Britse acts in top 3

- Overig

 Calvin Harris Ed Sheeran Adele
Ed Sheeran 2019

Voor het eerst staat Beautiful People van Ed Sheeran en Khalid in de top 3. De vorige weken stond de Britse Ed ook in de top 3, met zijn andere Top 40-hit I Don't Care. Check hier welke vijf Britse acts het langst in de top 3 stonden. 

5. Adele (53 weken)
Met zes nummers stond Adele 53 weken in de top 3. Onder andere Rolling In The Deep, Someone Like You en Hello stonden op het erepodium van de Top 40. 

4. Ed Sheeran (63 weken)
Met tien weken meer in de top 3 dan Adele staan Ed Sheeran op de vierde plek in dit lijstje. Ook Ed Sheeran heeft zes nummers behaald in de top 3, waarvan Beautiful People nu op de derde plek staat. 

3. Calvin Harris (65) 
Ed Sheeran haalt de Britse producer Calvin Harris  bijna in, maar voor nu staat Calvin Harris met zijn 65 weken nog op de derde plek in de lijst van Britse acts met de meeste weken in de Top 3.

2. The Rolling Stones (68 weken) 
The Rolling Stones stonden met 13 nummers in totaal 68 weken in de top 3. Onder andere Angie en Brown Sugar stonden op het erepodium en bereikten zelfs de eerste positie!

1. The Beatles (125 weken) 
Niemand minder dan The Beatles staat met hun 125 weken in de top 3, natuurlijk bovenaan in dit lijstje. De 125 weken in de top 3 deed de band met maar liefst 19 nummers. 

(Foto: BSR Agency)