Airplay Top 40: Anyone For You blijft op 1

- Hitlijsten

 George Ezra
Airplay Top 40: Anyone For You blijft op 1

Nog niet eerder stond Anyone For You (Tiger Lily) twee achtereenvolgende weken op de eerste plek van de Airplay Top 40.

De track van George Ezra is voor de vierde week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio. Toch werd het nummer na één week op 1 steeds door In The Dark (van Purple Disco Machine en Sophie And The Giants) van de eerste plek geduwd. Deze week blijft In The Dark hangen op nummer 2. Trompeta (van Willy William) komt ondertussen voor het eerst in de top 3.

Deze week verwelkomen we twee tracks voor het eerst in de top 10. Bam Bam (van Camila Cabello en Ed Sheeran) was er vorige week met een elfde plaats dichtbij en deze week klimt de zomerse track door naar nummer 4. Ook S10 weet, dankzij haar optreden op het Eurovisiesongfestival, de top 10 te bereiken. Zij klimt met De Diepte elf plaatsen naar nummer 6.

De snelste stijger is Melody van Sigala. Nadat Bruce Fielder, zoals Sigala daadwerkelijk heet, vorige week van 9 naar 23 zakte weet hij deze week dat verlies exact weg te poetsen. Met 14 plekken winst op nummer 9 is het nu den snelste stijger. Het meeste verlies is er in de post-Alarmschijf-week voor Ava Max die met Maybe You’re The Problem 21 plaatsen verliest op nummer 33.

De Alarmschijf van afgelopen week, Hold My Hand van Lady Gaga, is op nummer 19 de hoogste van twee nieuwe binnenkomers. Ook Darte Un Beso van Rolf Sanchez is nieuw in de lijst. De volledig Spaanstalige track komt binnen op nummer 39.

De complete Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) ANYONE FOR YOU (TIGER LILY)- George Ezra

19 (--) HOLD MY HAND- Lady Gaga

39 (--) DARTE UN BESO- Rolf Sanchez