Shakira maakte zich ernstige zorgen

- Nieuws

 Shakira

Lange tijd heeft Shakira haar grote twijfels gehad of ze ooit nog zou kunnen zingen.

Eind vorig jaar moest Shakira kort voor de start van haar El Dorado World Tour rust nemen vanwege stemproblemen. Nadat er later ook bloedingen ontstonden schoof de complete Europese tournee en haar shows in Noord-Amerika naar een later moment.

Inmiddels staat Shakira weer op het podium en aan de BBC vertelde ze deze week dat ze de angst had nooit meer te kunnen zingen: “Het was eigenlijk veel meer dan een bloeding, een beschadigde spier. Je kunt je dus voorstellen dat er momenten waren dat ik twijfelde of ik ooit nog mijn nummers zou zingen voor een publiek. Wonderwel en in tegenstelling tot wat de artsen voorspelden, kwam het herstel vanzelf.”

De artsen zagen geen andere oplossing dan een operatie maar uiteindelijk verdween de beschadiging uit zichzelf. “Ik weet nog dat ik zat te bidden. Ik was een tijd lang helemaal vergeten hoe dat moest maar ineens komt je geloof weer terug. Ik beloofde God dat als ik mijn stem ooit weer zou kunnen gebruiken dat ik iedere avond zou vieren. En dat is wat ik aan het doen ben”, aldus de 41-jarige zangeres.

Afgelopen weekeinde was Shakira met haar tournee in Amsterdam. Tijdens haar verblijf bracht ze met haar zoontjes Milan en Sasha ook een bezoek aan de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.

(Foto: BSR Agency)