Top 40

week 47 (23 november 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
2
2
8
Details Maroon 5 - Memories
28
 
2
271
3
3
11
Details Post Malone - Circles
311
 
3
367
7
6
11
Details Camila Cabello - Liar
611
 
6
322
15
18
4
Details Coldplay - Orphans
184
 
15
81
19
23
6
Details Regard - Ride It
236
19
82
28
16
17
Details Snelle - Reünie
1617
 
1
575
30
38
2
Details Kensington - Uncharted
382
 
30
14
39
36
15
Details Davina Michelle - Better Now
3615
 
19
188


25 Reacties


Log in om te reageren.

Niels Vernooy  - 
Sam Feldt op 5! wat een overschatte plaat zeg had daar liever Martin Garrix met Dean Lewis gezien de top 3 blijft aardig tones and i mag de lijst nog wel even aanvoeren. pa olvidarte is een slechte samenwerking dat nederlands klinkt niet tussen dat snelle spaans door, jammer dat davina michelle nog steeds met beide platen in de lijst staan en dat de uitgekouwde nr,s zo hoog komen zoals Younotus nu! wel leuk dat er weer eens een plaat 40 weken in staat al is het helaas Lewis Capaldi, de lijst is wel lekker dynamisch met vele schuivingen maar dat moet ook wel met maar slechts 1 binnenkomer
Marco Gerritsen  - 
Opvallende schijven. Q gaat voor een dikke hit, die wel nog even moet vallen bij de luisteraars. 538 gaat voor een volledig on-dansbaar nummer als DS.
Roy Spijkerboer  - 
Gelukkig meer beweging buiten de top 10 nu. Eigenlijk een beetje het tegenovergestelde van vorige week; nu meer beweging buiten de top 10 en minder binnen de top 10. Wel ben ik nog van mening dat het vast zit onderin, waardoor er minder nieuwen kunnen komen.
Martijn Poortvliet  - 
Lewis Capaldi, pas de 3e hit in 55 jaar tijd die 40 weken op rij genoteerd staat.
John  - 
Ik mis het Alarmschijfteken bij Kensington.
Liesbeth Sprangers Akkermans  - 
#Martijn, het is met zo weinig verloop wel veel gemakkelijker om het 40 weken vol te houden dan in 1971 (Huilen is voor jou te laat)
Dennis Dekker  - 
Scherp John! Geen superstippen in deze top 40, maar dat is vast niet zo bijzonder
Wesley Steenbergen  - 
@John dat mis ik ook, @Roy: Volgens mij is er ook niet veel soeps in de tipparade, dus dan krijg je dit onderin. HHD nu IJSkoud voorbij (grootste NL track van laatste decennium na Ik neem je mee)
John  - 
#Martijn, #Liesbeth: voordat de Top 40 in 1965 begon was het verloop ook veel trager. Diverse nummers uit de eerste helft van de jaren zestig zouden die 40 weken gehaald hebben, met als topper: Tanze Mit Mir In Den Morgen van Gerhard Wendland (13 maanden in de Muziek Express Top 30, waarvan 12 maanden aaneengesloten). Ook uit de jaren vijftig zijn nummers bekend die het meer dan een jaar in een Top 40 zouden hebben volgehouden.
Menno Heslinga  - 
En Miss Montreal doet elke week vanaf binnenkomst een stap vooruit. Als ze straks ook dat tempo aanhoudt om terug te gaan dan zijn we nog lang niet van dat irritante nummer af helaas.
MrMusicSteijl  - 
