Streaming Top 40: Verleden Tijd terug op 1

- Hitlijsten

 Lil Kleine Frenna Mariah Carey
Frenna

Verleden Tijd, de hit van Frenna en Lil Kleine, is deze week weer de meest gestreamde hit van ons land.

De afgelopen twee weken was die titel weggelegd voor Taki Taki van DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B. Die track zakt nu naar de tweede plaats waardoor Frenna en Lil Kleine weer de eerste plaats innemen. Verleden Tijd staat nu voor negende week op nummer 1. Eerder dit jaar wist ook One Kiss (van Dua Lipa en Calvin Harris) negen weken lang de meest gestreamde hit van ons land te zijn.

Frenna staat deze week met vier hits in de top 10 van de Streaming Top 40. Naast Verleden Tijd is de rapper ook te horen op Culo (met Bizzey, KM en Ramiks, dat op nummer 3 staat) en op zijn eigen hits Speciaal (met Boef, Madam Julie en Kaeh, dat op nummer 4 staat) en Freak In The Weekend (met Priceless, dat nieuw is op nummer 10). Vrijdag (van Nienke Plas) is de hoogste binnenkomer in de lijst op nummer 7.

Langzaam tekent zich ook de Kerst af in de lijst. All I Want For Christmas is de eerste kersthit die we opnieuw in de lijst verwelkomen. Waar Mariah Carey er vorig jaar nog de vierde plaats mee wist te bereiken neemt ze nu een stevige aanloop met haar re-entry op nummer 18.

De Streaming Top 40 telt slechts vier stijgers. Zowel Woman Like Me (van Little Mix en Nicki Minaj) als Lucid Dreams (van Juice Wrld) pakken daarbij 8 plaatsen winst. 8 plaatsen achteruit is het deze week voor Slide (van Caza en Famke Louise) dat daarmee de snelste zakker is.

Lees hier de volledige Streaming Top 40.

1 ( 2) VERLEDEN TIJD- Frenna & Lil Kleine
Check hier de songtekst van Verleden Tijd

7 (--) VRIJDAG- Nienke Plas

10 (--) FREAK IN THE WEEKEND- Frenna & Priceless
Check hier de songtekst van Freak In The Weekend

18 (RE) ALL I WANT FOR CHRISTMAS- Mariah Carey
Check hier de songtekst van All I Want For Christmas

25 (33) WOMAN LIKE ME- Little Mix ft. Nicki Minaj
Check hier de songtekst van Woman Like Me

26 (34) LUCID DREAMS (FORGET ME)- Juice Wrld
Check hier de songtekst van Lucid Dreams (Forget Me)

37 (--) BOHEMIAN RHAPSODY- Queen
Check hier de songtekst van Bohemian Rhapsody

38 (--) ROLLS SESSIE- Boef