Top 40

week 25 (20 juni 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
8
6
12
Details Di-Rect - Soldier On
612
 
3
325
12
24
2
Details Snelle - Kleur
242
12
46
27
28
5
Details Ava Max - Salt
285
27
47
29
17
22
Details Alicia Keys - Underdog
1722
11
439
33
30
20
Details Dua Lipa - Physical
3020
 
4
538
36
35
15
Details Doja Cat - Say So
3515
 
12
303
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


32 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Ronald
Ronald
Savage love - Jason Derulo volgende week AS
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Ik verwacht als binnenkomers Savage Love, Nooit Thuis en Tigers. Tones & I heeft denk ik nog wat meer streams nodig, al heeft ze wel 2 schijven en hoge Shazam. Some Say heeft alleen airplay op Q en die valt deze week weg, maar volgende week zeker een kanshebber.
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten
Volgende week: Binnenkomers: Some say, Nooit thuis, ur so fucking cool, Alane(?) Verdwenen: im ready, level of conceirn, intentions, death bed(als Alane de lijst binnenkomt) Top 10: 1. Breaking me 2. roses 3. Banana 4. Break my heart 5. rain on me 6. in your eyes 7. stuck with u 8. kleur 9. beat me 10. soldier on
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten
Ik denk dat de piekpositite van Waar ga je heen 9 wordt en die van Letters 15. Alane komt sowieso op top 1, netzoals zn voorloper.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Op basis van de streamingweeklijsten ( Bij de Top 40 is dat nu woensdag -dinsdag sinds Q, )zijn de streams iets lager dan vorige week. Zijn piek lag op 1,6 mlj maar dat was twee weken terug, en nu heb je het enkel over spotify. Zakken in de Top 40 betekent dat de totaalscore lager ligt dan de vorige week. Bij een streaminghit als Rockstar zal dat sneller gebeuren dsn bij de laatste van Davina Michelle
Top 40 profiel van Martie Peters Peters
Martie Peters Peters
Het verbaast me dat LoC zo snel daalt de laatste twee weken. Ik had die eigenlijk nog wel top 10 verwacht maar de streaming is helaas nooit geweldig geworden.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Frank kijk eens goed naar de dagelijkse Spotifylijsten van 12 t/m 14 juni; ctrl+f ROCKSTAR en daar staat de tweede versie.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Vernon Rockstar is meer dan 10 % gezakt in streams afgelopen week, heeft niets met een remix te maken, toch niet goed je boekhouding gedaan :-
Top 40 profiel van Ronald
Ronald
De "schijven" voor de komende week: AS = Waar ga je heen - Emma Heesters, DS = I'm just feelin' (dududu) - Imanbek & Martin Jensen, 538FAV = Savage love - Jason Derulo & Jawsh 685, MH = House arrest - Sofie Tukker ft. Gorgon City, TopSong = Can you hear me - Dinand Woesthoff, GS = Ur so f**king cool - Tones And I, SLAM Track of the Week = I remember - Chris Lake. Fijn weekend!
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Supergave lijst, binnenkomers zijn Oke en de top 10 is ook erg fijn ik had banana nog niet zo hoog verwacht wel leuk hoor!
Top 40 profiel van Arnoud Besseling
Arnoud Besseling
Blinding lights zal nu vrijwel zeker op 4 eindigen in de allertijden lijst Daarvoor heeft ie nog 43 punten nodig (16-26-38) Zorba dansje zal hij niet voorbij gaan denk ik als hij zo blijft zakken. Met 27 weken top 10 ook geen record.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Hmm ik ben het niet overal in deze lijst mee eens. De binnenkomers van vorige week vliegen omhoog, oke iedereen blij met verversing, maar Banana hoeft toch nog niet zo hoog? Het is een apart nummer, maar geen top-3 hit in my eyes. Drown stijgt door en gaat Higher ground inhalen? Oke. 2 Prima binnenkomers, maar dan: Moet Roses echt nou op 1 blijven? Eruit met dat nummer. Blinding lights van 1 af en krijgt nu direct klappen. Even rustig aan met een nummer dat geschiedenis schrijft. Underdog ook ineens poef naar beneden, kan dat niet met supalonely? X blijft staan, hoe dan? en Duncan zakt al, vind ik jammer. Blinding lights nu op 1058 punten = #9 (passeert Hello Josephine van The Scorpions) maar zo gaat hij NOOIT de Sirtaki (#3) bijhalen
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Zeg Arnoud, wel een beetje rustig aan met Blinding lights he ;-)? Die hoeft er echt niet zo snel uit. Hij heeft nog steeds redelijk goede airplay (al is het minder dan ervoor, oke) en streams zijn ook nog in orde
