Tipparade

week 48 (30 november 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


17 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers
Deze week 2 heel goede binnenkomers: The Weeknd en Robbie Williams en 4 goede/okay tracks; Coldplay, Trevor Daniel, JP Saxe en Lewis Capaldi. George Michael al weer verdwenen uit de tipparade...……. Belachelijk! Schande!
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Wat wort AS?? Weekend? DS ook?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@Sander @Felix kijk alleen naar de tip: Ritmo, Perfect (2 zelfs), Some Say, Pump it up is vgm ook al een remake, en dan had je de afgelopen tijd ook tracks zoals In my mind die een remake waren. Top40 heeft ook Turn me on erin en had KKA remakes, All around the world, China (it wasn't me) waren dit jaar al geremakete hits
Top 40 profiel van Sander
Sander
@Felix van der Velden hoeveel artiesten gebruiken er tegenwoordig geen bestaande samples van al bestaande nummers. Dus dat is flauwekul.
Top 40 profiel van Rob Ester
Rob Ester
Voor wat betreft Black Eyed Peas: die 21 landen waar ie Top 10 is, is vooral buiten Europa, dus beetje vreemd om specifiek "Nederland" de schuld te geven.
Top 40 profiel van Sander
Sander
@Felix van der Velden als die inderdaad zo slecht was had die niet in 21 landen een top 10 notering.Maar Nederland wijkt altijd af van de rest van de wereld.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Time For Change inderdaad ,al vind ik Bad Sharon beter.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
De Kersttrack-notering van Robbie is toepasselijk gewijzigd in Time To Change.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Tja, Ritmo wordt nou eenmaal niet gedraaid door de radio. Ook geen SLAM! ofzo. Ik hoorde er wel een 538 Dancesmash in, maar als die nu al Billie Eilish boven deze kiezen zie ik dat niet echt meer gebeuren.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Wat is dit nou zal je zien dat The black Eyed Peas de top 40 niet gaat redden typisch de Nederlandse top 40.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Roxanne sowieso, Unlove You denk ik ook wel, Hot Girl Bummer zou me wel verbazen (al kan er genoeg uit de lijst vallen en daar moet toch iets voor in de plaats). Tussen de nieuwkomers zitten hier en daar wel mogelijke hits. Everyday Life nieuw op 11 is interessant.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Door naar de Top 40 Arizona Zervas Blackbear en Armin Van Buuren.
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Arizona Zervas is door, heel misschien Guus Meeuwis. De top 40 lijkt wel de top tien van de jaren vijftig met steeds maar 1 binnenkomer....
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
1, 4, 5, 15, 20, 25, binnen droet (nummer tip veurige weeke)
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Zeuven nijen dat geft ain goud opgeroemd gedvuil hier. Mooije ploaten in de tip nou met koldplee (Mouten dij jongens ain pleed hemmen) en en ain mooi nummer moat Deddy is ook moat veur dizze tied. (Alaarm mørgen messchain dij erviedee laaif.) Weekend het aain gooije discoploate weer moakt goaait goud in 2020 leuf ik. Robbie van zien kaarstalbum: taaim for een sjeens. mooi njummer minder kerstgevuil, das goud want der wodt op de roadio rtoch genuag aans kaarstmuzak draaid. Lewis zien laaid is ook goud en jp saxe kende ik naait mour ook aaain goud nummer woarom de evers bende naait binnen mit dat kaarstlaaidje. Zit ook toch wel humor in. Trevor falling is ook goud. Kortøm naait slecht dizze week Nou tabee!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Ik hoop op meerdere binnenkomers, maar gezien niemand er na 1 of weken uit is, zou er een track naast Roxanne doorgaan?
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Sander ook slechte nummers kunnen het goed doen in de hitlijsten. Persoonlijk geef ik niet veel om RITMO dus die zou ik niet als voorbeeld gebruiken, maar hits die ik niks vind zijn overal te vinden.