Hoewel Never Forget You een treurige track is, verzekeren de Britse zanger, songwriter én producer en de Zweedse zangeres dat alles goed met hen gaat. “Echt, het gaat niet slecht met ons,” vertelde MNEK in een interview. “Ik ben heel gelukkig in mijn leven, op dit moment. Wanneer ik de track in één woord zou moeten beschrijven, dan zou ik kiezen voor ‘schrijnend’. Het is een schrijnende, aangrijpende banger.” Zara vulde aan: “Het is een trieste track, maar niet hartverscheurend. Het is meer een mooi nummer, dan dat het triest is."

Toeval
De twee artiesten leerden elkaar kennen, toen MNEK in maart zijn album aan het opnemen was. “En toen had ik de mogelijkheid om met Zara samen te werken. Ik vond haar al een geweldige zangeres, dus dat heb ik meteen gedaan. We schreven de single heel snel. We namen de hele song los van elkaar op, maar de labels besloten om er een duet van te maken. Daar waren we allebei erg blij mee.” De komende week hoor je Never Forget You extra vaak op Radio 538.