Throwback Thursday: Kanye West stortte in

- Overig

 Kanye West John Mayer Lily Allen
Kanye West 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 2 mei? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 2 mei zijn gebeurd.

Op 2 mei in 1989 viel het kabinet in Nederland en kwam in 1907  Jules de Trooz aan de macht in Belgie. Erg interessant: nieuws over de politiek, maar jij wilt natuurlijk weten wat de top 40-artiesten deden op 2 mei. Wij vertellen het aan jou in een nieuwe Throwback Thursday. 

Lily Allen jarig
Ondanks dat haar haar grootste Top 40-hit niet écht een feestelijke songtitel heeft, is 2 mei voor Lily Allen wél een feestelijke dag, zij is dan namelijk jarig! In 1985 is zij geboren in in Hammersmith, Londen. Check hier het jarig-artikel over de Britse zangeres.

Check hier de songtekst van Lily Allen haar grootste Top 40-hit Fuck You

Het ging slecht met Kanye West
Op 2 mei vorig jaar stond er een artikel op de Top 40 website over Kanye West. Het ging namelijk niet goed met zijn gezondheid. De rapper stortte toen in, beëindigde abrupt zijn concertserie en moest zich laten opnemen in het ziekenhuis... Heel heftig! Check het hele verhaal hier.

Check de songtekst van zijn Top 40-hit FourFiveSeconds

John Mayer in Ziggo Dome
Onvergetelijke gitaarsolo's, bijzondere (akoestische) ballads en natuurlijk heel veel grote hits. Dat was de show van John Mayer in de Ziggo Dome op 2 mei 2017. Heb je dit spektakel gemist? Geen probleem! In oktober staat de zanger weer in de concertzaal!

Check de songtekst van John Mayer zijn Top 40-hit New Light

(Foto: BSR Agency)