Tipparade

week 47 (23 november 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


23 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@ John die Frikandel van Bram Krikke is uit de snackbar gehaald
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Marco hoe kom jij in hemelsnaam aan die wijsheid , het gaat altijd om de cijfers van afgelopen week, zit jij in het samenstellingsteam of ben je een betweter ?
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Niet waar, de top40 meet tot dinsdag/woensdag. Daarom komt de Alarmschijf sinds dit jaar ook vaak direct binnen.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Marco klopt, maar de datagegevens voor de Top 40 eindigen bij het weekend, toen stond Zervas nog niet zo hoog op de streaminglijst, en in de tipparade bovrnjn schuift alles een beetje door .De radio zal de track nog wel mondjesmaat gaan oppikken.
Top 40 profiel van John
John
2 tracks door naar de top 40... Billie Eilish en frikandel speciaal !
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Billie Eilish als enige door..
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Wat heerlijk! Eindelijk is Castle binnen van Freya. Chapeau. Heerlijk nummer en nu maar hopelijk snel naar de Lijst der Lijsten. Heel fijn, ook Swift/Mendes binnen en Jones/Hendersson. De remake van Pump it up gaat wel. Verder is het wel weer een Stopparade in de bovenste helft. Had toch wel verwacht dat Blackbird, Barry Hay & Danny Vera, Lewis Capaldi en NF zouden binnenkomen. Heel merkwaardig dat die er nog steeds niet in staan. Gebeurt te vaak dat goede hits hier niet binnen komen, terwijl de vaste bewoners steeds maar binnenkomen ook al is hun nummer meuk. Eens zien wat er volgende week gebeurt.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Nou nou wat ain mooije boudel weer in dij tipparade! Oproemen nuim ik dat Ses droet te waaiten: What em Ei is vot, (1), Roksana in de liest op nummer 34, Outnummert is oetnummert, flopt, Kain zien geleuf in God is ook ophollen, droet dus, Ketie Perry is mit Harley en al oet de bocht vlogen, Dij frikandel in de top 40??? Met mayo groag din. Ailies is binnen met alles wat ze wil in de liest. Mooije binnenkommers weer met Freya en Jax Joones en Ella. Marshmello is ook goud en Endor met ain olle ploate. Moar naait slecht. Tayler AS? en Marsmello DS? Wie heuren t wel weer mørn. Groutnis. Hinderk!
Top 40 profiel van Ervé
Ervé
Freya Ridings eindelijk binnen. De plaat is precies een half jaar oud. Hopelijk dezelfde route als Lauren Daigle. Beter laat dan nooit.
Top 40 profiel van
What Am I en Everything I Wanted in de Top 40. Mag toch echt hopen dat Frikandel Speciaal niet door is...
Top 40 profiel van Bert Klein
Bert Klein
Freya Ridings eindelijk in de tipparade. Plaat is nog maar 3/4 jaar oud ;-)
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Die Frikandel single kreeg een aardige boost op streams en social media. Dan komt ie in de Tipparade, maar de gein ging al snel over.
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Ivar Why Don't We flopt, heeft geen airplay meer en streams hebben ze al gepiekt. Alleen Billie door. Hopelijk wordt Freya Ridings AS en Jax Jones DS
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Marco dan heb je verkeerde informatie. De lijst is vroeg in de week al bekend.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Erik , geen tipparade ?? Hij staat op 7 en vanaf vandaag Alarmschijf .
Top 40 profiel van Robin van der Veen
Robin van der Veen
Het is jammer dat je tegenwoordig airplay nodig hebt om de lijst te halen. Erg eensgezind. Blackbear, Arizona en The BEP horen gewoon in de Top 40. Hopelijk pakt Jax Jones morgen de DS. Wat een heerlijke track.
Top 40 profiel van Guido Janssen
Guido Janssen
Lauren Daigle met 'Rescue' hopelijk in de tipparade!!!! Kwaliteitsmuziek met een mooie boodschap dat hebben we nodig in deze tijd!!
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
In de huidige Top40 staat slechts 1 track die QMusic nooit op de playlist heeft gehad (Regard - Ride It) dat betekent dat QMusic goed bezig is als Top40 station (bij 538 zijn dit 5 tracks en met Billie Eilish er bij 6) maar ook dat je zonder airplay eigenlijk kansloos bent voor de Top40. Zie bijv. Arizona Zervas - Roxanne. In de Spotify streaminglijst van buiten de top100 naar #7 gestegen in een hele korte tijd. In de Tipparade gaat die van 12 naar 7, puur omdat die nergens op de playlist staat.
Top 40 profiel van Hans Kegge
Hans Kegge
Wat een zielige saaie lijst.Bah.De hitlijsten zijn dood en dat is al heel lang zo.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@ Marco , ik laat je maar in de waan ;-))
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen
Ik snap de reactie van de andere John, een nummer dat slechts twee weken in de tip staat en dan al flopt is zeer zeldzaam.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
@Frank ik stel hem niet samen, maar dit is iets wat ik gewoon weet.
Top 40 profiel van Erik
Erik
Een tipparade zonder Arizona begrijp ik niet helemaal. Al top 10 streaming in Nederland, 2e wereldwijd en al op 538 gehoord. Volgende week verwacht ik al direct top 40.