Coverafbeelding Tiësto & Becky Hill - Nothing Really Matters
  • Statistieken
  •   10 weken
  •   17 piekpositie
  •   154 punten
  •   2020

Artiestinformatie

Geboortedatum   17-01-1969
Land   Nederland

Tijs Verwest scoort in 1999 als Gouryella, zijn samenwerking met Ferry Corsten, zijn eerste notering in de Top 40 met Walhalla. De single staat kortstondig in de lijst en bereikt de 35e plaats.

In de jaren daarvoor had de dj veel werk gedaan als dj op school- en studentenfeesten. Later begon Tiësto ook met het maken van eigen producties. In 1997 richt hij, samen met Arny Bink, zijn eigen platenlabel op, waaronder ook het succesvolle label Magik Muzik komt te vallen. In 2001 wordt Flight 643 zijn eerste notering onder eigen naam.Een jaar later wordt Tiësto uitgeroepen door DJMag als beste dj van de wereld. Ook in 2003 en 2004 mag hij deze titel dragen. In 2013 staat hij voor het eerst in 11 jaar buiten de top 3: op de vierde plaats. In 2014 levert hij nog een plaatsje in en staat hij op de vijfde plek.In 2003 scoort hij met Traffic tot dan zijn hoogste notering, een tweede plaats. In het voorjaar van 2004 wordt hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau en datzelfde jaar draait hij tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene.In 2007 komt In The Dark opnieuw tot de tweede plaats. Vier jaar later is C’Mon (Catch ‘Em By Surprise) de volgende top 10-notering.In 2014 verschijnt het album A Town Called Paradise waarmee Tiësto opnieuw succes oogst. Zo kom Red Lights in de Top 40 en wordt zijn samenwerking met Matthew Koma, Wasted, zijn vijfde Alarmschijf. Later weet Light Years Away (met de Amerikaan DBX) de Tipparade te bereiken.In het voorjaar van 2015 wordt Secrets, dat hij samen met KSHMR en Vassy maakt, zijn 15e Dance Smash. Daarna volgen The Only Way Is Up (met Martin Garrix, Chemicals (met Don Diablo en Thomas Troelsen) en Get Down (met Tony Junior).

Wombass, dat hij maakte met Oliver Heldens en in 2015 al succesvol was in de Beatport-hitlijst, krijgt in 2016 vocalen van Natalie La Rose en wordt, als The Right Song, door Radio 538 uitgeroepen tot Dance Smash.Nadat hij in 2014 voor de verjaardag van John Legend een remix maakte van All Of Me, die later ook werd uitgebracht, levert de Amerikaanse zanger in juni van 2016 een tegenprestatie door mee te zingen op Summer Nights. De track wordt door Radio 538 uitgeroepen tot Dance Smash. Dat gebeurt in 2017 ook met On My Way, dat hij met het Britse duo Bright Sparks maakt. Na Boom en Harder (met KSHMR), die in de Tipparade blijven steken, verschijnt Carry You Home (met Stargate en Aloe Blacc).

In 2018 maakt hij met de Canadese dj en producer Dzeko een nieuwe versie van Jackie Chan, de track van het album van Preme en Post Malone. Ritual, de track die in het voorjaar van 2019 verschijnt, is een samenwerking met Jonas Blue en Rita Ora die begin augustus in de top 5 staat. Ook verschijnen er samenwerkingen met Mabel (God Is A Dancer), Stevie Appleton (Blue) en Becky Hill (Nothing Really Matters) voordat er in het najaar van 2020, met The Business, weer een solotrack wordt uitgebracht. Dat wordt, na ruim 19 jaar hits, zijn eerste nummer 1-hit.

In augustus 2021 levert hij Don't Be Shy af, een samenwerking met Karol G. Hij slaat in oktober 2021 de handen ineen met Lucas & Steve. Dit levert de track Oohla Oohla op. De track The Motto dropt hij samen met Ava Max. In de juni 2022 werkt hij samen met Charli XCX met als resultaat de single Hot In It. In de herfst van 2022 levert zijn samenwerking met Tate McRae de single 10:35 op. In januari 2023 brengt hij de single Lay Low uit. Beide singles zijn afkomstig van zijn album Drive dat in april 2023 verscheen. In diezelfde maand bracht hij ook zijn derde single van dat album, All Nighter, uit.

Songtekst

Na na na na na
Na na na na na

Out on the rocks
We're on the edge of something
I wanna dive in when you look at me
Close to your touch
But not enough to feel it
You got my heart singing a symphony

They say: don't mix friends with feelings
So we try our best to hide it
Why should we sit back and pretend
Cause I don't wanna fight it

If the sky was falling down around us
Then would we give it our all
If tonight was all we had together
Let's love each other like nothing really matters now

Na na na na na
Na na na na nothing matters
Na na na na na
Na na na na nothing matters

I know the risk
And we could end up strangers
But I'd take the consequences any day

We shouldn't mix friends with feelings
But I don't wanna fight it
Why should we sit back and pretend
When it just might be the right thing

If the sky was falling down around us
Then would we give it our all
If tonight was all we had together
Let's love each other like nothing really matters

We'll take our chances
We'll make mistakes
I'm done with waiting
Held out for days

Tonight is all we have together
Let's love each other
Like nothing really matters

Na na na na na
Na na na na nothing matters
Na na na na na
Na na na na nothing matters
Na na na na na
Na na na na nothing matters
Na na na na na
Na na na na nothing matters

Songinformatie

ArtiestTiësto,
Becky Hill
Titel Nothing Really Matters
Lengte 2:37
Componist(en) Ryan Ashley · Rebecca Claire Hill · Tijs Verwest · Kye Gibbon · Matt Robson-Scott · Ollie Green · Karen Poole · Josh Record
Producer(s) Tiësto, Gorgon City / Additional Producer: Sergio Popken
Mixage Sergio Popken
Platenlabel Musical Freedom
Catalogusnr digital download
Releasedatum 17-04-2020
Hoogste positie UK --
Hoogste positie US 76


Positieverloop