Vandaag: 50 Cent opgepakt

- Vandaag

 50 cent 50 Cent
Vandaag: 50 Cent opgepakt

Vandaag: 50 Cent opgepakt 50 Cent wordt op deze dag in 2016 opgepakt voor vloeken als hij een optreden geeft in St. Kitts.

De klassieke Amerikaanse rap staat er bekend op… niet alle teksten zijn even correct en niet voor niets wordt er vaak een waarschuwing meegegeven voor de teksten die te horen zullen zijn. In de Verenigde Staten zijn er zelfs plaatsen waar vloeken officieel verboden is en zo ook in St. Kitts.

50 Cent stond daar op het podium waar hij het nummer P.I.M.P. bracht. Tegenover het 40.000 koppen tellende publiek liet hij het woord ‘motherf**ker’ vallen en dat zorgde vrijwel onmiddellijk voor een arrestatie. De rapper had op voorhand een waarschuwing gekregen om zich in te houden op het podium. Volgens TMZ had het productieteam geen ‘clean edit’ van het bewuste nummer meegenomen. Ook was 50 Cent vergeten zijn microfoon weg te halen van zijn mond op de gevoelige momenten.

Na de show werd 50 Cent opgewacht door agenten. Hij mocht na het betalen van een borgsom en een schikking weer vertrekken.

Op deze dag zijn onder meer MAKJ (1990) en Leony (1997) jarig.

De nummer 1-hits van 25 juni:
2005: WATSKEBURT?!- De Jeugd Van Tegenwoordig
2011: GIVE ME EVERYTHING- Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer
2016: CAN’T STOP THE FEELING!- JT