50 Cent heeft bijzondere eisen

- Nieuws

 50 Cent
50 Cent heeft bijzondere eisen

50 Cent heeft Amber Rose een tijdje geleden gevraagd mee te werken aan Power, maar de rapper wilde wel direct een antwoord.

Rose onthulde dat in haar tv-show afgelopen vrijdag. Het model en actrice werd daar nogal door overvallen en zei: “Laat mij en mijn team even kijken of dat in de planning past. Hij zei daarna dat ik 60 seconden had om met een antwoord te komen en anders krijg je dat baantje niet!”


Dat maakte Rose toen flink pissig: “Ik had zoiets van ‘Bitch, tegen wie denk je wel niet dat je het hebt…?! Wat is er met jou aan de hand? Ik ben niet één van die sloeries. Ik heb gewoon een schema!”
 

Rapper O.T. Genasis, die te gast was in de talkshow van Rose, snapte de rapper wel: “Hij heeft een aantal karaktertrekjes die niet veel mensen begrijpen. Hij bedoelde het waarschijnlijk heel grappig.”


Of Amber Rose ook daadwerkelijk in de door 50 Cent geproduceerde serie gaat verschijnen zal de tijd moeten uitwijzen. Power is op dit moment bezig aan het derde seizoen en vorige maand werd al duidelijk dat er ook een vierde en vijfde seizoen zullen komen.