Zayn biedt Louis excuses aan

- Nieuws

 Zayn Louis Tomlinson

Louis Tomlinson liet onlangs weten zwaar teleurgesteld te zijn in Zayn. Hij zou er niet voor hem zijn geweest, toen zijn moeder was gestorven. Zayn heeft daar nu - na jaren - eindelijk zijn excuses voor aangeboden.

In een tweet die meteen 14.000 keer geretweet werd, liet hij weten: "Ik zou me willen verontschuldigen omdat ik in wezen niet zo'n persoon ben." Niet veel later heeft de zanger zijn schuldbekentenis weer verwijderd. Voor zijn fans was het meteen duidelijk: hij reageerde op Louis Tomlinson, die onlangs aan The Sun liet weten zwaar teleurgesteld te zijn in zijn voormalige One Direction-maatje. 

Verzuurd
Louis vertelde aan die krant onder andere: "Het was gewoon zo speciaal om iedereen daar zien. Harry, Niall en Liam... hun steun was wat ik die avond nodig had. Ik had een paar keer gebeld met Zayn, nadat ik mijn moeder had verloren. Alle jongens wilden meteen naar me toekomen, maar hij liet zich niet zien. Eerlijk gezegd is onze band daarna verzuurd."

Momenteel maakt de Two Of Us-zanger opnieuw een moeilijke tijd door: zijn zusje Félicité overleed vorige week aan waarschijnlijk een hartaanval. De zanger heeft al zijn media-optredens geschrapt.

Check hier de lyrics van Louis' nieuwste track Two Of Us.

Foto: BSR Agency