Anyone For You wederom meest gedraaid

- Hitlijsten

 George Ezra
Anyone For You wederom meest gedraaid

Het blijft stuivertje wisselen aan de top van de Airplay Top 40. Voor de derde keer weet Anyone For You (Tiger Lily) van George Ezra de leiding te pakken en opnieuw zakt In The Dark van Purple Disco Machine en Sophie And The Giants daardoor naar nummer 2. Voor de vijfde week staat Young Right Now van Dennis Lloyd en Robin Schulz op nummer 3.

George Ezra pakt met Anyone For You (Tiger Lily) weliswaar opnieuw de eerste plaats, de opvolger Green Green Grass moet zich nog serieus gaan nestelen op de playlists. De track die vorige week als hoogste nieuwe op nummer 12 wist te komen is nu, met 18 plaatsen verlies naar nummer 30, de snelste zakker. Heel erg dramatisch is die val dan weer niet want de andere twee nieuwe binnenkomers van vorige week, 4U (van Ofenbach) en Thousand Miles (van The Kid Laroi) zijn zelfs verdwenen uit de Airplay Top 40.

Het is de week van het Eurovisiesongfestival en in de aanloop werd S10 al veelvuldig gedraaid op de radio. Waar ze de afgelopen weken met De Diepte nog niet in de top 20 wist te komen stijgt ze nu met 12 plekken winst naar nummer 17. Krezip en Danny Vera kwamen de afgelopen drie weken nog niet hoger dan nummer 38 met Make It A Memory. Deze week zit de vaart er wel goed in want met 17 plekken winst op nummer 21 is dat nu de snelste stijger.

De Alarmschijf was afgelopen week voor Ava Max. Haar Maybe You’re The Problem is op nummer 12 de hoogste van twee nieuwelingen. Ook Automatisch van Flemming is nieuw in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) ANYONE FOR YOU (TIGER LILY)- George Ezra

12 (--) MAYBE YOU’RE THE PROBLEM- Ava Max

22 (--) AUTOMATISCH- Flemming