New Releases: The Weeknd brengt Out Of Time uit

- Releases

 The Weeknd David Guetta Becky Hill Ella Henderson Davina Michelle Armin Van Buuren Billen Ted JC Stewart Nielson R3hab Navos Galantis Big2
New Releases: The Weeknd brengt Out Of Time uit

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe tracks voor je op een rij. Deze week staan nieuwe nummers van onder anderen The Weeknd, David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson en Nielson.

OUT OF TIME – The Weeknd
Je kunt een track uitbrengen op cd, op vinyl en… op een zaagblad. Dat laatste doet The Weeknd als promostunt met zijn nieuwste track Out Of Time. Met een beetje geluk kun je binnenkort je zaagmachine dus decoreren met het nummer. Out Of Time is de tweede single van het album Dawn FM en dus de opvolger van de Top 40-hit Sacrifice. In de clip is een rol weggelegd voor Jung Ho-yeon, die bekend werd door haar rol als Kang Sae-byeok (Player number 067 ) in de Netflix-hit Squid Game. De video begint gezellig met flink wat potjes karaoke, maar eindigt bijzonder mysterieus en creepy met Jim Carry die een masker over het gezicht van The Weeknd legt.

CRAZY WHAT LOVE CAN DO – David Guetta & Becky Hill & Ella Henderson
Zangeressen die het beste tot hun recht komen op het werk van dj’s en producers. Die kom je steeds vaker tegen. Becky Hill en Ella Henderson zijn er goede voorbeelden van. Becky werkte al samen met een waslijst aan producers, waaronder Watermät, Oliver Heldens, Tiësto, Jonas Blue, Sigala, Meduza en Galantis. Ella Henderson kroop al de studio in met onder anderen Jax Jones, Roger Sanchez en natuurlijk Ofenbach. Op Crazy What Love Can Do bundelen de Britse zangeressen hun krachten met hitmachine David Guetta.

NO ANGEL – Davina Michelle
Davina Michelle is zich volop aan het voorbereiden op haar Hyper-shows op 20 en 21 mei in Rotterdam Ahoy. Maar de zangeres staat deze weken ook flink in de belangstelling bij onze zuiderburen. Ze doet namelijk met onder anderen Suzan & Freek mee aan het VTM-programma Liefde Voor Muziek, dat een beetje te vergelijken is met Beste Zangers. Daar liet ze een prachtige deel Engelstalige en deels Nederlandstalige versie horen van Goud van het eerdergenoemde duo. Die ging flink viral. Ondertussen is er weer een eigen track van Davina uit: No Angel. “Het gaat over online haat", zo vertelde de zangeres in de Q-middagshow aan Kai Merkx op Qmusic. “Hoge bomen vangen veel wind, maar er zitten weleens comments bij, waarvan ik denk… ja… Je kunt online ook heel moeilijk van je afbijten. Je staat eigenlijk een beetje met de rug tegen de muur en toen dacht ik: weet je wat? Ik ga de comments die ik krijg omtoveren in iets waar ik zelf ook nog wat aan heb. En dat werd dit liedje.”

COME AROUND AGAIN – Armin van Buuren & Billen Ted feat. JC Stewart
JC Stewart brak in 2020 door via de Top 40-hit I Need You To Hate Me, die 10 weken in de lijst stond en niet verder kwam dan 28. Break My Heart stond vorig jaar nog in de Lijst der Lijsten en bereikte nummer 36. Niet echt grote hits dus, maar JC heeft wel een flinke fanbase opgebouwd. Die kan op donderdag 2 juni in de Melkweg van de Noord-Ierse zanger genieten. Op Come Around Again werkt JC samen met Armin van Buuren en Billen Ted. Die laatste producers ken je nog van Nathan Evans’ hit Wellerman. De acts schreven het nummer volgens JC ‘in een woonkamer in Cornwall, ergens aan het einde van vorig jaar’.

AAN ZEE – Nielson
We hebben Nielson even moeten missen. Vorig jaar verscheen nog de ep Grijs, waarop de Dordtenaar zong over de impact van het overlijden van zijn neef. Dat maakte dat de zanger zich hiervoor lange tijd had teruggetrokken uit de belangstelling. Met Aan Zee maakt Niels Littooij, zoals hij echt heet, zijn langverwachte echte comeback. Het is een relaxed liefdesliedje, dat gaat over vlam die op zangeres Maan lijkt. De track zal het ongetwijfeld goed doen op zondag 15 mei, wanneer Nielson met Danny Vera en Krezip op Live On The Beach staat in Scheveningen. In het najaar zal de singer-songwriter in verschillende theaters in Nederland te zien zijn, als onderdeel van zijn theatertour Vertrouwd & Nieuw.

Ook deze tracks moet je echt beluisteren
Er is meer. R3hab maakt op My Pony handig gebruik van Pony van Ginuwine. Die zwoele R&B-classic stond in 1997 7 weken in de Nederlandse Top 40 en bereikte de zevende plaats. Navos stond vorig jaar nog in de Tipparade met Believe Me. Ross Harrington, zoals de Brit echt heet, werkt op What It Feels Like samen met Galantis en You. Big2 nam ooit Antoon onder zijn hoede en nu zijn de rollen een beetje omgedraaid. Hij produceerde namelijk Eenzame Nacht en helpt nu het gewezen lid van The Opposites.

MY PONY – R3hab

WHAT IT FEELS LIKE – Navos x Galantis feat. You

EENZAME NACHT – Big2

Wil je meer nieuwe releases checken? Bekijk dan hier de releaselijst of beluister onze playlist op Spotify!