Artiestafbeelding Niall Horan

Niall Horan

Land Ierland

Geboortedatum 13-09-1993 (28 jaar)

Officiële websitehttp://www.niallhoran.com/

  • Statistieken
  •  4Alarmschijf
  •  104 weken in Top 40
  •  1.392 punten
  •  #449 aller tijden
  •  8 Top 40-hits

Biografie

In 2010 doet Niall Horan in Dublin auditie voor X Factor. En hoewel Cheryl Cole en Katy Perry twijfelen aan de kwaliteiten van Horan mag hij door naar de volgende ronde. Na het boootcamp wordt hij in een groepje gezet met Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Zayn Malik. Het vervolg kennen we inmiddels – One Direction.


In 2015 kondigt de groep een pauze aan, waarna iedereen zijn eigen weg gaat. Niall Horan tekent een platencontract bij Capitol Records waar eind september zijn eerste solo-single This Town verschijnt en uiteindelijk 25 weken in de Top 40 weet te verblijven. In mei 2017 wordt Slow Hands de tweede single van Horan die door Radio 538 wordt uitgeroepen tot Alarmschijf.
Op 20 oktober verschijnt het debuutalbum van Horan, Flicker. Daarvan worden Too Much To Ask, On The Loose en de titeltrack de singles.
 
In oktober 2019 keert Horan terug met de track Nice To Meet Ya. Die hit wordt opgevolgd door Put A Little Love On Me, No Judgement en Black And White. Die tracks krijgen een plek op het tweede studioalbum van de zanger, Heartbreak Weather. In mei 2021 lanceert hij het duet Our Song wat hij samen met Anne-Marie heeft opgenomen.


Top 40-hits

Sorteer op:
ABC
Datum
Meeste punten
Hoogste positieSocial media


Twitter

Facebook