50 Cent boos over seks-scene

- Nieuws

 50 Cent
50 Cent boos over seks-scene

50 Cent zou er helemaal niets van hebben geweten. Dit weekeinde was hij, en vooral zijn kleine vriend, volledig naakt en druk bezig te zien op tv.

Voorafgaand aan de aflevering besteedde 50 Cent nog flink wat aandacht aan de aflevering. “Kijken! Het is de beste show op tv en spreekt voor zich. Ik hoef dat niet eens te promoten”, zo schreef hij op Instagram. Maar daar heeft hij na afloop flink spijt van. De rapper zag in de montage drie verschillende versies van de serie en daar zat de bewuste scene niet in. Maar in de daadwerkelijke uitzending was wel degelijk te zien hoe het karakter Kanan, gespeeld door 50 Cent, zichzelf bevredigde. En dat uitgerekend op de Amerikaanse tv.

“Dit is beslist niet grappig. Zeg de mensen van Starz maar dat ze me kunnen stoppen met bellen. Mijn tante kan niet naar POWER kijken omdat mijn piemel zijn debuut maakt”, schreef hij in een aantal inmiddels verwijderde posts. “Mijn tante belde me net en zei ‘wat heb ik in hemelsnaam net zitten kijken… ?’ Ze is getraumatiseerd. Ze zei dat ze zelfs twee keer moest overgeven!”

De producer van POWER gaf inmiddels wel een reactie: “50 Cent loog want hij wist wat we hebben opgenomen. Je hebt er ook voor getekend, net als iedereen.”
 
###AD###