Tipparade

week 47 (24 november 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


24 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Omdat Shine van Douwe Bob alleen scoort op airplay en slecht op streams. Bij Huts is het andersom , heeft enorm veel streams. In de hitlijst van 538 staat Shine er wel in.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Persoonlijk had ik ook Shine erin gewild en Huts niet, maar ja.... Gelukkig wel Say my name erin en Into the future. Zachtjes zingen exact een jaar na Zoutelande @Frank, toeval of niet, maar ik denk dat deze niet zo'n succes wordt als Zoutelande, al is het wel een oké nummer. Hero van Lubach liever niet de Top40 in, dan liever Bad Liar en Speechless. En wat is dat voor nummer van suzan & freek? Wie zijn dat dan weer?
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
@Wesley. Het enorme succes van Zoutelande evenaren is onmogelijk. Toen de hit precies een jaar geleden de Top 40 binnenkwam bleven de streams ook nog ver achter. Een nieuwe Bløfsingle wordt stevig in de markt gezet nowadays.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo
Ik denk Bløf, The Blockparty, David Guetta, Chef'Special & Lange Frans naar de Top 40.
Top 40 profiel van Nick
Nick
Stond High Hopes niet al eerder in de Tip?
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Alles wat Frenna aanraakt verandert de laatste tijd in goud... Heeft ie weer een nieuwe Tip binnenkomer, terwijl het niet eens een goed nummer is.., Paar leuke binnenkomers, helemaal High Hopes, favo nummer momenteel. Hoop op een AS ofzo vrijdag
Top 40 profiel van Erik
Erik
Panic at the Disco alarmschijf?
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Lazzaranzo Lange Frans nog niet denk is nog maar een paar dagen uit toch?
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Douwe Bob hoort er inderdaad ook gewoon in @MrMusicSteijl. Evenals Glow.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Shine scoort misschien alleen op Airplay ja, maar waar scoort Zachtjes Zingen dan op ?
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
De binnenkomst van Zachtjes Zingen is verrassend. Heeft i.i.g wel een airplay-RUN . Topsong bij radio 2 en veel draaibeurten bij 100 %nl Bij Shine is de rek er nu wel een beetje uit. Het is precies een jaar geleden dat 'Zoutelande' de Top 40 binnenkwam. In de Mega Top 50 staat ie in zijn 53e week op de laagste plek.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Blij dat ik niet meer de enige ben die Neder hop begint te verafschuwen vooral omdat ze aan de lopende band rommel uitbrengen en het dood gepromoot word door 538 en ook bijv Xite.Toch positief dat Say my name naar de top 40 is hoop dat door de super mooie videoclip dit nummer nog meer gaat scoren.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo
@Nick, Lange Frans zijn nummer stond afgelopen week in de stemlijst, en is nog populair genoeg om nog een extra week in die lijst te staan. In zowel de Tipparade en de stemlijst is zijn nummer nu niet terug te vinden, terwijl het op dit moment een populair nummer is, dus verwacht ik dat Lange Frans morgen in de Top 40 staat.
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Ja dus!
Top 40 profiel van RD
RD
Ik denk dat vrijdag Speechless, High Hopes, Baby, Bohemian Rhapsody en Freek In The Weekend wel kans maken
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
@Erik Heb Ik ook over nagedacht, zou best kunnen denk ik. Hoop het iig
Top 40 profiel van Robin van der Veen
Robin van der Veen
@Herman Koers, dat nummer van Dua Lipa & Black Pink is geen officiele single. Dus waar wordt niets mee gedaan. Als ie goed zou scoren op streaming zou ie nog naar de radio verstuurt kunnen worden maar dat is niet het geval
Top 40 profiel van Nick
Nick
Niet verwacht dat Bløf ook al na een week Tip door gaat naar de Top 40
Top 40 profiel van Herman Koers
Herman Koers
Leuke nieuwe binnenkomers, behalve Frenna! Mis Dua Lipa & Black Pink (Kiss And Make Up) weer! Of Young Gun Silver Fox met Mojo Rising (wordt denk ik alleen gedraaid in de ochtend-en of middagshows van Radio 10 en Radio 538. Bohemian Rhapsody voor de derde keer naar de Top 40 ?!?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Waarom is nou nog steeds niet Douwe Bob naar de Top 40? Onbegrijpelijk! Net zo onbegrijpelijk dat Frenna wederom met een meukplaat binnenkomt; klinkt toch allemaal hetzelfde en behoorlijk inspiratieloos. Een hartelijk welkom aan Michael Bublé (past in de tijd van het jaar), Robin Schulz en Imagine Dragons. Ik mis echter de samenwerking tussen Maitre Gims en Alvaro Soler met Lo Mismo, leuke plaat. Die moet zeker binnenkomen en naar de Lijst der Lijsten.
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Lazzaranzo, we zullen zien
Top 40 profiel van Nick
Nick
Huts is denk ik wel de slechtste plaat van 2018.... Wat slecht
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Naar de Top 40: Huts, Zachtjes Zingen, Say My Name & Into The Future? Zachtjes Zingen had ik wel verwacht eerlijk gezegd. Maar Huts, bah wat een plaat.
Top 40 profiel van Roy Spijkerboer
Roy Spijkerboer
Mooi op tijd trouwens voor High Hopes