Tipparade

week 47 (23 november 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


23 Reacties


Log in om te reageren.

Guido Janssen  - 
Lauren Daigle met 'Rescue' hopelijk in de tipparade!!!! Kwaliteitsmuziek met een mooie boodschap dat hebben we nodig in deze tijd!!
Frank Zweers  - 
@Erik , geen tipparade ?? Hij staat op 7 en vanaf vandaag Alarmschijf .
Erik  - 
Een tipparade zonder Arizona begrijp ik niet helemaal. Al top 10 streaming in Nederland, 2e wereldwijd en al op 538 gehoord. Volgende week verwacht ik al direct top 40.
Robin van der Veen  - 
Het is jammer dat je tegenwoordig airplay nodig hebt om de lijst te halen. Erg eensgezind. Blackbear, Arizona en The BEP horen gewoon in de Top 40. Hopelijk pakt Jax Jones morgen de DS. Wat een heerlijke track.
Hans Kegge  - 
Wat een zielige saaie lijst.Bah.De hitlijsten zijn dood en dat is al heel lang zo.
MrMusicSteijl  - 
Wat heerlijk! Eindelijk is Castle binnen van Freya. Chapeau. Heerlijk nummer en nu maar hopelijk snel naar de Lijst der Lijsten. Heel fijn, ook Swift/Mendes binnen en Jones/Hendersson. De remake van Pump it up gaat wel. Verder is het wel weer een Stopparade in de bovenste helft. Had toch wel verwacht dat Blackbird, Barry Hay & Danny Vera, Lewis Capaldi en NF zouden binnenkomen. Heel merkwaardig dat die er nog steeds niet in staan. Gebeurt te vaak dat goede hits hier niet binnen komen, terwijl de vaste bewoners steeds maar binnenkomen ook al is hun nummer meuk. Eens zien wat er volgende week gebeurt.
Frank Zweers  - 
@Marco dan heb je verkeerde informatie. De lijst is vroeg in de week al bekend.
Bert Klein  - 
Freya Ridings eindelijk in de tipparade. Plaat is nog maar 3/4 jaar oud ;-)
Marco Gerritsen  - 
@Frank ik stel hem niet samen, maar dit is iets wat ik gewoon weet.
Frank Zweers  - 
Die Frikandel single kreeg een aardige boost op streams en social media. Dan komt ie in de Tipparade, maar de gein ging al snel over.
John  - 
Ik snap de reactie van de andere John, een nummer dat slechts twee weken in de tip staat en dan al flopt is zeer zeldzaam.
Frank Zweers  - 
@ Marco , ik laat je maar in de waan ;-))
Frank Zweers  - 
@ John die Frikandel van Bram Krikke is uit de snackbar gehaald
Frank Zweers  - 
Marco hoe kom jij in hemelsnaam aan die wijsheid , het gaat altijd om de cijfers van afgelopen week, zit jij in het samenstellingsteam of ben je een betweter ?
John  - 
2 tracks door naar de top 40... Billie Eilish en frikandel speciaal !
Marco Gerritsen  - 
Niet waar, de top40 meet tot dinsdag/woensdag. Daarom komt de Alarmschijf sinds dit jaar ook vaak direct binnen.
Frank Zweers  - 
@Marco klopt, maar de datagegevens voor de Top 40 eindigen bij het weekend, toen stond Zervas nog niet zo hoog op de streaminglijst, en in de tipparade bovrnjn schuift alles een beetje door .De radio zal de track nog wel mondjesmaat gaan oppikken.
Marco Gerritsen  - 
In de huidige Top40 staat slechts 1 track die QMusic nooit op de playlist heeft gehad (Regard - Ride It) dat betekent dat QMusic goed bezig is als Top40 station (bij 538 zijn dit 5 tracks en met Billie Eilish er bij 6) maar ook dat je zonder airplay eigenlijk kansloos bent voor de Top40. Zie bijv. Arizona Zervas - Roxanne. In de Spotify streaminglijst van buiten de top100 naar #7 gestegen in een hele korte tijd. In de Tipparade gaat die van 12 naar 7, puur omdat die nergens op de playlist staat.
Frank Zweers  - 
Billie Eilish als enige door..
Nick de Rooij  - 
@Ivar Why Don't We flopt, heeft geen airplay meer en streams hebben ze al gepiekt. Alleen Billie door. Hopelijk wordt Freya Ridings AS en Jax Jones DS
Ervé  - 
Freya Ridings eindelijk binnen. De plaat is precies een half jaar oud. Hopelijk dezelfde route als Lauren Daigle. Beter laat dan nooit.
Ivar Sip  - 
What Am I en Everything I Wanted in de Top 40. Mag toch echt hopen dat Frikandel Speciaal niet door is...
Henk Sants  - 
Nou nou wat ain mooije boudel weer in dij tipparade! Oproemen nuim ik dat Ses droet te waaiten: What em Ei is vot, (1), Roksana in de liest op nummer 34, Outnummert is oetnummert, flopt, Kain zien geleuf in God is ook ophollen, droet dus, Ketie Perry is mit Harley en al oet de bocht vlogen, Dij frikandel in de top 40??? Met mayo groag din. Ailies is binnen met alles wat ze wil in de liest. Mooije binnenkommers weer met Freya en Jax Joones en Ella. Marshmello is ook goud en Endor met ain olle ploate. Moar naait slecht. Tayler AS? en Marsmello DS? Wie heuren t wel weer mørn. Groutnis. Hinderk!