Tipparade

week 11 (16 maart 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


23 Reacties


Log in om te reageren.

Herman Koers  - 
4 prima binnenkomers deze week! Mis alleen de nieuwe soul van Chaka Kahn of Patti Austin, jammer! Die hoor je alleen of SoulShow Radio van Ferry Maat!
Mark Engel  - 
@wesley Ik weet toevallig dat Keane - Sovereign Light Café in 2012 ook 3 weken bleef plakken op dezelfde positie in de tipparade (nummer 2). Haalde gek genoeg de Top 40 niet, wat de Afrojack-remix een jaartje later wel lukte.
Wesley Steenbergen  - 
Lazzaranzo: Persoonlijk hoop ik ook op verfrissing, maar het is ook verdiend voor nummers als ze er lang in staan dat ze dan respectabel de lijst mogen verlaten, wat mij betreft op hun dooie akkertje, Duurt te lang morgen in Top100 all-time
Wesley Steenbergen  - 
Danny Loomans, helemaal mee eens.
Wesley Steenbergen  - 
Inderdaad Ivar & Nick, @Frank, Think about us van little mix staat nu 3 weken op rij op 14 in de tip, weet jij of dat een record is (of zijn er nog triestere vertoningen in de tip met plakkers voor meerdere weken)
Ivar Sip  - 
Eens met Nick, keep 'em coming Frank!
Nick de Rooij  - 
@Frank, jij hebt altijd leuke feitjes 😂👏
Frank Zweers  - 
Opvallend dat de twee tracks die niet door zijn gestoten naar de Top 40 2 covers van nr 2 hits zijn. (Daar Gaat Ze King Of My Castle)
Frank Zweers  - 
De nieuwe Davina Michelle zal wel Topsong bij NPORadio 2 worden .
Danny Loomans  - 
Mis ook de nieuwe John Newman met Feelings
Danny Loomans  - 
Teveel goede gaan op deze manier floppen de helft van deze lijst vind ik wel Top40 waardig: Rita Ora feat. 6lack, Ava Max, James Bay feat. Julia Michaels, Marshmello ft. Chvrches, Bebe Rexha, Little Mix ft. Ty Dolla Sign, Sigrid, Wulf&Miss Montreal, John Legend, Armin van Buuren ft. Bonnie McKee, Lauv&Troye Sivan, David Guetta&Brooks&Loote, Cardi B & Bruno Mars, Lucas &Steve, Alvaro Soler, Ariana Grande. De AS morgen wordt denk ik tussen Davina Michelle, Ava Max of weer eentje die morgen binnenkomt zoals Jonas Brothers of Duncan Laurence
Lazzaranzo  - 
Jammer dat het sprookje van wekelijks 7-8-9-of 10 binnenkomers ten einde lijkt te zijn. Zag er wel wat hoopvoller/spannender uit als nummers het maar maximaal ongeveer 5-6 weken volhielden in de Tipparade. Rompe en Sucker sowieso in de Top 40 morgen, en hoop en denk ik ook Arcade. Mag ook hopen dat de top 10 van de Top 40 morgen een keer goed verfrist mag worden. Als het nog even zo langzaam doorgaat hebben we dadelijk wéér 2 nummers (Ijskoud en Shallow) die de 30 weken passeren.
Frank Zweers  - 
Walk Along van Trijntje sloeg ook de tipparade over maar werd in die week Alarmschijf (gekozen door Anouk) binnen op 38 maar de rek ging er al snel uit. Downloads telden toen al niet meer mee.
Wesley Steenbergen  - 
Zou wel goed kunnen. Best apart lied, nu veel aandacht, zal steeds meer worden gedraaid. Ik zeg dat Arcade idd wel eens ook hier hoge ogen kan gooien
Frank Zweers  - 
Volgens mij voor het eerst dat een Nederlands ESF lied zonder tipparade de Top 40 binnenkomt.
Nick de Rooij  - 
King Of my Castle flopt? Zo jammer dit
Frank Zweers  - 
Naar de Top 40 Sucker Arcade en Rompe...Niet doorgestoten Daar Gaat Ze
Erik  - 
Zwakke tipparade deze week met wel heel weinig vers bloed. Veel platen lijken te floppen. Mis wel Jonas Brothers, Tom Walker en Lauv. Geen idee of Duncan Laurence rechtstreeks naar top 40 is maar ik vermoed het wel.
Hendrik Ritskes  - 
En ineens weer twee weken achter elkaar heel weinig nieuwkomers. Ik denk dat Arcade van Duncan Laurence de tipparade overslaat en direct in de top 40 komt.
Sander Hindriks  - 
Ariana Grande hoort allang in de top 40 wat een stom gedoe zeg
Wesley Steenbergen  - 
Veel goede lijken echt te floppen: Think about us, Loca, Better when you gone, Lonely for you, I'm so tired, en de nieuwe van vorige week gaan gek genoeg ook nog niet zo lekker (So Am I, Here with me)
Wesley Steenbergen  - 
Rompe en Sucker erin
Wesley Steenbergen  - 
4 nieuwe maar?!?!