Vierde Alarmschijf voor Niall Horan

- Nieuws

 Niall Horan
Niall Horan

Op 13 maart kun je 'm streamen: het tweede album van Niall Horan. Daarop zal ook zijn nieuwe track No Judgement staan en die hoor je de komende week extra vaak op Qmusic, want het is de nieuwe Alarmschijf.

Niall maakte het nieuws over zijn nieuwe werk, dat Heartbreak Weather zal gaan heten, zelf bekend op Instagram: "Ik heb nieuws waarvan ik zeker weet dat jullie dit willen horen. Ik heb achttien maanden keihard gewerkt aan dit album en ben er helemaal klaar voor om het uit te brengen." De zanger liet ook nog eens weten dat het geen lastige bevalling was. "Ik had de tijd van mijn leven tijdens het opnemen en ik hoop dat jullie dat kunnen horen."

Nerveus
Voor de release van No Judgement is de Ier zenuwachtiger dan ooit, zo liet hij via Twitter weten. Hij schreef de track met Julian Bunetta, Tobias Jesso Jr., John Ryan en Xplicit. Ryan was onder andere verantwoordelijk voor One Direction-hits als Story Of My Life en Best Song Ever en schreef ook mee aan hits als Wiggle van Jason Derulo, Headlights van Robin Schulz en Ilsey en These Days van Rudimental, Macklemore en Jess Glynne. Daarnaast hoorde je hem op Fireball van Pitbull. Tobias Jesso Jr. schreef dan weer mee aan When We Were Young van Adele en aan tracks van Sia en Shawn Mendes. Je vraagt je af waar Niall zo nerveus voor is, wanneer je deze wapenfeiten doorneemt...

No Judgement is de vierde Alarmschijf voor Niall Horan, na Slow Hands, Too Much To Ask en Flicker. 

Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!

Foto: YouTube