Tipparade

week 10 (9 maart 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


33 Reacties


Log in om te reageren.

Hendrik Ritskes  - 
Nog geen nieuwe lijst?
Wesley Steenbergen  - 
Roy en Nick de Rooij, me too
Wesley Steenbergen  - 
Nick Brandt, hij lijkt mij op veel meer nummers zoals de eerste tellen op NTLTC
Roy Spijkerboer  - 
Geen nieuwe lijst..?
Nick de Rooij  - 
Ook al last van een storing?
Nick de Rooij  - 
Nog geen nieuwe lijst?
Nick Brandt  - 
Ben ik de enige die vind dat het nummer So am I verdacht veel lijkt op 'Zeg maar niks' van Glennis Grace? Voor de rest ziet de Tipparade er wel goed uit.
Valerie Verschelde  - 
Ik ben blij dat het nieuwe nummer Loca van Alvaro Soler steeds naar omhoog gaat in de Tipparade, want het is een topplaat, en verdient het absoluut om in de Top 40 te komen! Maar zoals anderen hier ook zeggen, Loca van Alvaro had al veel eerder in de Top 40 binnen moeten gaan.
Herman Koers  - 
Helemaal eens met MrMusicSteij. Helaas deze week weer een Alarmschijf die al genoteerd staat in de Top 40. Jammer.....
Roy Spijkerboer  - 
Million Dollar - Talk - 11 Minutes - Don't Call Me Up naar de Top 40.
Wesley Steenbergen  - 
Denk je Mabel ook, ik twijfel daarover. Weinig binnenkomers hier en de gewenste nummers allemaal niet door!
Sander Hindriks  - 
Mabel is zeker wel door naar de top 40 erg populair nummer. Snap alleen niet niet Ariana Grande nog niet in de top 40 zit
Wesley Steenbergen  - 
Denk dat Loca een La cinturaatje gaat doen
Wesley Steenbergen  - 
Think about us, verslaafd aan you, say something, king of the castle, better when you're gone en I'm so tired gaan helaas floppen denk ik. En waarom valt Lonely for you stil
Frank Zweers  - 
Anouk naar de Top 40 is verrassend maar een uitstekende single. Ze heeft een flinke boost op de radio (bovenal NPO radio 2) en social media gekregen.
Sander Hindriks  - 
Hoop dat Ellie Goulding met Flux ook nog een hit woord dit soort nummers mooie gevoelige ballets word de laatste jaren niet meer gewaardeerd. het moet stoer zijn en rijmen of een dikke Dance beat hebben om nog een beetje te kunnen scoren.
Sander Timmerman  - 
Marshmello ft. CHVRCHES? Interessante samenwerking
Wesley Steenbergen  - 
Sander: helemaal gelijk in, maar Someone you loved dan? Staat er wel in
Sander Hindriks  - 
@Wesley Steenbergen Klopt af en toe lukt het een nummer om ertussen te komen. Maar de meesten halen de tipparade niet eens
Frank Zweers  - 
Volgende week zal Duncan wel met zijn ESF-deelname in de tipparade staan (vanavond officieel in DWDD)
top40fan  - 
eigenlijk vergeten ze gewoon de nieuwe louis tomlinson had er ook wel bij gemogen
Martijn Schipper  - 
@Wesley Zou heel goed kunnen ja dat hetzelfde gebeurt bij Loca als bij La Cintura
Martijn Schipper  - 
Van de nieuwe mogen Sucker en Only Want You van mij wel door naar de top 40. Sucker zal er vast binnenkort wel in komen, Only Want You niet ben ik bang
Roy Spijkerboer  - 
Zal Wow. van Post Malone nog binnenkomen?
Martijn Schipper  - 