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Stijgers, of beter gezegd raketten: Banana (+19), Mamacita (+18), Kleur (+12), Love to go & Secrets(+6)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Dalers: Underdog (-12), Level of concern (-8, waarom eigenlijk?), Deathbed (-8), Nothing Really Matters, Alone 2 en In your eyes Schulz (-6)
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Wesley logisch dat BL hard zakt, en mag ook wel onderhand. Maar Q en 538 hebben hem allebei niet meer op de playlist dus airplay is al veel minder nu! LOC zakt omdat Q die ook al eraf heeft gedonderd, slaat nergens op!
Top 40 profiel van Arnoud Besseling
Arnoud Besseling
@ Wesley Steenbergen, Blinding lights zal zeker niet zo snel wegzakken als in mij voorbeeld, en zal naar verwachting ergens rond de 1140 punten uitkomen, maar zorba dansje is een brug te ver denk ik. Al mag het van mij, ik vind het erg dubieus dat een nummer met een piek van 5 zo hoog staat! In de voorloper van de single top 100 / nationale hitparade scoorden de afzonderlijke versies van dit nummer een stuk minder.
Top 40 profiel van Nick
Nick
De dance domineert de Top!
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Arnoud de voorlopers van de Nationale Hitparade ? Nu ga je wel heel ver terug dat waren niet eens officiele hitlijsten en betrof het slechts een Top 10. De eerste officiele van die lijst was in 1969. Daarnaast ging het bij Zorba De Greek om alle gezamelijke versies in 1 hitnotering.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Er gebeuren opmerkelijk zaken deze week! De superstip van X van vorige week is hard tot stilstand gekomen, die geflipte Banaan knalt door (hopelijk glijd die nog uit voordat die op 1 komt, maar ik vrees het ergste!), Snelle doet helaas zijn naam eer aan en dan BEP, hetgeen ik nog wel terecht vind. Dan bij de dalers Alicia Keys, TOP, Blinding Lights, Powfu, Duncan en Direct, naar mijn idee of te vroeg omlaag of te snel. Helaas staat Roses ook nog op 1; had daar liever Direct of La Lipa gezien. Davina Michelle wederom bij de beste 10, maar dat "beats me" eigenlijk, want Lost Frequencies had mij logischer geleken. Qua binnenkomers zeg ik prima!
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Banana op 4, zeer spijtig maar wordt helaas wel een #1. Beat Me terug boven Supalonely snap ik niet helemaal. 12-25 is eigenlijk gewoon chaos, X doet het wel beter maar kan niet verderstrekkend door alles wat erlangs vliegt. Fijn om Love To Go zo hard te zien, klein beetje streaming nog en die kan de top 10 in. Alicia Keys lekker hard omlaag, werd tijd. Alone nog niet zo hard dus ik hoop op goeie playlists zonder Walker vandaag. 2 leuke binnenkomers met fijne doorstijgers Drown en Secrets kan ik ook niet over klagen. Wel wat vreemd dat ROCKSTAR daalt.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Matige lijst deze keer Lady Gaga nog steeds op 7 die had al wel in de top 5 mogen staan.Jonas Brothers hadden ook al wel door mogen stijgen.Dat Alicia Keys zou zakken had ik wel verwacht maar dit is wel extreem snap ook niet dat 538 haar uit de rotatie heeft gegooid. En Snelle mag wel op zijn retour wat een slecht nummer.Pluspunten dat Shaggy nu op 4 staat en hopelijk volgende week op 1. Mamacita een hele flinke sprong heeft gemaakt en dat Harry Styles nog mooi door stijgt.Alarmschijf hoop ik Alicia Keys of Black Eyed Peas ft Maluma.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Vernon Rockstar is een streaminghit die nu terugloopt en alleen maar in hitparade-uitzendingen wordt gedraaid. Hoezo vreemd ? Vind het wel grappig dat je alle posities als een boekhouder zit na te rekenen
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Ik moet zeggen die nieuwe Alane van Robin Schulz is mega goed!
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Frank ROCKSTAR liep qua streams niet terug, een deel van de streams kwamen deze week van de BLM remix, die tijdelijk in TTH stond. Concreet verloor hij weinig tot niet.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Onverwachte 5F moet ik zeggen
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
DS weer I'm Just Feelin'; leuk nummer, maar had hem gewoon op de playlist gedaan met een andere DS...
Top 40 profiel van Ronald
Ronald
DS= Imanbek & Martin Jensen.
Top 40 profiel van Nick
Nick
Kom op zeg, Emma AS had dat eerder gedaan
Top 40 profiel van Nick
Nick
Raar DS nog een week dezelfde
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
AS leuk nummer, maakt toch niet echt uit was de AS is in zo'n week als deze
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld
Wel vreemd dat ze opnieuw voor Imanbek hebben gekozen maar het is wel een goed nummer