Net geen superstip, maar wèl een mooie binnenkomst voor Billie Eilish! 👍 Jammer dat Dua Lipa niet nog wat hoger is uitgekomen, maar dat zie ik nog wel gebeuren. Wellicht zelfs goud. Narcotic gaat te hard en Orphans te langzaam. Mooie winst voor 5SOS. Niall Horan blijft verrassend zitten, had ik meer van verwacht. Ride it krabbelt ook lekker omhoog evenals Dominic Fike, die het langzaam aan doet. Miss Montréal doet wederom een stapje voorwaarts, hoe lang zal ze dit volhouden?! 🤔 Een grande chapeau voor SYL, een mooi rond getal bereikt. Zou hij het nog vol kunnen houden? Ik vermoed van wel. In het algemeen een aardige lijst met veel verfrissingsmogelijkheden gezien de dalers in de onderste regionen. Helaas is er weinig waardig niveau in de bovenste helft van de Tipparade om volgende week in de Lijst der Lijsten te komen. Muzikale groeten.
Nick de Rooij  - 
Geen Q vandaag helaas ivm Top 1000. 538 wel gewoon met de 538 Top 50
Dennis Dekker  - 
@ Nick: Morgenmiddag tussen 15 - 18 uur met Domien. Ik neem aan dat er vanmiddag geen Alarmschijf-moment is, maar dat ie vanaf 18.00 uur bij Kai gewoon meegaat in de rotatie
Vernon Nab  - 
Eindelijk dikke zakkers voor Ritual en Beautiful People, wat ben ik die twee zat, ook Reunie snel richting de uitgang. Something Real weer slachtoffer van het puntensysteem, zelfs met nog een weekje meer dan Joe Buck. De onderste vier mogen volgende week allemaal plaatsmaken, maar waarvoor weet ik niet. Turn Me On daalt voor een derde week op rij terwijl die het steeds beter doet? Hoe Het Danst kan de 900 nog halen, maar het wordt close. Lose Control, Used To Love en Nice To Meet Ya mogen harde stijgers krijgen vind ik, zou het wel leuk vinden als die alledrie de jaarlijst halen (nog maar 5 weken te gaan, wordt spannend). Eigenlijk veel nummers in deze lijst die die jaarlijst mogen halen.
Lazzaranzo  - 
Mooie lijst deze week ondanks er maar 1 (goede) binnenkomer is. Mooi dat How Do You Sleep, Blauwe Dag, Beautiful People, Reünie, Ritual & Hoe Het Danst zakken. Hoe Het Danst mag van mij nu inmiddels zo snel mogelijk de lijst uit. Reünie blijf ik wel een mooi lied vinden, maar ik hou van snelle hitlijsten. Meestal als je ziet dat er onderin veel oude tracks staan, dat je de week erna 4-6 binnenkomers hebt, ik ben bang dat het dit keer niet het geval zal zijn. Van de nummers 33-40 mogen er van mij 7 volgende week uit, maar gaat zeker niet gebeuren. Tones & I mag van mij nu ook wel van de nummer 1 af, doe maar Maroon 5, Post Malone of Dua Lipa. Alarmschijf gaat denk ik naar Bebe Rexha of Freya Ridings.
Lazzaranzo  - 
Ook maakt Lewis Capaldi met Before You Go kans op de Alarmschijf. Ik hoop dat Lewis Capaldi hem krijgt, want dat verdiend hij.
Nick de Rooij  - 
Billie Ellish is DS. WTFFF
Vernon Nab  - 
"Dance" Smash
Nick de Rooij  - 
@Vernon idd daar is helemaal geen dance aan waar slaat t op
Remon - Top 40  - 
De Qmusic Alarmschijf is deze week voor Arizona Zervas - Roxanne. https://qmusic.nl/de-alarmschijf
Dennis Dekker  - 
Leuke Alarmschijf!
Johan Van de Velde  - 
Het gevoel dat ik had over Love Don’t Hate It, en al eerder hier had uitgesproken, lijkt waarheid te worden. Geen grote hit. Hopelijk komt Duncan met iets spannenders als volgende single.
Ids Eekerk  - 
Off-topic, maar ben ik de enige die elke keer weer de cookies moet goedkeuren? Word nu een ergernis.
Vernon Nab  - 
Cookies heb ik niet, maar moet wel steeds opnieuw inloggen, soms hoef ik niet eens mn browser te sluiten en ben ik alweer uitgelogd. Ook is het vaak moeilijk bij de lijst van de meest recente week te komen of laat de website me geen reactie achterlaten.
Nick de Rooij  - 
Ik heb geen problemen