Wel opvallend dat er deze week ‘maar’ 5 exits en entry’s zijn in deze lijst, vergeleken met de paar vorige keren, waar er wel 9 nummers per keer uit gingen en in kwamen. Toch jammer dat Swan Song waarschijnlijk flopt. Wel opvallend dat 11 Minutes erin komt vind ik @Roy. Heeft het nummer echt wel goed genoege cijfers? Ook al is floppen na twee weken in de Tip wel heel opvallend lijkt me... Het is in ieder geval een goed nummer vind ik
Martijn Schipper  - 
@Roy Dat kan, Wow heeft wel streaming maar dan zou het me vreemd lijken dat ie niet eerder binnen kwam. Ik denk t niet helaas
Rob Ester  - 
@Sander Geen gevoelige ballads in de Top 40??? En Krezip dan? En Dean Lewis? En Suzan & Freek? En 2x Lady Gaga? En Guy Sebastian? En Alec Benjamin?
MrMusicSteijl  - 
Ook deze nummer 1 in de Tipparade zal de Lijst niet halen. Toch erg jammer dat de eerste plek in de Tipparade niet meer exclusief voor de Alarmschijf is. Dat zou weer ingesteld moeten worden als duidelijk herkennings- en ijkpunt. Wie is er voor? Ook erg jammer dat Alvaro Soler nog steeds niet in de Top 40 staat. Had al lang gemoeten. Zeker als je je bedenkt wat voor oppervlakkige meuk er helaas te vaak in de Lijst belandt. Naast Alvaro Soler graag ook naar de Top 40: Ariana Grande, David Guetta, Armin van Buuren, Cardi B & Bruno M, John Legend, lovely Sigrid, Ilse de Lange, John Mayer ent duo Bay/Michaels. Qua nieuwe binnenkomers niet zulke uitdagende tracks. Graag naar de Tipparade in de komende week of weken: Ellie Goulding idd met Flux, prachtig. Ook heel prachtig en zeer ingetogen is het nummer Saturn van Sleeping at Last, verder ook Lady Gaga en James Morrisson en Joss Stone met My love goes on. Er zijn te veel fijne nummers die merkwaardig genoeg niet in de Tipparade komen, terwijl ze in het buitenland wel al grote hits zijn. De vluchtige oppervlakkige meuk is hier helaas over-vertegenwoordigd. By the way, Alvaro Soler heeft een nummer met de Franse rapper Maitre Gims opgenomen, getiteld Lo Mismo Sol, heerlijk nummer en heel zomers klinkend. Hup de Tipparade in!
Rob  - 
De Alarmschijf voor volgende week is ook al bekend dat wordt vast Duncan Laurence met Arcade, gaat in Nederland een grote hit worden maar of het ook wat is voor het songfestival?
Sander Hindriks  - 
@MrMusicsteijl daar heb je helemaal gelijk in je ziet zoveel verschil met met andere landen wat in de rest van de wereld een dikke top 10 hit word bungelt hier in de tipparade of komt er niet eens in. Om te beginnen de top 50 van Spotify is vergeven van nl hiphop rappers als Frenna en Bizzey brengen bijna iedere week weer nieuwe bagger uit waardoor goeie internationale nummers zoals Eliie Goulding met Flux en Alvaro Soler geen schijn van kans maken.komt ook voor een deel door onze internationale gasten van de afgelopen paar jaar .
John  - 
@MrMusicsteijl: ik zou ook graag zien dat de nummer een in de tipparade Alarmschijf is. De tipparade is een lijst van tips voor de Top 40 en de grootste tip, dus de nummer een, zou de Alarmschijf moeten zijn.
Frank Zweers  - 
Dat was nog in de tijd van de platenindustrie. Daarbij is de kans dat een Alarmschijf die nr 1 in de tipparade staat maar de daaropvolgende week op streams nauwelijks scoort de Top 40 niet haalt.
MrMusicSteijl  - 
Leuk om te lezen, dat er meer mensen zijn, die vinden dat de Alarmschijf gewoon op 1 hoort te staan :-) Kunnen we niet een petitie indienen?